reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z U.K - wątek główny

hej dziewczyny!!!
troszke mnie tu nie bylo ale jakos czasu brak i nie ma sily
oli daje popalic zabiera caly moj czas...poswiecam mu kazda chwile jest teraz na takim etapie ze normalnie bym go zjadla...moj kochany syneczek:-) :-) :-)
poza tym bylam tez w pracy..................i co???moi mezczyzni spisali sie na medal!!!oli byl grzeczny a tatus dal rade sobie na piatke...takze za tydzien powtorka:tak: :tak: :tak: :tak: i wiecie co nie wazna kasa...tylko to ze mozesz wyjsc i odreagowac od codziennosci
poza tym oli robi postepy kazdego dnia zadziwia nas ,smieje sie non-stop ozywia kazda chwile i pomaga swoimi slodkimi ooczkami powalic nas na kolana:-D :-D :-D :-D :-D
maxin-dzieki za odpis napewno sie do ciebie zglosze tel. moze jutro probowalam nie daje rady,sorki ze odrazu nie odpisalam ale ciezko u mnie z czasem...niunka slodko wyglada w wannie ile ma juz wloskow sliczna z niej stokrotka:tak: :tak: :tak: a ty zadbaj o siebie i marsz do lekarza
izusia-nie zalamuj sie ja tez probuje stworzyc bloga i poszlam z tym problemem do maxin,zadz do niej ona ci pomoze, i nie martw sie nie jestes glupia ja tez nie mam pojecia jak to zrobic choc czytalam setki razy
anetka-ciesze sie ze juz wrocilas...choc opis lotu wydaje sie przerazajacy,pati widac ze probuje stawac;GRATULACJE!!!!
maja-widzisz ze wszystko sie ulozylo,masz teraz wiecej czasu dla siebie no i marta przesypia cale noce,bravo!!!
melek-trzymam kciuki za przetrwanie i lepsze lepiej bedzie lepiej musi byc...
evoska-twoj synal 8 kilo maly grubasio...to moj ma 5 miesiecy i tyle wazy,co ty jesz kobito:confused:
oki zmykam!!!!!!!!!!

reklama
izusia ty to juz nie przesadzaj jesli chodzi o takie rzeczy to ja mezowi daje wolna reke bo cierpliwosci mi do tego brakuje , a jemu mimo ze informatyk z niego calkeim calkiem tez to troche czasu zajmuje :tak: wiec nie martw sie i prubuj do skutku albo znajdz inna stronke , jakas latwiejsza:tak: :-) i bez placzu prosze:tak: :-) :-) :-)

MAxin mas zwole teraz bardzo dobrzr przyda sie na latanie po ginach, nie mile to ale jak trezba to trezba :tak:

evoska synalek duzy chlopak :happy:

dziewczyny zaczelam pakowac torbe do szpitala bo moj mezus sie stresuje ze to na jego glowie zostania a on spanikuje i nie bedzi eiwedzial co w nia wlozyc ,ale okazalo si eze ja tez niewiem:baffled: :no:

podstawy spakowalam ale mam jeszcze troche watpliwosci . tzn nie mieszcze sie z tymi wszystkimi rzeczami i pewnie przesadzialm z iloscia:baffled:
i jeszce nie lubie i nie umiem sie pakowac :baffled: :no: bleeee

zabieram sie za prasowanie zanim maz wruci z pracy , a co bede pozryteczna :happy: :dry:

Izus- wlasnie czytam co ty wygadujesz ja przez ostatni tydzien glownie knocilam bloga ale sie udalo jak chcesz to odezwij sie do mnie na gg to o bede mogla to ci pomoge przypuszczam ze porobilo sie cos w zrodle a ja mam orginal jak powinno byc wiec moge ci podac i znow wszystko bedzie dzialac nie martw wszystko bedzie ok

olis- ciesze sie ze w pracy bylo super tylko tak dalej!!!

Anetka-bedziesz na spotkaniu w piatek?

uciekam spac my jutro idziemy zlozyc papiery o paszport dla malej ciekawe jak bedzie buziaki pa dobrej nocki

I@nka my lecielismy wizzairem i mieliśmy wózek razem z fotelikiem do samochodu i nie było problemu, chyba niewazne jaki duży ważne, zeby się składał

pozdrawiam, dobrej nocki;-)[/quote]
My mamy duza spacerowke i dlatego sie zastanawialm czy nam ja zabiorą (gratis) a czy trzeba ja jakos zapakowac przed oddaniem?? Co do łózeczka składanego to ja własnie na stronie wizzaira przecztałam ze mozna zabrac rowniez bezpłatnie. Ale o foteliku do samochodu nie wiedziałam ze mozna a byłoby super. A trzeba wczesniej zgłosic ze sie chce zabrac te "sprzety"??? nie chciałabym zeby sie okazalo na lotnisku ze nie zabiorą. Te pytania to dlatego ze z mlodym jeszcze nie lecieliśmy:-)

I@nka my mieliśmy wózek + fotelik, ten fotelik samochodowy to był częścią wózka spacerówki ( taki nakładany na spacerówkę ), dzwoniliśmy do wizzaira i tam nam powiedzieli, że jeżeli jest to część wózka to nie ma probleu, możemy zabrać, najlepiej zadzwoń sobie do nich i zapytaj, wtedy nie bęziesz miała wątpliwości co do łóżeczka i w ogóle:happy: , pozdrawiam

hej!!!
wiecie ze u nas dzisiaj spadl snieg!!!:szok: Ada nie wiezyla i sie klucila ze to szron a ne snieg i mowila.....ale przeciez w Anglii nie ma sniegu:-D hihihihi niestety byl tylko kilka godzin;-) no nic uciekam bo dzieciaki chca sie bawic POZDRAWIAM

hej kochane.
Tez jestem nowa na forum i mieszkam pod Londynem.Mam juz 5-cio mieiseczna coreczke Zuzie ale z checia podziele sie z Wami swoimi doswiadczeniami zwiazanymi z porodem w uk.

reklama
Hej
margolka11 juz jestes przyjeta!!:-) napisz cos o sobie:tak: nie martw sie dziewczyny napisza:tak: swietne jest to forum!!!!!!!i bardzo przyjazne!!!!
a po za tym to witaj!!!!!!!!

Do góry