reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z U.K - wątek główny

Olis-co racja to racja..Moja mala gwiazdeczna najwazniejsza..No tak "gwiazdeczka",ale z wielkimi jajcunami bo na scanie nie dalo sie ich ukryc:-) :-) :-) :-) :-) :-) :-)
Masz kochanego brata
Miloku-wiesz....ja to juz nie bardzo moge czekac,bo mnie termin goni..Im dluzej bedziemy zwlekac to najprawdopodobniej ja oglupieje,a Mikolaj zamieni sie w marsjanina..hihihihhi,a pozniej bede musiala go pudrowac:baffled: :baffled: :baffled: :baffled: :baffled: :baffled: :baffled: :baffled: :baffled:
Uwazaj na siebie kochana bo widze ze cos niemila mialas przygode.Cle szczescie ze jestescie cali i zdrowi...I to wstrzasnienie..uhhh
Lez i odpoczywaj!!!!!!!!!!
kasiula matula-dziekuje...W sumie na jutro mam juz termin 12.XII..ehhh
Ciesz sie ze mnie nic nie boli.Normalnie cisza brzed burza
Maju...juz widzialam.Sliczna mala ksiezniczka.Wspaniala rodzinna uroczystosc.:tak: :tak: :tak: :tak: :tak: :tak: :tak:

reklama
Asiu no nie mila ta przygoda a moze raczej te wysokie loty:-D , ale juz spokojna jestem jak sprawdzilam ze synus zdrowy:-) :-)

Melanie ja mam sprawe mozna cos jeszcze w mojej sprawie dolaczenia do watku zamknietego zrobic , ja jakas zadzumiona przegapilam sprawe:tak: :tak:

Mel plizzz zrob cos :-) :-) :-) :-) :-) Zobacz jak ladnie sie do ciebie usmiecham:-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-)

aaa no jasne
widzisz nie pisalas na pv i ja nie wpadlam na to ze cie tam jeszcze nie ma

Asia a ja juz godziny odliczam do Twojego rozdwojenia
nie moge sie doczekac jak sobacze Twój skarb

Maja ale pieknie wystroiłaś córunie
jakbym miala teraz miec córcie to bym cie wyprosiła o odsprzedanie kreacji

no ale chłopak nie bedzie zadowolony ze zdjec ze chrztu w rózowej balowej sukience.... szkoda.... ;-)

dzieki dziewczyny za mile slowa:-)

miloku-ale musialas sie przestrasyc ja tez jak bylam w ciazy spadlam ze schodow i strasznie sie przestraszylam i tez od razu poszlam sluchac serduszka dzidzi szok to przez te wykladziny na schodach:eek: , ale sie ciesze ze wszystko ok z toba i dzidzia

hej MAMUSKI :-)

WYBACZCIE, ALE JA ZNOW NIE JESTEM NA BIEŻĄCO.... NIE MAM OSTATNIO WCALE CZASU NA NETA :no: OSKAREK STRASZNIE DOKAZUJE I PRAWIE WCALE NIE SPI W CIAGU DNIA, A WIECZOREM TO MEZUS OKUPUJE KOMPA:-(

ALE WIDZE, ZE NA BB KLIMATY WYJAZDOWE:-D MY NIESTETY TUTAJ ZOSTAJEMY NA SWIETA... W NIEDZIELE KUPILISMY JUZ CHOINKE I KOMPLETUJEMY OZDOBY :-D :tak:

OLIS - nasze dzidzie sa w tym samym wieku, wiec mam do ciebie kilka pytan - kiedy zamierzasz wprowadzac oliwierciowi stale pokarmy? ja mysle, ze pierwszy raz moze w wigilie ? health visitor powiedziala mi, ze najlepiej zaczac od kaszki rozrabianej na wlasnym mleku lub na modyfikowanym jesli je podajesz - zeby smak byl troszke znany bobasowi.

DZIEWCZYNY - rozmawialam ostatnio z kolezanka, ktora powiedziala mi, ze w polsce podaje sie bobasom witamine D, czy wasze pociechy tez dostaja ta witamine, bo moj oskarek nie dostaje. napiszcie prosze, co wiecie na ten temat.

musze juz zmykac niestety, ale mam nadzieje, ze uda mi sie doczytac zaleglosci:tak:

tym , ktore wybieraja sie do pl w najblizszych dniach... zycze milej podrozy :-)

POZDRAWIAM WSZYSTKIE MAMUSIE:-) :laugh2:

MAJECZKO - przepraszam, wiem ze twoja coreczka to Martusia, ale jak dlugo mnie nie ma na bb, to imionka zaczynaja mi sie mylic, wybacz

Miloku oj musisz uwazac na siebie i bobaska,kurcze schody to przeklentwo dla ciezarnych,ja tez zawsze mialam stracha chodzic z nich.Najwaniejsze,ze wszytsko jest w pozadku.

Maja chrzciny udane i to najwazniejsze,wygladaliscie slicznie,a Martusia bardzo ladnie przybiera,choc nadal kruszynka widac,ze rosnie;-)

dominia-d ostatnio cos maluszki marudzamoja wciaz tak nieswojska,zobaczymy jak bedzie posnij z Georgem bo dzis pracuje.Wiesz co do jedzonka ja zaczelam podawac Natce jak miala rowne 4miesiace raz dziennie rano kasze,pare lyzeczek na melku modyfikowanym,na pocztku dalam jej baby rice potem babananowa kaszke bobovita,nestle nie radze kupowac bo sa slodkie.Z dnia na dzien dawalam wiecej po trzech tyg wprowadzilam pierwsze jedzonko i tak te same smaki przez trzy dni na lunch:marcheka,ziemniak i potem meszalam smaki.Po dwoch tygodniach wprowadzilam rowniez kolacjie owoce ok 5.00.Na pocztku smiesznie dziecko jej bo niewiem jak to robic,ale szybko lapie;-)

Dzis sliczna pogoda,troszke rano bylo przymrosku,ale jak na zime to calkiem fajnie.Pamietam w zeszlym roku byl bardzo zimno.Teraz mnie zaczeo kaszlec,cos mi sie wydaje ze to od tego ogrzewania,mam suchy kaszel i drapie w gardle.Natalka wciaz kaszle jak zasypia,dobrze ze tylko trzy dni i koniec,bedziemy w domu sie leczyc.

Izusia mam nadzieje,ze wy troche lepiej???Oskarek bardzo marudny prz zabkowaniu???
a ty Ivonek zdrowiejesz???

mykam przygotowac lunch dla maluchow,spia wiec mam chwilke:happy:
pozdrawiam

Dominia ja podawlam malej wit.D ktora przywiozlam sobie z kraju,cebiolmulti,czy cos takiego,ez recepty,tutaj nie podaja dziecia.Wiesz jezeli glowa prawidlowo rosnie,ciemionczo zarasta i dziecko sie nie poci to wydaje mi sie ze nie trzeba.U nas bardzo duzo dzieci bierze,ale lekarze tez tak hurtowo przepisuja.

reklama
dziewczyny pomozcie oliwier nie chce jesc modyfikowanego dzis go przeglodzilam io nic!!!!!!!!
skonczzylo sie na placzu i moim cycu!!!!!!!!!!!
buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

Do góry