reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z U.K - wątek główny

Witam wszystkich!!:-)
wrocilam po dwoch tygodniach w Polsce, wypoczelam sobie, zobaczylam sie z rodzinka, fajnie bylo, szkoda, ze trzeba bylo wracac:-(nie przeczytalam jeszcze zaleglosci, bo jest tego kilkadziesiat stron:szok:, wiec dopiero sie za to zabieram...
mam tylko jedno pytanko: czy ktoras z was przywozila tutaj z Polski cyfre+?
jezeli tak to jak poradzilyscie sobie z instalacja tego wszystkiego? nam cos nie chce dzialac i nie wiemy co robic:-(nie lapie w ogole sygnalu:-(
pozdrawiam serdecznie wszystkie mamusie i biore sie do czytania:-)odezwe sie jak skoncze;-)

reklama
Oj ale jestem zamotana ale pamietam oczywiscie:
MAXIN-DUZO ZDROWKA I USMIECHU NA CUDNEJ BUZCE DLA NATALCI Z OKACJI 7 MIESIACZKA:-)

witam :)
czy mozecie mi dziewczyny podac nazwy kremow na rozstepy? wiem ze pisalyscie o tym wczesniej ale juz jestem na stronie 333 i narazie chce dojsc jak najszybciej na osttania stronke zeby moj z wami poklikac :) buzka

Ale tu cicho !!!:szok: Czy wszystkie babeczki sprzataja ?? a moze zakupki ?? :-p u nas juz stoi choinka;-) kapucha z grochem dojechala (tylko mama robi najlepsza wiec ja nie probuje:-p kumpela dowiozla z polandu :-p )posprzatane (no prawie:-p ),a mnie cos na wspomnienia wzielo :eek: ech te swieta z dala od domciu :dry: a co rok mowimy ze jedziemy na swieta do polski :dry: i tak od 4 lat:baffled: eeee jak nie urok to sra....:happy: ale teraz may Jule wiec to beda najszczesliwsze swieta :happy:

Czarnula WITAM cie serdecznie !!!!co do kremu to sa rozne,rozniaste ja stosowalam Palmersa na zmiane z oliwka lub wazelina a i tak w OSTATNIM TYGODNIU poszczelala mi skora na brzusiu:sick: brzuch tlusty byl jak cholera a ja stojac przed lustrem widzialam jak za kazdym razem jak sie niunka ruszala, ciach i ciach po brzuchu lecialy rozstepiki jak by cie ktos zeletka ciachal:-( ale zabobiegaj i smaruj ile wlezie ja bylam duza i skorka wypychanych nozek i dupki niestety nie wytrzymala:-(

hej wita wszystkie mamusie

no kallusia co do mnie to masz racje padam na twarz w kuchni

gotuje i gotuje i konca nie widac :tak:

ale to nasze pierwsze siweta jako malzenstwo i wogule razem wiec tak sobie pomyslalam ze chcialabym zeby wszystko to co w domach mamay bylo na stole .

nie wiem kiedy to zjemy ale stoje i pichcze

pozatym milam kilka nie milych przebojow z moj atesciowa i nabawilam sie skurczy i bolu brzucha i muslalam toche polezec i odpoczac bo maly tez zle sie czul:-( o teraz wlasnie pisze : i jakby nigdy nic pyta czy cos sie stalo:eek:
mi cala reszta rodzinki zabro nila odbierac telefony od niej i znia pisac bo za duzo nerwow mnie to kosztuje , wiec ona sobie dzowni a ja glos wylanczam i nie bede znia gadac:eek:

pozatym dojechal do nas juz nasz przepiekny wozke:tak:
balam sie ze jak przyjedzi eto nie bede z niego zadowolona bo w sumie szybka decyzje podjelismy , ale jestem nawet bardziej zadowolona niz w sklepie:tak: :-)
mezus caly wieczor jezdzil nim po domu i przekladal rraz fotelik , gondolke spacerowke:-D

i oboje juz sobie tak uswiadomilismy ze juz niedlugo bedziemy takiego malca wozic w wozeczku:-) :-)
brzuch rosnie w tempie maksymalnym i az nie moge sie nadziwic co to mi sie przylkleilo :szok: :szok:

mam dzisiaj lenia i nie za dobrze sie czuje , jakies zawroty glowy mam w zwiazku z tym dzisiaj tylko sledzie zrobie i nic wiecej. chociaz jeszcze szorowanie podlogi mnie czeka , bo zepsul si enam boiler i byl koles go naprawiac i jakas maz mu wyciekla na podloge , ktora samym mopem nie schodzi i musze pasc na kolana i szorowac podloge:wściekła/y: :wściekła/y: :baffled:
pozdrawiam wszystkie panie :-)

A ale cicho tu jakos, ale to wiadomo trwaja przygotowania swiateczne a nio i wiele z nas wyjechalo do Polski na swieta.Ja tez malo tu ostatnio zagladam, ale obiecuje ze nadrobie po swietach.U nas sa tesciowie juz pare dni i nawet nie jest zle.Tesciowa raczej nie wchodzi mi w droge a jak mi nie pasuje cos to zaraz mowie w miale delikatnie ale mowie prosto z mostu bo inaczej bym nie wytrzymala.Ale nawet nie jest zle.
My juz prawie zdrowi, Oskarek juz tez raktycznie pozbyl sie katarku.Drugi zabalek staje sie coraz bardziej widoczny, niunio gada jak najety i wiecie co:zaczal czolgac sie do tylu albo tak jakby kreci sie dookola swojej osi:-)Wyglada fantastycznie, ciagle jakies postepy obseruje u niego:tak:
Poza tym po staremu.
Hm ciekawe jak tam Asia26 chyba juz kolejna nasza ciezarowka urodzila.Mam nadzieje ze wkrotce podzieli sie z nami swoim mmalenkim ale jak wielkim jednoczesnie skarbem.
Milego dzionka!
papa

Hej babeczki
w koncu mam net,w sobote padal nam serwer i nie bylo nas w sieci troche.aLE WIDZE,ZE TUTAJ JUZ BARDZO CICHO SIE ZROBILO,KAZDY ZAJETY.Ja tez dziennie na zakupy smigam,och juz mam dosc wszedzie kupa ludzi,zamoiwlam karpia,bo jak sie okazalo koles ma juz 20 skrzynek zamowionych,tylu chetnych na karpia,hahaha,w sobote zaczynam gotowac mam nadzieje,ze sie wyrobie.Sprzatam potrochu.Natka ostatnie nocki budzi sie o 4.30 i marudzi:szok: niewiem co jest,chora juz nie jest,wiec moze to zabki,ale ja tam, nic niewidze:no: :baffled: Dobrze,ze mam wolne i moge sie wyspa:tak: :-D och byczymy sie z niunka do 10.00.W wekend w koncu przywizlismy malej chodzik,spoczko sobie radzi do tylu sie przesuwa i ma radoche.Juz ma 7 miesiecy kiedy to zlecialo:szok: :-)
Ok musze mykam co mala sie kreci u mnie na kolanach chyba ma juz dosc kompa.

bede jutro

pozrawiam wszytskich:-) :-) :-)

no faktycznie, ciekawe jak tam Asia?chyba termin jej juz minal pare dni temu, prawda?ja tez sobie zdalam sprawe z tego, ze juz tylko 3 miesiace przede mna, na pewno mi sie bedzie dluzylo okropnie...;-)ale na razie nie ma na to czasu, przygotowywanie swiat w toku, dzisiaj wieeeelka choinke przynieslismy, poza tym ogladanie mieszkan i bieganie po agencjach nas pochlania:-)w sumie dobrze by bylo, zebysmy sie zdecydowali na cos w tym tygodniu, bo potem do nowego roku wiekszosc agencji zamknieta, a w polowie stycznia juz musimy sie wyprowadzic...a sytuacja jeszcze sie skomplikowala, bo moj tata nie ma pracy teraz, ale tak to bywa, ze jak wszystko idzie dobrze, to cos sie musi zepsuc:-(
pozdrawiam wszystkich przedswiatecznie:-)

No wreszcie !! juz myslalam ze wszyscy wyjechali:laugh2:
Miloku ja taka schize mialam rok temu (nie wiedzac dlaczego:eek: )tyle nakuchcilam ze zjesc sie tego niedalo :laugh2: dobrze ze mamy sporo znajomych to nam pomogli:laugh2: a ty odpoczywaj teraz jak najwiecej:-p
Maxim Natka cudnie wyglada w tym chodziku:tak: i moze faktycznie jej ida zabki :tak:
Izusia gratulacje dla Oskarka:-) ciekawe kiedy moja ninia bedzie sie tak czolgac:confused:

a my jutro na szczepionke idziemy:baffled: oj bedzie krzyku a krzyku :baffled: moja mala ninia:-(

reklama
Witajcie kochane.\znalazlam chwilke.Nie mam czasu nawet posiedziec i poczytac
Wpadlam tylko powiedziec wam kochane,ze juz urodzilam mojego synka.Porod spoznil mi sie o 5 dni,ale z zupelnego zaskoczenia dostalam skurczy i silami natury w 1,5h urodzilam Mikusia.
Czujemy sie dobrze..malutki jest moja najwieksza miloscia.
Jak znajde wiecej czasu to wkleje zdjatka.
A tymczasem pozdrawiam was goraco kochane i do mojego serduszka kochanego:happy2: :happy2: :happy2: :happy2: :happy2: :happy2:

Do góry