Hej kochane mamusie ;-)
Nie pisalam chyba wieki cale albo mi sie tylko tak wydaje po ilosci postow, ktore tu napisalyscie!!!Matko kobiety ile mam do nadrobienia
Staralm sie kiedy moglam czytac, ale nie zawsze sie dalo.
Dzieki kobiety za dobre slowa.Brat sie juz pozbieral po tym przykrym wydarzeniu.Ja tez juz jakos przelknelam to co sie stalo.Ale zawsze jest ten niedosyt, ze sie chamowi upieklo, bo go nie zlapalismy za reke...Ale kiedys dostanie za swoje.Zlo wyrzadzone wraca do nas z podwojna sila.I mam nadzieje, ze ten typ to kiedys poczuje...
Agnes dzieki kochana za zyczenia.Jakos mi sie tak strasznie cieplo na sercu zrobilo jak je przeczytalam.Zazdroszcze ci bardzo swiat w Polsce.Marza mi sie swieta w domu rodzinnym...Spedzajcie milo czas i najedz sie za mnie polskich swiatecznych smakolykow

Wesolych Swiat i "dozobaczenia" 30 :-)
Toola corcia piekna.Rosnie ci wspaniala mala kobietka
Maxin kochana ty mnie zadzwiasz.Skad u ciebie tyle energii???A fokti Natalci cudne.Szczegolnie jak spi na brzuszku.Poprostu aniolek ;-)
Melanie wiesz przeczytalam wczoraj bloga Maji.Ryczlam jak bobr.Ja nie wiem co mam powiedziec.Bol odbiera mi slowa.Ona jest prawie w wieku Julci.Tak bardzo mi jej szkoda i tak bardzo ja podziwiam.Mala superkobietka...a rodzicow podziwiam nawet bardziej...I ciagle zadaje sobie pytanie: dlaczego dzieci musza chorowac???To gorsze nic cokolwiek na tym swiecie.Cierpienie dziecka :-( Modle sie zeby sie im udalo.Juz jest lepiej
Dziewczynki wogole bylam fotki poogladac wczoraj i powiem, ze Pati i Natalcia to juz chyba cos powaznego ;-) haha piekne fotki...
Melanie twoja corcia cudnie je czekoladke.Moja Julcia mimo, ze ma juz dwa latka, tez wyglada podobnie po zjedzeniu czekolady.Ale co tam...Liczy sie efekt
U nas juz pomalu wszystko wraca do normy.Julcia jeszcze pokasluje ale jest juz lepiej.Ja tez juz moge oddychac przez nos.Kuracja czosnkowa pomogla
Moje dziecko gada jak najete.Szczegolnie jak sie ukladamy do spania.Wtedy ma najlepsze pomysly.I spiewa na cale gardlo
Czasem juz nie nadazam za nia i pod koniec dnia wysiadam.Ale wiem, ze mam wspaniala corcie i dziekuje za Nia codziennie Bogu.
Czasem jak spi tak slodko, to mysle sobie, jakim wielkim darem jest taki Maly Czlowiek.Ile dzieki takiemu Malemu Cudowi w czlwieku sily i checi do dzialania.
Uciekam bo maz wraca za chwilke.
Sciskam i pozdrawiam Was wszystkie bardzo mocno.Przepraszam, ze nie wymienilam wszystkich mamus, ale mysle o Was codziennie.
Buzka.