Witam w ten sloneczny dzionek!
Moje malenstwo ucina sobie poludniowa drzemke, a pozniej spacerek i jakies zakupki bo nie ma co do garnka wlozyc hehehe
Pati ostatnio zrobil sie slodziak, nie wiem jak to jest mozliwe ze moze byc jeszcze slodszy. Chodzi juz po calym mieszkanku, tzn. przytrzymujac czego sie da. Probuje otwierac szafki, ale pozakladalismy zaczepy i se ne da :-) Jak sie bawi to od czasu do czasu tak od siebie podejdzie i sie przytuli, kochane to strasznie
:-) Pare dni temu rozczulil nas na dobre. Oglada bajke Bear In The Big Blue House, nagle podszedl do TV i normalnie obejmowal misia i sie do niego tulil
Jejciu jakie to bylo kochane, a wiec szaleni rodzice czyli my odrazu postanowili Musimy mu kupic takiego misia :-) Apetycik ma dobry, daje mu juz duzo doroslego jedzonka i na szczescie odpukac nic mu sie nie dzieje.
Maxin no masz racje Natka jest caly dzien z Toba, to sila rzeczy bedzie bardziej za mama :-) Kurcze a nie masz w Polsce jakiegos znajomego lekarza, moze bys pogadala o tych krostkach to moze by cos poradzili
Wiesz ja w Polsce zrobilam sporo badan, no i po raz kolejny przekonalam sie, ze nie ma co wierzyc tutejszym lekarzom. Ja prawie bylam przekonana, ze cos mi jest i chcialam badania u gina. A oni mi dawali skier. na badania moczu, krwi i nie chcieli mnie skier. do gina. Wiec zrobilam je w Polsce, no i sie okazalo, ze to rzeczywiscie "sprawy kobiece" no i dostalam leki
Hehe smiesznie musi wygladac Natalka jak tak "szufluje"
Maja33 my tez jak wyrabialismy paszport to bez zadnych problemow. Ale Pati ma juz prawie rok, no i trzeba wyrabiac nowy ten 10-letni
W starym ma fotke jak mial miesiac, taka kruszynka, az trudno uwierzyc, ze to on
Powodzonka z powrotem do szkoly, na pewno jakos to wszystko uda Ci sie dopasowac
Maju dzieki za komplementy ale zdjecia klamia :-)
Agnes2606 wiesz my mielismy ponad rok temu taka sama sytuacje
Bylo dostepne mieszkanko od zaraz, a w starym mielismy miesieczny okres wypowiedzenia
Ale nowe mieszkanie tak nam sie spodobalo, dobra lokalizacja, niezla cena wiec sie zdecydowalismy. Tylko pogadalismy z nowym landlordem, ze musi pomalowac, zmienic materac, dostarczyc zamrazarke zanim sie wprowadzimy, a ze zeszlo mu 2 tygodnie, wiec placilismy za dwa mieszkania przez 2 tyg. a nie miesiac
Powodzonka
Olis, Izusia gdzie sie podziewacie? Siedzicie nad blogami ;-) czy na spacerku
A gdzie nasze brzuchatki kochane
Mykam robic obaidek dla mojego Pasibrzuszka
Milego dzionka