reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z U.K - wątek główny

Asia ogromne gratulacje dla Was.Niech Ci sie synus zdrowo i grzecznie chowa!!! Mikus witaj po drugiej stronie brzuszka:-) :-) :-)

juz myslalam asiu ze znowu piszesz ze jeszcze 2w1 jestes, no super kochana teraz zajmij sie swoim slonkiem i odpoczywaj duzo a w przerwach miedzy karminiem przewijaniem i odpoczywaniem zajrzyj czasami do nas:tak: :tak: :tak:

buziaki dla was , ale masz prezencik na swieta:-D :-D :tak:

ja to od wczoraj nie ma weny na sprzatanie. cos tam porobilam ale sprzatac mie sie tak koszmarnie niechce:no:

Sluchajcie dziewczyny norlalnie jeszcze czegos takeigo to ja nie przezylam.wczoraj wieczorem moj synek oszalal, czulam sie jakbym mila aliena jakiegos w brzuchu , normalnie archiwum x:szok: :eek:
jezu co on mi z brzuchem robil :szok: :szok:
chyba sobie w brzuchu imprezke urzadzil:happy: :tak: :-D

dzisiaj od ran atez zaczyna, to chyb aznaczy ze maly urosl i teraz czas zeby brzucho znowu uroslo bo synek sie ledwo miesci:szok: :-D

przyszedl juz nasz prezencik . aparat ale jescze nie wiem jak sie nim poslugiwac. jest zupelnie inny od naszego malego i teraz musze 200 stronicowa instrukcje przeczytac zeby ladne fotki robic i wam dziewczyny wklejac.
chociaz ja ostatnio tak sie zmieniam ze mnie znajomi nie poznaja , ale to przez te dodatkowe kilogramy i wiekla twarz:szok: :baffled:

milego dzinka dziewczyny

reklama
ASIU GRATULACJIE:-)
Z okazji narodzin waszego maleństwa,
życzymy mu beztroskiego
i zdrowego dzieciństwa,
a Wam - odkrywania nowych uroków
wspólnego życia.
:happy:

SUPER ZE JUZ JESTESCIE RAZEM,SWIETA NA PEWNO BEDE URODZE,DUZO ZDROWKA WYPOCZYWAJ:-)

Asiu-:-) :-) :-) Moje ogromne GRATULACJE dla Was i waszego malenstwa niech bedzie najszczesliwszym skarbkiem na swiecie niech rosnie pieknie i zdrowo i uszczesliwia cie kazdego dnia:-) :-) :-)

ja tez nie mialam dostepu do internetu bo nasz landlord zapomnial zaplacic:eek: haha ale juz to zrobil i jestem

miloku- kobito ty tak ciezko nie pracuj bo maluch ci sie moze juz zaczyna buntowac i kreci sie w brzuszku lez na kanapie pilot w reke i niech sie dzieje co chce, ale tak naprawde to cie rozumie ja tez robilam dziki szl w tamtym roku bo pierwszy raz tylko ja z mezem swieta spedzalismy i bylo super ale sie napracowalam z gotowaniem:tak:

czarnula- ja stosowalam z mothercare ale nie pamietam jak sie nazywal nie mam rozstepow ale mialam maly brzuszek wiec moze to ta przyczyna w kazdym razie cala ciaze stosowalam i oliwke ten krem, oliwke pod koniec bo brzucho byl strasznie napiety:tak:

kalusia - jak twoja Juleczka ciagle a mam przed oczami jak sobie o was pomysle jak sobie spala slodko na spotkanku i te jej usteczka hmmm sliczne malenstwo

maxin-jak Natalka, mam nadzieje ze jak wychodza jej zebolki to szybko to nastapi zeby sie juz nie meczyla i spala slodko:tak:

a my mielismy dzis ranna batalie o kupke mala sie strasznie spinala i nie wiedzialam jak jej pomoc dopiero jak wypila koperku to wszystko ladnie poszlo:-D , ale bylo ciezko, potem pojadla sobie i nastepna batalia o spanie ona nie chce ani troszke teraz spac w dzien a czytalam ksiazke jezyk niemowlat i tam byla mowa o 3,4 godz cyklach u nas nie jest to mozliwe wiecchcialam ja przymusic to efekt jest taki ze mala wyla w nieboglosy i tak dostala normalnie ataku placzu musialam ja wziasc na raczki i ze zmeczenia dopiero zasnela, ale mi na rekach a nie w lozeczku i co ja polozylam spowrotem to znowu placz szok, wic stwierdzilam ze u nas bedzie poki co wolna amerykanka je sie spi sie i bawi kiedy chce przez 5 tyg tak bylo i bylo ok przynajmniej nie plakala i potrafila sie soba zajac albo ja nie umiem nie wiem bo mala je co 1.5 godz i jak ja przetrzymalam to tez byla baaaardzo zdenerwowana, a tak czy siak w nocy spi tylko budzi sie na papu, hmmm co jeszcze juz chyba wszystko o naszych problemach wychowaczych, korcze u mnie sie nie sprawdza ten LATWY PLAN, ale np ruchy ciala i co oznaczaja tak i ogolnie rodzaj placzu wiec pomogla mi troche ta ksiazka poznac moja malutka, ach i juz 3dni sie mecze z tym planem i dzis rezygnuje i mam nadzieje wszystko wroci do normy:-)

koncze moje nudzenie pozdrawiam pa

Asiu26- a ja wlasnie wczoraj zastanawialam sie co u ciebie:-)Wielkie gratulacje dla ciebie i meza, niech niunio bedzie zdrowy i slicznie rosnie!Duzo zdrowka dla was:-)A to cudowny prezent otrzymaliscie na swieta, najcudowniejszy jaki mozna sobie wymarzyc!Pozdrawiamy goraco!!!

Czesc kochane mamunie :-) Ja tylko na chwilke.
Przede wszystkim Asiu ogromniaste gratulacje dla Was z okazji narodzin najslodszego najukochanszego Waszego skarbka.
Przepraszam, ze nie odpisze kazdej z Was ale wskakuje na neta u mojej siosrty i nie mam za wiele czasu, zeby poczytac. U nas czas zasuwa jak zwariowany, wszyscy skocza wokol Patryka i zachwycaja sie nim :-) Maly juz staje przy wszystkim i chodzi trzymajac sie mebli. Poza tym meczy mamusie zeby caly czas trzymala go za raczki i z nim chodzila :-D Hehehe moze przynajmniej jak mnie tak wycwiczy to mimo wyzerki swiatecznej zbije kg :laugh2: Niuniek ma juz na horyzoncie nastepne zabki. W ogole jest go wszedzie pelno ;-)
Bardzo tesknie za pogaduchami z Wami :tak: Buziaczki dla Was wszystkich i ciepluchne pozdrowionka.
PS. Aha dzis spadl snieg wiec moze swieta beda snieznobiale :happy:
Ciumaski

hej hej, dawno nie zagladalam, bo moja mama bardzo sie rozchorowala i byla w szpitalu, na szczescie juz ja wypuscili i bedzie z nami w swieta.
widze ze nowe Bobo sie pojawilo. GRATULACJE ASIU!!!

Majeczko to podobnie jak moja tez w dzien nie chciala i spac i do dzis malo w dzien spi :) ale zmusic sie chyba nie da, ciesz sie ze spi w nocy :tak: nie wiem co to za plan ale chyba jedzenie co 1.5h to jest normalne, moja w dzien potrafi co 2h czasem wcinac hihi, wazne chyba zeby w nocy sie przerwy wydluzaly.

Maxin pozdrowienia dla Natalki!! jak wrazenia z chodzika, moja mama mi sugeruje zebym kupila, ale ja sie boje o stawy biodrowe, a mala tak sie rwie do chodzenia ze mi jej zal, moze jednak niech sie narazie pomeczy "na czworaka"?? :confused:

Anetka pozdrowionka dla Patiego, i gratuluje mu sukcesow w chodzeniu, no z mama to zawsze bezpieczniej, zawsze zlapie wrazie czego

kallusia caluski dla twojejgo Zlotka!! szkoda ze jej nie widzialam :(

Anulka jak tam Olenka?? ucaluj ja odemnie i pozdrow Lukaszka

tigger trzymam kciuki za znalezienie dobrego mieszkanka

kasiula matula sorki za brak wiadomosci, odezwe sie jak znajde wiecej czasu, caluski dla Emi!!

Krysiunia zdrowa! ma juz 2 zabki, przemierza coraz wieksze odleglosci na brzuchu (technika nieopisywalna - cos pomiedzy pelzaniem, raczkowaniem a niewiadomoczym), lubi ogladac Teletubisie (czym wprawia w zdumienie wszystkich) i jest taka zywa ze utrzymanie jej w rekach wymaga nie lada wysilku i koncentracji. Byla juz w kinie i na kreglach, zabawki sie juz znudziily i przyszla pora na piloty, komorki, papcie, obrusy i tym podobne ciekawostki.

Szykujemy sie do swiat, czekamy na tate i pakujemy sie do wyjazdu. Pozdrawiamy mamy z UK bardzo goraco!!

Aśka :-)
Witam serdecznie Twojego synka na świecie !!!
I z niecierpliwością oczekuję fotek

...a Tobie....
życzę wielu uśmiechów własnego dziecka

175a.jpg

Aśka :-)
Witam serdecznie Twojego synka na świecie !!!
I z niecierpliwością oczekuję fotek

...a Tobie....
życzę wielu uśmiechów własnego dziecka

baby%20boy.jpg

642225_BabyBoyWords.jpg

Asiu ogromniaste:-):-):-):-):-):tak::tak::tak::tak:gratulacje z rozdwojenia, niech Mikus zdrowo sie chowo, ty odpoczywaj i gratulacje dla meza!!!!!!!:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
Dziewczyny mam nowine:tak::tak: jade na swieta do polski:eek::szok:nic nie wiedzielismy do soboty a teraz sie szykujemy, normalnie niemoge w to uwierzyc:szok::szok::szok::szok::szok:. Wyjezdaamy raniutko w piatek na dwa tygodnie wiec jak co zycze wesolych i szczesliwych swiat i hucznego sylwestra;-):-):-):-):-):-)
Buzki dla wszystkich;-);-);-);-);-)

reklama
Asienko kochana!!!!Jak bardzo sie ciesze Twoim szczesciem!!!!Zdrowka Wam zyczymy i usmiechu na buzi.Niech synus rosnie zdrowo!!!!Ucaluj go w nosek od ciotki Iwony :-D

Dziewczynki sorki, ze nie pisze ale glowy mam urwanie z tym wszystkim przed swietami :szok:

Odezwe sie obiecuje niedlugo i wtedy nadrobie zaleglosci!!!

Sciskam Was mocno wszystkie.Buzka.Pa

Do góry