O
olis
Gość
dziewczyny
z okzaji zblizajacych sie swiat zycze wam kochajacych i oddanych facetow,spokojnych i zdrowych dzieciaczkow,wytrwalosci w matkowaniu,lepszego jutra i nieustajcego usmiechu!!!wesolych swiat!!!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
i o to chodzilo Melanie.Fajnie ze corcia zdrowa...Bylam rowniez ciekawa jak z tym przedszkolem.
Mnie tez takie rozwiazanie pewnie nie ominie.
Pozatym..ciesze sie ze juz sie zadomowilas i jest oki.
bloga..przeczytalam ....ale w koncu calemu swiatu nie opowiesz kazdego szczegoliku.A gdyby nawet to zawsze cos mozne umknac...
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
dlatego pytalam.
Melani ja juz preczytalam calego bloga bo mialam zaleglosci,ciekawie piszerz o wszystkim,z takim entuzjazmem,Na pocztku rowniez byam zachwycona wszystkim,ale z czasem stalo sie wszytsko normalne i wtedy zauwazasz,ze titaj wszytko nie jest takie doskonale jak sie wydaje na poczatku,ale na pewno jest lepiej niz w kraju,choc ciezko musimy pracowac jak i fizycznie tak i nad tym aby ludzie poznali nasz Kraj i nasza mentalnosc, o ktorym tak malo wiedza,dobrze,ze jestemy w uni,bo pewnie ludzie by nadal pytali czy mamy w domach np:czjniki bezprzewodowe![]()
Melanie-zbieram sie i zbieram aby poczytac twoj blog i ciagle brakuje mi czasu.A tak wogole to czy ty pracujesz ze musisz oddawac corcie do przedszkola?A wracajac do twojego pytania sprzed dobrych kilku stron to fakt mialam niefajne dosw z lekarzami, to bylo wowczas gdy Oskarek mila te krosty i nikt nie mogl mi pomoc, health visitor zupelnie nie wiedziala co robic.Na szczescie polecono mi te egzema clinic i problem z glowy.Teraz misio tylko czasem ma jakas krostke na nozce lub na pleckach ale juz wiem co robic i krosty moment i znikaja:-)A jak ty sie czujesz kochana, jak tam brzusio, moze wkleisz jakas foteczke?:-)