reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z U.K - wątek główny

melek- ja rodzilam w panstwowym szpitalu i bylam bardzo zadowolona, ale to juz twoj wybor

maxin-ja tez musze cos postanowic na nowy rok, przydaloby mi sie wiecej organizacji bo poki co sredni mi to wychodzi:-)
powodzonka w karmieniu mlekiem oby Natalka wcinala mleczko,a paszport bede wyrabiac ten na 10 lat siostra mi przyle z pl przetlumaczony akt urodzenia i psl, spotkanie mam 23stycznia juz niedlugo:happy:

domini-wesolo mieliscie na swieta fajnie jak jest rodzinka:tak: , i juz niedlugo chrzest super udanej imprezki:-)

my zaraz idziemy do GP zobacze jak mala sie rozwija i ile wazy, ok uciekam papa

reklama
Maja a niewiesz czywyrabiaja wlasnie na 10,czy na 5 lat,ktos mi mowil,ze podobno sie zmienilo od lata?????????Ja wciaz czekam na dziuni paszport,ale chyba bede musiala zadzwonic,bo do tej pory nic mi nie przyslali a minelo juz 3,5 miesiaca:baffled:

Martusia juz niedlugo ma dwa miesiace:-)

wogole rozgladm sie za dobra firma przesylkowa,mam pare rzeczy dla kuzynki,ona rodzi w lutym.Na nescie w sumie znalazlam pare,ale niewiem czy godne zaufania:confused: czy ktoras z was moga by cos polecic???

kiwam do Was z Tooting, jestem mama 3,5 letniego cudownego chlopczyka Kacperka a od niedawna i przyszla mama sierpniowa.
Jestem zaskoczona iloscia osob zarejestrowanych na tym forum:szok:, bardzo Was tu duzo, rozejrze sie i rozgoszcze, pozdrawiam
kamila

witajcie;-) , dobrze, ze juz jesteście, bo ostatnio się tu jakos pusto porobiło :happy: . Ja własnie wykorzystuję chwilkę wolnego czasu, bo Karolinka zasnęła.

Izusia dzięki za odpowiedz w sprawie mleczka, ja kupiłam SMA1 gold take żółte z kaczuszką i chyba małej zasmakowało, bo nie marudzi tylko pięknie zjada.
Fajnie, że się przeprowadzacie ogródek to fajna sprawa zwłaszcza jak się ma dziecko

Maxin biedna Twoja malutka, może faktycznie to ząbki i już niedługo jej przejdzie, mam nadzieje, że wszystko będzie dobrze.

Melek witaj na forum:happy:

Olis, Dominia, Anulka witajcie po urlopach

No i juz muszę niestety isc, bo mała wstała :happy:

AGNES DUZO ZDROWKA,USMIECHU NA CODZIEN DLA KAROLCI TO JUZ 7 MIESCIECY,
SZKO ZLECIALAO CO?

NO JA MAM NADZIEJE,ZE NATALKA ZABKUJE I TO JEST POWOD:baffled: BO NAPRAWDE MNIE TO MARTWI:-(

hej dziewczyny!!:-)a ja sie za tydzien przeprowadzam:-)(zostajemy w walthamstow, wiec maxin mozesz uzupelnic moje dane w informatorze:-))
w koncu znalezlismy cos, co nam odpowiada, wynegocjowalismy 10£ tygodniowo mniej:-)i ogolnie jestesmy zadowoleni:-)jeszcze tylko duzo ropboty nas czeka, formalnosci, podpisanie umowy, pakowanie, sprzatanie, rozpakowywanie...;-)ale potem juz bede mogla tylko zakupic to, czego mi brakuje i spokojnie czekac na malenstwo:-)

Hejka Dziewczyny :)
wyczytałam ze kilka z was uzywalo krem na rozstepy Palmersa. Welcome to Palmer's
I nie wiem ktory z tych kremow mam sobie kupic przeciw rozstepom. czy ktoras z was ktora uzywala moze obadac ta stronke i podac mi pelna nazwe kremu? :no:

Dziekuje kochane moje jeszcze raz za wsparcie.
Bylam wlasnie u GP - ale sie wkurzylam :wściekła/y:
Chociaz dzieki wam bylam przygotowana na to, ze wlasciwie nic sie nie dowiem.
Pani doktor wypisala mi skierowanie na scan do Royal Free i zadzwonila, zeby mnie umowic. To tylko dlatego, ze mialam te plamienia.
Tak wiec znow musze czekac..:-( Scan mam w srode o 11.00 - nie moge sie doczekac!
Na wszelki wypadek zakupilam bilecik i umowilam sie z profesorem Wilczakiem w Poznaniu. Moze w koncu zobacze moja fasolke?!
Strasznie mi smutno, ze tak to wszystko powoli trwa...:sad:

Maxin jestem w 6 tygodniu - ale dokladniej okresli to usg (mam nadzieje).
kamilka witaj! ja tez jestem sierpniowka 2007! widzialam Cie juz tam - gratulacje!
czarnula ja zakupilam sobie Palmers Massage Cream for stretch marks - doradzila mi go pani w aptece. Wiem, ze troche wczesnie, ale lepiej na zimne dmuchac! ;-)

moj lekarz wyliczyl ze jestem w 10 tyg a ja uwazam ze w 9 hehe a porod wyznaczyla mi na koniec lipca ale ja i tak twierdze ze dopiero wyjdzie w sierpniu :) a o rozstepy pewnie ze lepiej wczesnie zaczac dbac.

reklama
a ja po wizycie u gina wszystko ok,nastepna kontrola za 6 miechow
...brr pogoda straszna az sie z domu niechce wyjsc
...naciagam mego mezulka na zakupki bo przeciez to okres przecen:-D :-D :-D :-D ale z nim to ciezko czy kazdy facet ma problemy jesli chodzi o zakupki!

maja33-witaj kochana jak tam twoja kruszynka,dalas rade ze wszystkim???znajdujesz wiecej czasu dla siebie???licze ze wszystko wrocilo do normy!!!serdecznie cie sciskam i mala tez!!!
a co do gp to racja to banda frajerow i tyle, mam pytanko ta klinika co sie zapisalas to prywatna???jak sie nazywa!!!
maxin78-przeczytalam twoje postanowienia,no z ta oponkato lekka przesada!!!jak ty masz oponke to ja mam chyba kolo ratunkowe:-) a co do paszportu to ja zlozylam w polsce podanie o paszport dla malego na 5 lat kosztowal mnie 30zl. i odbiore nastepnym razem!!!
co do malej nic sie nie przejmuj moj maly tez nie chce za bardzo jesc!!!
tigger- no no brzusio widzialm na zamknietym ze urosl,ale smutno mi bo nie bedziemy sasiadkami
kamilka-witaj na forum
izusia-gratulacje przeprowadzki tez mi sie marzy ogrodek i jakis basenik dla malego w lato..

pozdrawiam reszte mamusiek
no i co szykuje sie na zakupkimoze cos wyjdzie:-D :-D

Do góry