reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z U.K - wątek główny

melek- ja rodzilam w panstwowym szpitalu i bylam bardzo zadowolona, ale to juz twoj wybor

maxin-ja tez musze cos postanowic na nowy rok, przydaloby mi sie wiecej organizacji bo poki co sredni mi to wychodzi:-)
powodzonka w karmieniu mlekiem oby Natalka wcinala mleczko,a paszport bede wyrabiac ten na 10 lat siostra mi przyle z pl przetlumaczony akt urodzenia i psl, spotkanie mam 23stycznia juz niedlugo:happy:

domini-wesolo mieliscie na swieta fajnie jak jest rodzinka:tak: , i juz niedlugo chrzest super udanej imprezki:-)

my zaraz idziemy do GP zobacze jak mala sie rozwija i ile wazy, ok uciekam papa

reklama
Maja a niewiesz czywyrabiaja wlasnie na 10,czy na 5 lat,ktos mi mowil,ze podobno sie zmienilo od lata?????????Ja wciaz czekam na dziuni paszport,ale chyba bede musiala zadzwonic,bo do tej pory nic mi nie przyslali a minelo juz 3,5 miesiaca:baffled:

Martusia juz niedlugo ma dwa miesiace:-)

wogole rozgladm sie za dobra firma przesylkowa,mam pare rzeczy dla kuzynki,ona rodzi w lutym.Na nescie w sumie znalazlam pare,ale niewiem czy godne zaufania:confused: czy ktoras z was moga by cos polecic???

kiwam do Was z Tooting, jestem mama 3,5 letniego cudownego chlopczyka Kacperka a od niedawna i przyszla mama sierpniowa.
Jestem zaskoczona iloscia osob zarejestrowanych na tym forum:szok:, bardzo Was tu duzo, rozejrze sie i rozgoszcze, pozdrawiam
kamila

witajcie;-) , dobrze, ze juz jesteście, bo ostatnio się tu jakos pusto porobiło :happy: . Ja własnie wykorzystuję chwilkę wolnego czasu, bo Karolinka zasnęła.

Izusia dzięki za odpowiedz w sprawie mleczka, ja kupiłam SMA1 gold take żółte z kaczuszką i chyba małej zasmakowało, bo nie marudzi tylko pięknie zjada.
Fajnie, że się przeprowadzacie ogródek to fajna sprawa zwłaszcza jak się ma dziecko

Maxin biedna Twoja malutka, może faktycznie to ząbki i już niedługo jej przejdzie, mam nadzieje, że wszystko będzie dobrze.

Melek witaj na forum:happy:

Olis, Dominia, Anulka witajcie po urlopach

No i juz muszę niestety isc, bo mała wstała :happy:

AGNES DUZO ZDROWKA,USMIECHU NA CODZIEN DLA KAROLCI TO JUZ 7 MIESCIECY,
SZKO ZLECIALAO CO?

NO JA MAM NADZIEJE,ZE NATALKA ZABKUJE I TO JEST POWOD:baffled: BO NAPRAWDE MNIE TO MARTWI:-(

hej dziewczyny!!:-)a ja sie za tydzien przeprowadzam:-)(zostajemy w walthamstow, wiec maxin mozesz uzupelnic moje dane w informatorze:-))
w koncu znalezlismy cos, co nam odpowiada, wynegocjowalismy 10£ tygodniowo mniej:-)i ogolnie jestesmy zadowoleni:-)jeszcze tylko duzo ropboty nas czeka, formalnosci, podpisanie umowy, pakowanie, sprzatanie, rozpakowywanie...;-)ale potem juz bede mogla tylko zakupic to, czego mi brakuje i spokojnie czekac na malenstwo:-)

Hejka Dziewczyny :)
wyczytałam ze kilka z was uzywalo krem na rozstepy Palmersa. Welcome to Palmer's
I nie wiem ktory z tych kremow mam sobie kupic przeciw rozstepom. czy ktoras z was ktora uzywala moze obadac ta stronke i podac mi pelna nazwe kremu? :no:

Dziekuje kochane moje jeszcze raz za wsparcie.
Bylam wlasnie u GP - ale sie wkurzylam :wściekła/y:
Chociaz dzieki wam bylam przygotowana na to, ze wlasciwie nic sie nie dowiem.
Pani doktor wypisala mi skierowanie na scan do Royal Free i zadzwonila, zeby mnie umowic. To tylko dlatego, ze mialam te plamienia.
Tak wiec znow musze czekac..:-( Scan mam w srode o 11.00 - nie moge sie doczekac!
Na wszelki wypadek zakupilam bilecik i umowilam sie z profesorem Wilczakiem w Poznaniu. Moze w koncu zobacze moja fasolke?!
Strasznie mi smutno, ze tak to wszystko powoli trwa...:sad:

Maxin jestem w 6 tygodniu - ale dokladniej okresli to usg (mam nadzieje).
kamilka witaj! ja tez jestem sierpniowka 2007! widzialam Cie juz tam - gratulacje!
czarnula ja zakupilam sobie Palmers Massage Cream for stretch marks - doradzila mi go pani w aptece. Wiem, ze troche wczesnie, ale lepiej na zimne dmuchac! ;-)

moj lekarz wyliczyl ze jestem w 10 tyg a ja uwazam ze w 9 hehe a porod wyznaczyla mi na koniec lipca ale ja i tak twierdze ze dopiero wyjdzie w sierpniu :) a o rozstepy pewnie ze lepiej wczesnie zaczac dbac.

reklama
a ja po wizycie u gina wszystko ok,nastepna kontrola za 6 miechow
...brr pogoda straszna az sie z domu niechce wyjsc
...naciagam mego mezulka na zakupki bo przeciez to okres przecen:-D :-D :-D :-D ale z nim to ciezko czy kazdy facet ma problemy jesli chodzi o zakupki!

maja33-witaj kochana jak tam twoja kruszynka,dalas rade ze wszystkim???znajdujesz wiecej czasu dla siebie???licze ze wszystko wrocilo do normy!!!serdecznie cie sciskam i mala tez!!!
a co do gp to racja to banda frajerow i tyle, mam pytanko ta klinika co sie zapisalas to prywatna???jak sie nazywa!!!
maxin78-przeczytalam twoje postanowienia,no z ta oponkato lekka przesada!!!jak ty masz oponke to ja mam chyba kolo ratunkowe:-) a co do paszportu to ja zlozylam w polsce podanie o paszport dla malego na 5 lat kosztowal mnie 30zl. i odbiore nastepnym razem!!!
co do malej nic sie nie przejmuj moj maly tez nie chce za bardzo jesc!!!
tigger- no no brzusio widzialm na zamknietym ze urosl,ale smutno mi bo nie bedziemy sasiadkami
kamilka-witaj na forum
izusia-gratulacje przeprowadzki tez mi sie marzy ogrodek i jakis basenik dla malego w lato..

pozdrawiam reszte mamusiek
no i co szykuje sie na zakupkimoze cos wyjdzie:-D :-D

Do góry