witam mamusie:-)
U nas wporzadeczku,chociaz Lucy od tygodnia jakas taka strasznie marudna,a najgorzej wieczorem.Wczoraj zasnela przed 12- juz mialam dosyc
.Dzisiaj po 30minutowym placzu poszla spac uh... szkoda mi dzieciaczka.Mam nadzieje ze szybko jej przejdzie
.Dobrze ze jak juz zasnie to spi bez problemu,a moze marudzi bo duzo spi w dzien ? juz sama niewiem
Patryk zadowolony ze szkola znowu sie zaczela,bo w domu juz zaczal sie nudzic,tez ma teraz jakies takie swoje fochy ,tylko by gral ,albo bajki ogladal
...ach te dzieci...;-)
A ja jakos spac nie moge ,w dzien to jakos jeszcze bym sie zdrzemnela,a w nocy niemoge.Siedzie do 3 czasami 4 rano ,a pozniej juz ciezko zasnac.Zreszta niedlugo i tak musze wstawac
Niemoge sie doczekac 27 stycznia wtedy przyjezdzaja moi rodzice.Z mama widzialam sie calkiem niedawno a z tata w czerwcu,ale najbardziej mnie cieszy ze przyjezdzaja oboje:-):-):-)
Evoska-super ze swieta sie udaly(czternascie potraw
) i Rocco juz ochrzczony,my planujemy ochrzcic na wiosne
Miloku-juz masz coraz blizej do dzidzi:-),a jak juz ci dowioza lozeczko i je rozlozysz,to nie bedziesz sie mogla doczekac kiedy zobaczysz w nim swojego skarba(chyba kazda z nas tak miala)
Maggusia-gratuluje Briankowi pierwszego zabka,a ty kochana zagladaj do nas jak tylko mozesz
Tigger-jesli chodzi o proszki to ja podobnie jak dziewczyny uzywam FAIRY i jak narazie jest ok ,zobaczymy jak bedzie sobie radzil z plamami jak mala zacznie cos nowego jesc i brudzic
Agnes2606-fajnie ze juz wrocilas.Z tego co dziewczyny pisza to wyglada na to ze w Polsce dzieciaczki staja sie jakies doroslejsze i radosniejsze,i pogoda im sluzy,a moze to przez zainteresowanie wszystkich do okola tak wplywa na dzieci
kallusia-wszystkie zdjecia super, Juleczka przesliczna i ten snieg ach.......
Maja i Kallusia-moje dziecie tez mialo taki wstep do nowego roku ,2 stycznia obie nozki klute,ale tym razem 3 uklucia 2w jedna nozke i jedno w druga,o dziwo najmniej teraz bylo placzu, u nas pierwszy raz byl najgorszy ,a w zasadzie drugi ,bo pierwsza to byla gruzlica ,ale wtedy bylo bardzo cichutko moze dlatego ze w raczke
biedne te nasze skarbeczki
Izusia- ja zawsze pisalam ze Oskarus ma cos w oczkach ,a tu prosze chochliki-psotniki
Iwonek-zycze ci (pocichutku, zeby nie zapeszyc;-))zebys w kwietniu pojechala do tej Polski,ja tez bym pojechala ,ale moze dopiero w sierpniu;-)
Maxin-ambitne masz plany,zycze zeby sie spelnily -ale z ta oponka to chyba zart
Opisuj nam jak stokrotka zaprzyjaznia
sie z nocniczkiem
Melek-witam na forum.ja jestem mama sierpnowa 2006.
Az ciekawosci zapytam kiedy sie dowiedzialas ze jestes w ciazy? bo ja 27 grudnia w swoje urodziny wiec na samym poczatku (ale mialam prezent:-))
A jak sie wogole czujesz?
Malwina,Melanie ,Czarnulka i inne mamusie pozdrawiam i zycze dobrej nocki