reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z U.K - wątek główny

HEJ!!!!

Maxin-zabiorę się i już nie mogę się doczekać, fajny będzie ten dzień, slicznego zrobiłaś bloga Natalce, bardzo mi sie podoba ja już uporałam się z ramkami, rozszezona strona i malymi obrazkami:-D , teraz chciałam dodac ulubione linki i nie wiem co jest w kazdym razie otwiera mi się za kazdym razem strona smykow:wściekła/y: , moze wiesz jak to naprawic? mam jeszcze zamiar zmienic tlo nie wiem jak to wyjdzie w kazdym razie rodzinka zachwycona bo dzieki temu kazdy moze ogladac mala kiedy chce:-),
mój mąż robił sobie badania na co jest uczulony na wizytę czekał 2 miesiące jak już dostał wykaz na co jet uczulony to robili mu wszystkie badania typu krew , mocz takie ogólne, a póżniej musiał czekac na lekarstwo 2,5 miesiaca bo mialy byc dostosowane do niego a nie ogolno dostepne i robione byly w austrii, w kazdym razie mialy kosztowac 600 jedna dawka mial ich miec 3 ale niestety skonczylo sie na niczym bo w sierpniu tamtego roku przyjechal do anglii i nie dostalismy tych lekarstw bo za kazda kolejna dawka trzeba powtarzac badania czy cos sie zmienilo to strasznie dluuuuugi proces, wiec jak ktos moze to niech zapisze cie do lekarza z mala:tak: na badanie, to przynajmniej bedziesz wiedziala czyjest na cos uczulona, sorki za wywody :zawstydzona/y:
Evoska-skarbie alez synek rosnie jak na drozdzach my idziemy dzis na wazenie ciekawa jestem ile moja kluseczka wazy:-D
Izuś -skarbie co sie stalo ? mam nadzieje ze wszystko juz dobrze:-(

Martusiu-gdzie jestes ostatnio obiecalas ze bedziesz zagladac czesciej :tak: kochana melduj sie ach jakbym chciala was znowu zobaczyc bedziesz na potkaniu w piatek:-)

U nas bez zmian z nockami:szok: nie wiem czy to tak juz zostanie czy znowu wrocimy do nocnego karmienia narazie jest fantastycznie i jestem taka wyspana:-D idziemy dzis na wazonko:happy:
buziaki dla was i przepraszam ze nie odpisuje kazdej ale teraz to szybko cos skrobne i zmykam :-D buziaczki dla wszystkich

reklama
MAXIN zgadzam sie co do umkneitych postow ja tez meczyłam mamy z uk przed wylotem mialam tysiac pytan co chwile zawracałam gotare:tak:
ale tak juz jest mamy sie martwia i denerwuja przed podroza zwlaszcza jak sie leci samej

u nas weekend tez super pogoda rzeczywiscie nienajgorsza troszke słonka ja uwielbiam weekendy nasz czas z mezulkiem we trójke mnie uskrzydla na cały kolejny samotny tydzien
(maz pracuje od 7-18 w domu jest dopiero kolo 19,30):-(

MAJA to super ze sie wysypiasz życze oby tak juz pozostało :tak:
my byłysmy z Emilą na ważeniu w tamten czwartek
9740g maz obstawial 10kilo a ja 9800 wiec byłam bliżej :happy:

hejka :)
w srode mam pierwszy skan i ciekawa jestem czy ktoras z Was byla na nim z mezem? czy na tym spotkaniu jest tylko skan czy beda tez pobierac krew czy badac?
buzka

czrnula- o ile pamietam bedziesz ridzic w ty samym szpitalu co ja, wiec jak masz scan to i bedziesz miala wizyte i badanie krwi nie musisz zapisywac sie na nie :tak: , i oczywiscie pewnie ze mozna z mezem my bylismy razem i to bylo fantastyczne:tak: jesli bedziesz chciala fotki ze scanu to jedno kosztuje 3,5 Ł ale my dalismy 5Ł i dostalismy trzy więc nie trzymaja się twardo zasad powodzenia

kasiula matula-ja tez mam taką nadzieję ze tak juz zostanie:-) juz niedlugo spotkanie:happy: o której bedziesz na hammersmith moze o 10.30 to bedzie idealny czas na dotarcie na miejsce buziaki

oj Majusia niestety nie bede rodzila w tym szpitalu co Ty :( mieszkam niedaleko Manchesteru wiec dluuuga droga by mnie czekala zanim bym dojechala :) a tak pozatym to sliczna kobitke malenka masz :)

Hej !!!
Dziewczyny ale sie dzieje:szok: nie moge nadazyc za wami....ale z dwujka dzieciakow:no: jeszcze Kubus spi tylko raz!!!no i te zabki:eek: zbliza sie wiek rzadzenia i wszystko krzykiem!!!Ada sie nudzi....byle do wiosny:happy: BUZKA POZDRAWIAM

Hej!!!
Ale u nas czas pedzi, po powrocie ciagle cos jest do zrobienia, a to sterta prania, sprzatanko, no i maly chodzi juz podtrzymujac sie wszystkiego dookola :-) Wszedzie sie wspina, wszystko probuje otwierac, jednym slowem kolorowy zawrot glowy :-D
czarnula83 my bylismy na 1 scanie razem z L. Nie pobierali ani krwi, ani moczu, no i u nas nie musielismy placic za fotke fasolkowego Patiego ;-)
Maja33 jak tam po wazonku, ile juz przybylo waszej Kruszynce:confused: :happy: Ale dziedzie masz niesamowita, daje odpoczac rodzicom, no nie. Z reszta na fotkach widac, ze to Aniolek-pewnie po mamie ;-) :-)
Maxin ja mialam ostatnio w Polsce robione u gina badania, prywatnie podczas wizyty. Ale w sumie o jakie badania Ci chodzi :confused: Jak tam Stokrotka, ile ma juz zabkow, ladnie je :confused: Pati sie bardzo za nia stesknil, no i chetnie sie umowi na spotkanko :-) Zreszta mamusia tez chetnie by poplokowala :laugh2: :-D
Izusia slonko co sie tam u was dzieje, co Ty tu wypisujesz, Ty i zla i glupia :confused: Prosze mi nie pisac takich rzeczy :wściekła/y: :happy: Co sie stalo :confused:
Musze na razie leciec bo maz obiad podal hehehe.
Buziaczki

witajcie dziewczyny, ja na momencik wpadłam, u nas wszystko po staremu, czyli w porządku:-)
Melek strasznie mi przykro:-( , nie opuszczaj nas

Anetka ale mieliście przeżycia z tym samolotem, ja bym chyba ze strachu umarła, wiatr był faktycznie niesamowicie silny:baffled:

Czarnula ja też byłam z mężem na scanie i płaciliśmy 3f za zdjęcie, a dodatkowych badań nie robili

Maja Twoja córeczka to taki grzeczny aniołek, śpi całą nockę:-) , oby jej to zostało:happy:

I@nka my lecielismy wizzairem i mieliśmy wózek razem z fotelikiem do samochodu i nie było problemu, chyba niewazne jaki duży ważne, zeby się składał

pozdrawiam, dobrej nocki;-)

reklama
A dziewczyny taka jestem tepa.Chodzi o to ze zaczelam dawno temu tworzyc blog mojemu dziecku i do tej pory nie moge sie z nim uporac.Taka beznadziejna jestem ze nic mi nie wychodzi, czytam te cholerne instrukcje i nadal mi nie wychodzi.Pisze do tych moderatorow, oni odsylaja mnie do linkow ja czytam, robie i znowu zle.Jakas glupia jestem.Wszyscy widze sobie super radza tylko ja taka sierota jestem.Plakac mi sie chce:(

Do góry