reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z U.K - wątek główny

HEJ!!!!

Maxin-zabiorę się i już nie mogę się doczekać, fajny będzie ten dzień, slicznego zrobiłaś bloga Natalce, bardzo mi sie podoba ja już uporałam się z ramkami, rozszezona strona i malymi obrazkami:-D , teraz chciałam dodac ulubione linki i nie wiem co jest w kazdym razie otwiera mi się za kazdym razem strona smykow:wściekła/y: , moze wiesz jak to naprawic? mam jeszcze zamiar zmienic tlo nie wiem jak to wyjdzie w kazdym razie rodzinka zachwycona bo dzieki temu kazdy moze ogladac mala kiedy chce:-),
mój mąż robił sobie badania na co jest uczulony na wizytę czekał 2 miesiące jak już dostał wykaz na co jet uczulony to robili mu wszystkie badania typu krew , mocz takie ogólne, a póżniej musiał czekac na lekarstwo 2,5 miesiaca bo mialy byc dostosowane do niego a nie ogolno dostepne i robione byly w austrii, w kazdym razie mialy kosztowac 600 jedna dawka mial ich miec 3 ale niestety skonczylo sie na niczym bo w sierpniu tamtego roku przyjechal do anglii i nie dostalismy tych lekarstw bo za kazda kolejna dawka trzeba powtarzac badania czy cos sie zmienilo to strasznie dluuuuugi proces, wiec jak ktos moze to niech zapisze cie do lekarza z mala:tak: na badanie, to przynajmniej bedziesz wiedziala czyjest na cos uczulona, sorki za wywody :zawstydzona/y:
Evoska-skarbie alez synek rosnie jak na drozdzach my idziemy dzis na wazenie ciekawa jestem ile moja kluseczka wazy:-D
Izuś -skarbie co sie stalo ? mam nadzieje ze wszystko juz dobrze:-(

Martusiu-gdzie jestes ostatnio obiecalas ze bedziesz zagladac czesciej :tak: kochana melduj sie ach jakbym chciala was znowu zobaczyc bedziesz na potkaniu w piatek:-)

U nas bez zmian z nockami:szok: nie wiem czy to tak juz zostanie czy znowu wrocimy do nocnego karmienia narazie jest fantastycznie i jestem taka wyspana:-D idziemy dzis na wazonko:happy:
buziaki dla was i przepraszam ze nie odpisuje kazdej ale teraz to szybko cos skrobne i zmykam :-D buziaczki dla wszystkich

reklama
MAXIN zgadzam sie co do umkneitych postow ja tez meczyłam mamy z uk przed wylotem mialam tysiac pytan co chwile zawracałam gotare:tak:
ale tak juz jest mamy sie martwia i denerwuja przed podroza zwlaszcza jak sie leci samej

u nas weekend tez super pogoda rzeczywiscie nienajgorsza troszke słonka ja uwielbiam weekendy nasz czas z mezulkiem we trójke mnie uskrzydla na cały kolejny samotny tydzien
(maz pracuje od 7-18 w domu jest dopiero kolo 19,30):-(

MAJA to super ze sie wysypiasz życze oby tak juz pozostało :tak:
my byłysmy z Emilą na ważeniu w tamten czwartek
9740g maz obstawial 10kilo a ja 9800 wiec byłam bliżej :happy:

hejka :)
w srode mam pierwszy skan i ciekawa jestem czy ktoras z Was byla na nim z mezem? czy na tym spotkaniu jest tylko skan czy beda tez pobierac krew czy badac?
buzka

czrnula- o ile pamietam bedziesz ridzic w ty samym szpitalu co ja, wiec jak masz scan to i bedziesz miala wizyte i badanie krwi nie musisz zapisywac sie na nie :tak: , i oczywiscie pewnie ze mozna z mezem my bylismy razem i to bylo fantastyczne:tak: jesli bedziesz chciala fotki ze scanu to jedno kosztuje 3,5 Ł ale my dalismy 5Ł i dostalismy trzy więc nie trzymaja się twardo zasad powodzenia

kasiula matula-ja tez mam taką nadzieję ze tak juz zostanie:-) juz niedlugo spotkanie:happy: o której bedziesz na hammersmith moze o 10.30 to bedzie idealny czas na dotarcie na miejsce buziaki

oj Majusia niestety nie bede rodzila w tym szpitalu co Ty :( mieszkam niedaleko Manchesteru wiec dluuuga droga by mnie czekala zanim bym dojechala :) a tak pozatym to sliczna kobitke malenka masz :)

Hej !!!
Dziewczyny ale sie dzieje:szok: nie moge nadazyc za wami....ale z dwujka dzieciakow:no: jeszcze Kubus spi tylko raz!!!no i te zabki:eek: zbliza sie wiek rzadzenia i wszystko krzykiem!!!Ada sie nudzi....byle do wiosny:happy: BUZKA POZDRAWIAM

Hej!!!
Ale u nas czas pedzi, po powrocie ciagle cos jest do zrobienia, a to sterta prania, sprzatanko, no i maly chodzi juz podtrzymujac sie wszystkiego dookola :-) Wszedzie sie wspina, wszystko probuje otwierac, jednym slowem kolorowy zawrot glowy :-D
czarnula83 my bylismy na 1 scanie razem z L. Nie pobierali ani krwi, ani moczu, no i u nas nie musielismy placic za fotke fasolkowego Patiego ;-)
Maja33 jak tam po wazonku, ile juz przybylo waszej Kruszynce:confused: :happy: Ale dziedzie masz niesamowita, daje odpoczac rodzicom, no nie. Z reszta na fotkach widac, ze to Aniolek-pewnie po mamie ;-) :-)
Maxin ja mialam ostatnio w Polsce robione u gina badania, prywatnie podczas wizyty. Ale w sumie o jakie badania Ci chodzi :confused: Jak tam Stokrotka, ile ma juz zabkow, ladnie je :confused: Pati sie bardzo za nia stesknil, no i chetnie sie umowi na spotkanko :-) Zreszta mamusia tez chetnie by poplokowala :laugh2: :-D
Izusia slonko co sie tam u was dzieje, co Ty tu wypisujesz, Ty i zla i glupia :confused: Prosze mi nie pisac takich rzeczy :wściekła/y: :happy: Co sie stalo :confused:
Musze na razie leciec bo maz obiad podal hehehe.
Buziaczki

witajcie dziewczyny, ja na momencik wpadłam, u nas wszystko po staremu, czyli w porządku:-)
Melek strasznie mi przykro:-( , nie opuszczaj nas

Anetka ale mieliście przeżycia z tym samolotem, ja bym chyba ze strachu umarła, wiatr był faktycznie niesamowicie silny:baffled:

Czarnula ja też byłam z mężem na scanie i płaciliśmy 3f za zdjęcie, a dodatkowych badań nie robili

Maja Twoja córeczka to taki grzeczny aniołek, śpi całą nockę:-) , oby jej to zostało:happy:

I@nka my lecielismy wizzairem i mieliśmy wózek razem z fotelikiem do samochodu i nie było problemu, chyba niewazne jaki duży ważne, zeby się składał

pozdrawiam, dobrej nocki;-)

reklama
A dziewczyny taka jestem tepa.Chodzi o to ze zaczelam dawno temu tworzyc blog mojemu dziecku i do tej pory nie moge sie z nim uporac.Taka beznadziejna jestem ze nic mi nie wychodzi, czytam te cholerne instrukcje i nadal mi nie wychodzi.Pisze do tych moderatorow, oni odsylaja mnie do linkow ja czytam, robie i znowu zle.Jakas glupia jestem.Wszyscy widze sobie super radza tylko ja taka sierota jestem.Plakac mi sie chce:(

Do góry