K
kallusia
Gość
Czesc Dziewczyny:-)
MAJUS cudnie Martucha wygladala na chrzcinkach
no a ty to jak byus wogole nie rodzila:-) no i wiem teraz do kogo mala jest podobna;-) to caly TATA
Superek ze siostra byla u ciebie,napewno duzo ci tez pomogla (szkoda ze byla tak krotko
)a brakiem czasu sie nie przejmuj, u mnie to samo
MILOKU uwazaj skarbie na siebie
ja podobne przygody mialam ale z przezarciem
raz oliwkami i wyladowalam w szpitalu a drugi raz nazarlam sie (sorki ale inaczej tego nieda sie nazwac
) plackow ziemniaczanych i znowu szpitalik
ale tylko zeby sprawdzic czy z mala wszystko OK (ale sie baby smialy
)
Domina widze ze mamy ten sam problem,w ciagu dnia nie masz czasu siasc na kompa a wieczorem juz przez mezusia zajety
Asia26 juz sie nie moge doczekac zdjec twojego skarbusia
pogadaj z nim zeby juz wylazl
Maxim sprobuj co do suchego powietrza w pokoiku to sprobuj polozyc na kalaryferku miseczke z woda albo mokry recznik.aaaa mam do ciebie pytanko
ty mialas nosidelko z baby bjorn?? powiedz czy bylas z niego zadowolona??wlasnie mysle o kupnie jakiegos i niewiem jakie wybrac
Evoska a gdzie ty sie podziewasz
wracaj do nas lasko
bo naslemy pana dyzurnego
A u nas niunka ma jakies zatwardzenie czy cos :sick: bidna tak walczy z kupka i nic :sick: juz pije rumianki i anyzki i nic:sick: niewiem co jeszcze mozna zrobic:sick: pojade dzis kupic ta herbatke z Hippa ponoc jest dobra, zobaczymy,mam nadzieje ze pomoze
aa do polandu tez nie jedziemy i swieta spedzamy tutaj:-( kurde wlasnie wczoraj umowilam sie na NAJBLIZSZE spotkanie w naszym cudnym konsulacie na 30STYCZNIA !!!to jest CHORE !!! POTEM 3-4TYG. czekac na paszport i moze na wielkanoc zdaze
POZDROWIONKA DLA WSZYSTKICH
aaa cudne te wszystkie zdjecia na zamknietym
MAJUS cudnie Martucha wygladala na chrzcinkach

MILOKU uwazaj skarbie na siebie

Domina widze ze mamy ten sam problem,w ciagu dnia nie masz czasu siasc na kompa a wieczorem juz przez mezusia zajety

Asia26 juz sie nie moge doczekac zdjec twojego skarbusia

Maxim sprobuj co do suchego powietrza w pokoiku to sprobuj polozyc na kalaryferku miseczke z woda albo mokry recznik.aaaa mam do ciebie pytanko

Evoska a gdzie ty sie podziewasz

A u nas niunka ma jakies zatwardzenie czy cos :sick: bidna tak walczy z kupka i nic :sick: juz pije rumianki i anyzki i nic:sick: niewiem co jeszcze mozna zrobic:sick: pojade dzis kupic ta herbatke z Hippa ponoc jest dobra, zobaczymy,mam nadzieje ze pomoze

aa do polandu tez nie jedziemy i swieta spedzamy tutaj:-( kurde wlasnie wczoraj umowilam sie na NAJBLIZSZE spotkanie w naszym cudnym konsulacie na 30STYCZNIA !!!to jest CHORE !!! POTEM 3-4TYG. czekac na paszport i moze na wielkanoc zdaze

POZDROWIONKA DLA WSZYSTKICH
aaa cudne te wszystkie zdjecia na zamknietym