reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z U.K - wątek główny

Jejku dziewczyny,az lezki mi polcialy jak przeczytalam te gratulacje.Nawet nie zdawalam sobie wczesniej sprawy,ze az tak mozna sie wzruszyc.Jestescie kochane.
/ciociu Iwonko- ucalowalam:-) /

Ja mam chwilke ..Mikus spi.Moj boze takie kochane malenstwo.Ciagle mi trudno uwierzyc ze jestem mamusia.Rzczywiscie z niczym nie mozna tego porownac i nie wyobrazam sobie juz teraz innego zycia.
Ciezko soebie teraz unormalizowac czas.Jeszcze jestem w takiej euforii,ale zarazem w lekkiej depresji poporodowej(tak to sie nazywa chyba)..uzmyslowila mi to dzis polozna.Ogolnie mam sie nie przejmowac.
Nie wiem kiedy wogole zagladne tu na dobre..o rajusiu!!!...a do tego jeszcze swieta i tyle ludzi sie zwala do domu...uhhh.Najwazniejsze ze ja mma swoje zacisze i swojego skarbenka przy sobie.(moj facet mi skamle ze juz go nie kocham:eek: :eek: :eek: ...to niech pogada z Mikuskiem...co ja sie mam z tymi facetami...zawsze czulam ze beda mnie przesladowac do konca zycia) :cool2: :cool2: :cool2: :cool2: :cool2: :cool2:
A to moj noworodzio :waga-3110 i 56 cm dlugosci+ 5 cm wloski na glowie...hihihih

reklama
Asia ale Boski facecik
:-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)

buziaczki od cioci Melci

lollipops-lickin-lips.jpg

buuuu ale sie zgrzalam walsnie skasowalo mi posta,wrrrr...

nie mam sily juz pisac drugiego,ale sie wkurzylam,tyle wam napisalam:wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y:

no trudno.........

Asiu cudowny Mikus ,a depresja sie nie przejmoj,musisz odpoczac,przyzwyczisc sie do nowje sytuacji roli,pozwol niech kady kolo ciebie lata,a ty odpoczywaj:-)

Anulka super,ze jedziesz,szerokiej drogi wam zycze.Na warjackich papierach wyjazd co???

Toola mala szybko sie rozwija ,czyzby juz raczkowala???

Anetka jak miulo,ze Patti sie porusza,nachodzicie sie,tak to jest jak juz poznaja urok chodzenia,tak trzeba z nimiz asuwac wszedzie.Milo pewnie czas spedzasz w kraju:-)

Maja dobrze myslisz,na razie daj sobie spokuj z tym planem,Martusia jest jeszcze pycia,unormuje sie jej rozklad dnia wtedy bedziesz mogla uczyc ja nowych rzeczy,typu samego zasypiania itp.

widzialyscie moze lalki,ktore wygladaj jak prawdziwe noworodki,co oni jeszcze nie wymysla,troszke to dla mnie przesadne
Doll Dreams

U nas duzo sie dzieje,sprzatanie,ktorego ma dosc,padam i mam zakwasy,dzis postanowilam odpoczac i z NATLKA byczylysmy sie do 11.30,po tej szczepionce jest nieswojska,marudzi,placze jak wychodze z pokoju,na sekunde nie moge jej zostawic samej.W nocy wciaz sie budzi:-( :sick: :dry: Wczoraj bylam odwiedzic moje kochane blizniaki:-) nie widzialm ich od wakcji,bawily sie z mala caly czas,byly nia zachwycone:tak: a Natka smialam sie caly czas:laugh2: przyszla tak zmeczona,az poplakiwala w drodze do domu,tyle wrazen,usnelam w momencie.to tak w skrocie co u nas.chyba az do swiat tu nie zagladne bo jutro ostatnie zakupy,w sobote,niedziele wielkie gotowanie:szok:

wiec zycze wam:happy:

W dniu Bożego Narodzenia;
Dziś składamy wam życzenia,
Aby raźniej w duszy było,
Aby wam się dłużej żyło,
Aby szczęścia i radości,
Pomyślności i miłości
Z życia nigdy nie ubyło,
Aby wam się lepiej żyło.
W życiu bez smutku i cierpienia,
Oto moje są życzenia.

mikolaje5ok2dka6.jpg

Jeszcze raz dziekuje dziewczyny.
Mikolaj to moje slodkosci o 1000 minkach...
Jak zwykle tylko na chwilke wpadlam..maluszek spi a ja szykuje sie wlasnie do tych wszystkich urzedow/meldunki,metryczki i inne drobnostki/..papierki,papierki,papierki.
Jak znajde chwilke na posiedzenie to napewno skrobne o wydarzeniach z porodowki.
Buziaki i pozdrowionka..
uuuu lalala.....juz niedlugo swieta.Przez to cale zamieszanie z porodem ..zupelnie wylecialo mi to z glowy:-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D

ASIUNIU OGROMNIE GRATULACJE!! ZDROWIA, SZCZESCIA I TYSIACE USCISKOW DLA MIKUSIA :tak: NIECH SIE ZDROWO CHOWA NA WIELKIEGO CHLOPA !!

UFFF chwila i znowu do kuchni :-)

DZIWECZYNY WRAZ Z RODZINKA ZYCZYMY ZDROWYCH,CIEPLYCH,RODZINNYCH SWIAT,PACHNACYCH CHOINKA I WIGILIJNYMI PYSZNOSCIAMI:tak:

Dziewczynki MAMUSIE składamy Wam najszczersze życzenia na Boże Narodzenie, duzo miłości w WAszych rodzinkach i samych miłych chwil oraz Szęśliwego Nowego Roku

Życzę Wam na te Święta:
Roześmianych pyszczków naszych dzieciaczków
Pięknych chwil spędzonych przy choince,
Wspaniałych przeżyć i ciepła rodzinnego,
Smacznych potraw Wigilijnych,
Radosnych niespodzianek,
Wypoczynku, regeneracji i odnowy na lepsze
WESOłYCH śWIąT KOCHANI !!!

screen_640x480_3.jpg

3_ss_1.jpg

christmas-lights-27.jpg

christmas-lights-16.jpg

santa_letter.jpg

big2.jpg

christmas-gifts-santa.jpg

reklama
Magia świąt to dziecięca wiara w Świętego Mikołaja,
spokojna rozmowa z bliskimi przy kominku,
rozleniwiony telefon, zaspany budzik
i śnieg, który nie jest utrapieniem...
:-) :-) Magicznych Świąt Bożego Narodzenia :-) :-)
framedimageus1.jpg

Do góry