reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z U.K - wątek główny

Czesc kobietki

Dzieki za slowa wsparcia, bo czasem czlowiek mysli ze najzwyczajniej w swiecie zwariowal.

Znow sniezy:-) lubie siedziec w domku i patrzec przez okno gdy pada, sprawia to ogromna radosc.

MAYA DZIS KONCZY 3 MIESIACE jejku jak ten czas leci

agnes2606 uzywalam kropelek golden eye, pomogly na krotko a oczko i tak lzawilo, wiec wbrew zaleceniom zaczelam przemywac rumiankiem bo to niby alergiczne, ale pomoglo jednak gdy przestalam zrobilo sie tak znow. Wiec ide dzis do GP zobaczymy co powie dam ci znc. Tez mialam okazje poczytac o blokadzie kanalikow lzowych i czytalam ze czasem pomaga masaz od kacika oka w dol do noska, jesli nie to faktycznie do lekarza trzeba. Zreszta zobaczymy...

maxin78 moja Maya juz pokazuje u kogo woli byc na rekach. tatus pracuje caly dzien wiec jak przychodzi to mala patrzy troche jakby obcy przyszedl i widze ze mezowi robi sie troszke przykro. No ale niestety ja spedzam z nia 24 godziny na dobe taka nasza rola:-)

Anetka szczesciara z ciebie, ja mysle o powrocie do fitnessu chociaz wieczorami moze znow zaczne prowadzic jakies zajecia, ale na dzien dzisiejszy to moj maz caly czas jest bardziej zmeczony niz ja, wiec kazde marudzenie malej konczy sie tym ze i tak trafia do mnie na rece;-)

maja33 my jedziemy do konsulatu 27 marca niestety az z maidstone mam tylko nadzieje ze pojdzie to sprawnie , a jak dlugo byliscie w samym konsulacie??

Pozdrawiam

reklama
Joanna_Z

WSZYSTKIEGO CO NAJSLODSZE I NAJMILSZE DLA MAYI Z OKAZJI UKONCZENIA 3 MIESIACA !!!
p10dw6nf.gif

Cezsc dziewczyny:-):-)
U nas tez byl sniezek troche dzis poproszylo i wsio. Jak czytam ze tatusiowie sa zazdrosni o pociechy to musze przyznac ze mam to samo, Pawel teraz robi po dwanascie godz. wiec Ola tez go za duzo nie widzi i tez za bardzonie chce sie z nim bawic, on obrazony :tak:
Maxin ja mam to samo z Ola, ma krostki na policzkach z wyjatkiem ze na jednym jest duza plama a co najgorsza:baffled::sick: pojawily sie te krostki tez na cialku albo czuc je gdy sie reka przejedzie.
nNie wiem co z ytm robic do lekarza az nie chce mi sie isc, na pewno znowu jakis krem przepisze i wsio.
Zas znajoma stwierdzila ze to egzema bo jej syn mial, i nic tak konkretnego nie po moze tylko masci sterydowe jak kortyzol a ja jej nie dam teraz jest za mala na takie rzeczy
Nic na razie wszystko zmienimy to moze cos sie zmieni:confused:
A najlepsze w tym wszystkim ze ja nadal karmie piersia:tak:, gdzie zaczelismy wprowadzac jedzonko-zaznaczam ze mila te krostki jeszcze przed jedzonkiem
Z reszta zobaczymy moze pojde w nastepnym tygodniu:confused:
to nic spadam, buziaki

ode mnie i od zuzi tez MAYU wszystkiego naj naj.duuuuuuuuuzo zdrowka przede wszystkim!!!
witajcie dziewczy!
Moja zuza od urodzenia tez miala na buzi jakies chrostki,przebarwienia i wogole dziwne rzeczy.Pytalam kilku lekarzy i kazdy mi powiedzial to samo."TO NIE ZADNA SKAZA BIALKOWA"poprostu po porodzie dziecko oczyszcza sie z hormonow matki i moze to trwac nawet do pol roku zycia dziecka.Jesli pozniej nie zejdzie to dopiero konsultowac sie z lekarzem i wtedy beda radzic.Faktycznie Zuni zniknelo ok 3 miesiaca ,choc teraz ma na twarzy liszaje(takie suche i zaczerwienione miejsca).Mama mi powiedziala ze to moze byc skaza.Ale to juz pojde w Polsce do lekarza, bo lece 4 lut.

:-) WITAM

Nie nadazam za Wami dziewczyny, wszystko dzieje sie tak szybko, u mnie tez. Jak czytam o Waszych nie przespanych nocach :-( i calodobowa opieka nad dzieckiem, to doceniam czs jaki mam jeszcze tylko dla siebie. Ale juz niedlugo sie skonczy, niestety. Czeka mnie wykonywanie najbardziej niewdziecznego " zawodu " na swiecie jakim jest kura domowa:no: Mam tylko cicha nadzieje, ze zostanie ona doceniona.
Dzis bylam w collegu, na angliku. To tylko 4 godzinki w tygodniu, ale zawsze cos. Musze sie zaczac porzadnie uczyc jezyka, bo jak na razie to jestem daleko w lesie.
Jakos dzis nie czuje sie za dobrze. To dlatego, ze zafundowalam sobie rano niezbyt wartosciowe sniadanko: 2 paczki i ciasto francuskie. Do tej pory czuje, ze siedzi to w zoladku i nie moge strawic, FU!!! No i jak nigdy mnie mdli, cos okropnego. Lece do domu, bo juz mi sie sesja konczy. Pa laski !

Sto lat sto lat dla malej Majeczki!!!

Witajcie kochane!
Przepraszam ze nie pisze kazdej z osobna ale czas mnie goni.Oskarcio bardzo sie rozchorowal.Bylam dzis u lekarza i okazalo sie ze lekarz cos slyszy w prawym plucku niunia.Dostal antybiotyk.Maly kaszle, leje mu sie z nosa i przez to jest bardzo marudny.W nocy plakal jak nigdy dotad.Martwie sie bardzo o niego.A na dodatek oczka mu lzawia i leca mu lzy z ropa:(Jeszcze u lekarza tego nie bylo , dopiero pozniej zobaczylam te rope.Przemywam mu przegotowana woda, myslicie ze to wystarczy?
A co do bloga to juz istnieje i jakos tam sobie z nim poradzilam!Zapraszamy do jego odwiedzenia:)
Nio to zmykam bo maly tylko na raczki i na raczki dzis!
Buzki dla wszystkich!
Jak bedzie lepiej to na pewno napisze wiecej.
papa

Witam ponownie kobietki

Maya bardzo dziekuje za wszystkie zyczenia i kazda z Was z osobna obdarowuje usmiechem.

Wlasnie wrocilysmy od GP, na oczko dostalysmy juz antybiotyk, mam nadzieje ze pomoze, jesli nie za 4 tygodnie mam wrocic i idziemy na badania do szpitala. Oby nie bylo takiej potrzeby.

Pozdrawiam

reklama
ja tylko na chwileczke...
w domu strasznie brudno robotnicy pelna para pracuja oczywiscie nie mamy dostepu do kuchenki takze jemy fast foody:no:
poza tym oli chce sie caly czas ze mna bawic a mi brakuje czasu do tego czas zabiera mi blog:-) :-) :-) :-) :-) :-) ktory tworze i tworze....
ale kiedys bedzie obiecuje..
pozdrawiam mamki wszystkie...i dzidzie

Do góry