reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z U.K - wątek główny

reklama
hej ja juz w UK ale nie mam dostepu do neta moze w trym tygodniu bede podlaczona to sprobuje sie zaklimatyzowac na mamusiach z uk
a chcialam sie wybrac na spotkanie ale juz drugie robicie w weekend a mi to za bardzo nie pasi macie inne terminy sotkan czy raczej nie???
pozdrawiam

OLIS - ja o 3.28 rano urodzilam :-) :-D A Ty? Ucalowania dla twojej dzidzi? Skoro nasze szkraby sa z tego samego dnia, to powiedz mi jeszcze ile Twoj wazy i mierzy, bo jestem super ciekawa:tak: :-D Jesli chodzi o Oskarcia - to ma ok. 6,6 kg i 59cm.

Pozdrowionka

ja urodzilam o 16.41 popoludniu a moj synek wazyl 2 tygodnie temu 6,5kilo a ile mierzy to nie mam pojecia???w srode mam wizyte wiec dam znac:happy: no to fajosko a jka sie urodzil to wazyl4,5:-p
pozdrowionka i ciumasy od ciotki i nowego kolegi:happy: :happy:
mam pytanko od kiedy jestes na modyfkowanym i czy tylko bo ja zamierzam przejsc i nie mam pojecia na jakie to raz i jak to zrobic to dwa:confused: :confused:

Ivonek- strasznie mi przykro. Faceci rzeczywiscie sa twardsi, choc tak naprawde tylko na zewnatrz, a wewnatrz przezywaja wszystko zarowno jak i my kobietki. Jest to strasznie niesprawielidwe i nie fair, bo tak jak piszesz- Twoj brat wlozyl duzo wysilku, czasu i pracy, bo kupic wszystko co mu ukradli, a tu taki zlodziej-nierob wezmie wszystko... krew czlowieka zalewa! Mnie okradziono tylko raz- i nie w domu, a na ulicy. Bylam z kolezanka na Majorce i dwie Hiszpanki podeszly do nas z rozami, niby takie goscinne i mile- witaly turystow i za przemily gest jakim byl danie rozyczki- zapytaly o przyslowiowego grosza. I jak szybko wyjelam portfel tak szybko jedna z nich mi go zabrala, schowala i spokojnie sobie szla. Mimo, ze probowalam go odzyskac to mi sie nie udalo, bo obie byly bardzo agresywne. I wtedy bardzo to przezywalam. Mimo, ze byl to "tylko" portfel. Wyobrazam wiec sobie jak wsciekly musi byc Twoj brat.

OLIS - ja karmie cyckiem, a od 2-ego miesiaca tez modyfikowanym, bo mialam malo pokarmu, a oskar jak sie urodzil wazyl 4,2kg - wiec byl spory... i strasznie duzo jadl. I od drugiego miesiaca polozna mi doradzila, zeby go dokarmiac, bo byl strasznie niespokojny. Na poczatku robilam tak - modyfikowanym karmilam go tylko na noc, aby lepiej zasnal, a w ciagu dnia cyckiem, a teraz to tak roznie - zawsze rano karmie cyckiem, a potem to tak na zmiane :). polozna polecila mi SMA GOLD ( powiedziala, ze to podobno jedno z najlepszych) i tego sie caly czas trzymam, Oskarek przyjal je bez problemu.:-) :-D

Ucalowania dla Oliwierka:tak: :laugh2:

Hej dziewczyny.

Dzieki za mile slowa.Kochane jestescie.Milo jest wiedziec, ze jestescie i ze mozna sie Wam wyplakac w rekaw.

Wczoraj jak sie to wszystko wydarzylo moj Pawel pojechal tam i razem z moim bratem czekali na policje.Ta przyjechala, zrobila swoje i tyle.Na pewno nie uda sie tego odzyskac ale najlepsze jest to, ze my wiemy kto to zrobil.
Zrobil to Polak.chlopak, ktory kiedys pracowal z moim bratem i mieszka w tym samym budynku.Tylko on wiedzial kiedy mieszkanie jest puste i co w mieszkaniu jest.A dodoam na marginesie, ze w Polsce siedzial w wiezieniu za kradzieze.A zeby bylo smieszniej dzis Pawel tez tam pojechal poszli do niego a on im mowi tekstem, ze jak maja dowody to niech przyjada z policja.Poprostu szok!!!Dawno takiego zera jakim jest ten koles nie spotkalam.
Aj dziewczyny dlugo by opowiadac.Brat, tak jak pisze Anya, nie chce pokazywac, ze go to bardzo dotknelo, ale wiem , ze go to bardzo boli.Bardzo wrazliwy z niego facet...
No coz.Niby to tylko rzeczy ale serce boli.

Nie wiem, jakos ta koncowka roku nie jest dla nas pomyslna.Czekam Nowego Roku jak zbawienia...

Julinek ma sie lepiej.Jest na antybiotyku.Ja tez ledwo zipie.Ide do lekarza w nastepnym tygodniu.Jakies cholerstwo nas dopadlo.

Ide dziewczyny.Nie moge sobie miejsca znalezc przez to wszystko...
Caluje Was mocno.

dominia dzieki za pomoc !!! ja tez przymierzam sie do modyfikowanego ,niewiem jak ty ale ja nie moge sie doczekac kiedy bedzie mozna podac malemu jakie starte jablko ciekawa jaka bedzie minka no i reakcja???
ivonek-szkoda mi bardzo twojego brata,tacy ludzie nie powinni wogole istniec jak mozna zyc z czyms takim i nie miec szcunku do samego siebie,ten gosc co to zrobil jest poprostu zalosny...

reklama
czesc dziewczyny:-):-):-)
Ja dalam dzisiaj malej ugotowane, przetarte jablko ale jej smakowalo:tak::tak::tak:, nawet ladnie zjadla jak na pierwszy raz. Ja z Olenka bylam tydzien temu na wazeniu i ma 7200g:szok:, zobaczymy czy tak bedzie dalej bo mi przybiera gdzies okolo 850g na cztery tygodnie. Co sie okazalo niejedziemy na swieta :sick::sick::sick: i to beda trzecie swieta w Anglii... ok zmykam;-)

Do góry