reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z U.K - wątek główny

hej

u nas sytuacja powoli staje sie opanowana i zaczyna wszystko wracac do normy oliwierek choc zakatorzony czuje sie zdecydowanie lepiej i mamusia tez:))
przspalismy cala noc i chyba najbardziej pomogla masc kamforowa na nozki,ktora smarowalam 2 dni...
a dzis spalismy oboje az do 9:happy:
tatko czuje sie zdecydowanie lepiej reka mniej boli a i pracodawca dzwonil i sam zaproponowal mu odszkodowanie ale jak to bedzie zobaczymy w poniedzialek:eek: ja jestem przezorna ten londyn wiele mnie nauczyl i wole chuchac na zimne

maxin-co u ciebie przygotowania do imprezki trwaja i jak natalka co lekarz powiedzila na te krostki???
dominia-widze ze u ciebie pelny dom gosci sie zapowiada:-) no i fajnie zawsze to razniej,a co do badan to u mnie bylo to samo tylko rozmowa a tez chcialam byc badana,ja zamierzam zbadac sie w polsce,bo tu to liczyc na nich,ech.......szkoda gadac:no: :no: :no:
izusia- jak po rozmowie,napisz jak bylo, no i jak mezus???

do zobaczyska wieczorkiem!!!

reklama
Hej kobietki a co sie stalo z BB????Gdzie wy wszystkie sie pochowalyscie???
My dzis spedzilysmy milusny dzien z Anetka i Slodziakiem Pattim,najpierw bylysmy na spiewach,oczywiscie spoznilam sie bo u lekarza babeczka zaslabla i pogotowie przyjechalo i czekalam 40min.Potem Anetka przyszla do nas na kawuche ,nagadalysmy sie ze hoho,Natka troszke pospala i PATII SLICZNIE SIE BAWI I cierpliwie czekal na stokrtoke,jak juz przyszla to byl w skowronkach,fajnie sie zaczepiali;-) Potem poszlysmy na drobne zakupy,Ja w koncu kupilam stroj kapielowy;-) Niunka w drodze do domu usnela.Troszke katarek ja meczy i tak nieswojska jest bidulka.

ok myskam zrobic jakis obiad:-)

acha:
Dominia-D synke kochaniutki i jak rosnie w oczach,zycze mu zdrowka chyba jakies przesilenie,kazdy babyboomowy maluch zakatarzony.
Anya to szefowa sie zdziwi,moze zmieknie,FAJNA TAK MALPKA co wszytsko kopjuje.Natka od wczoraj sam probuje robic papa do siebie,ja co wychodze pokazuje jej papa,a ona dzis rano widze jak sobie fajnie do siebie macha;-) i obserwuje:happy:

ZDROWIEJCIE KOCHANE DZIECIACZKI

No rzeczywiscie putki dzis tutaj :tak: no ale przeciez weekend przyszedl.
My dzis tak jak pisala Maxin spedzilismy razem superowy dzionek :-) Maluchy jak zawsze mialy sie ku sobie ;-) oj cos z tego bedzie ;-) Pati na widok Natalki normalnie wychodzil z siebie tak sie cieszyl i zaraz zaczal ja zaczepiac :laugh2: :-D
Maxin dzieki za spotkanko :tak: Stokrotka jak zwykle slodziutka tylko bidulka taka zakatarzona :-( Duzo zdrowka dla niej. Jak wrocilismy Pati zjadl deserek i normalnie padl. No i teraz po kapanku tez odrazu zasnal bez marudzenia :-)
Olis no to super ze Oliwierek wraca do zdrowka :tak: no i tata ma sie lepiej :tak: No i widzisz wszystko sie samo wyjasnilo pracodawca sam zaproponowal, ze trzeba sie starac o odszkodowanie :happy: A kiedy w lecicie do Polski:confused: Juz zrobione wszystkie zakupki :confused:
Anya24 no wlasnie zakazany owoc smakuje najlepiej :-D No to masz super "MAlpke" w domku ;-) Hi hi to masz niezle wyprasowany dywan w domku :-) Pati tez tak powoli zaczyna nasladowac tzn. robi papa jak ma ochote, robi brawo tez jak chce :tak:Napisz co tam z szefowa :confused: Juz widze jej mine :baffled:
Dominia super foteczki maluszka, widze, ze mamusia lubi go w misia przebierac ;-) Super, ze rodzinka sie zjezdza fajnie spedziecie swieta :tak: Wiesz ja tez jak chcialam zeby babka mnie zbadala pare miesiecy po porodzie to tylko zadala pare pytan i moiwi ze oki :szok: A jak mnie tam cos pobolewalo to mi kazali mocz zbadac bo to pewnie takie problemy :baffled: No ale sie juz nie wyklocalam ze chce sie zobaczyc z ginem bo zamierzam to w PL zrobic bez ich laski :dry: Aha nie wiem czy ty masz dostep do watku zamknietego, ale tam umieszczamy fotki :tak: Wiesz lepiej nie ryzykowac tutaj z takimi zdjeciami bo po necie kreci sie duzo zboczencow, no i moga wykorzystac fotki naszych malenstw :baffled: Sorki, ze tak sie wtracam ale lepiej dmuchac na zimne :dry:

Buziaczki i dobrej nocki

Hej mamusie

Pusto tu dzis bardzo.

Wiecie ja tylko na chwilke.Musze sie komus wyplakac w rekaw i padlo na Was.

Julinek chory.Katar do pasa, u mnie zreszta tak samo :-( ale nie to jest najgorsze.Dzis zadzwonil moj brat i powiedzial, ze okradli mu mieszkanie!!!Zabrali wszystko co cenniejsze :-(

Poprostu brak mi slow.Dodam, ze on tez mieszka tu w UK, tylko troche w innych okolicach...Nie wiem...Brat zniosl to nawet dobrze.Jak to chlop zreszta, a ja baba poprostu siedze i rycze, bo czlowiek pracuje ciezko na to co ma, a przyjdzie taki cham jeden, zlodziej i mu zabierze wszystko.Slow mi brak dziewczyny....

Ide.Bo zlosc i bezsilnosc mnie przerazaja :-( :-( :-(

Sorki za taki marny temat na wieczor, ale musialam troche z siebie wyrzucic....

wpadłam ne sekunde bez czytania
złoze tylko życzenia Izusi :-)

Izusiu życzę Tobie jak najwiecej radosci z każdego dnia
i za jakis czas życzę najlepszej pracki pod sloncem, opłacanej nieziemsko :-D

istockphoto_1216892_gift_money.jpg

4628.jpg

Witam

bardzo cichutko u nas:baffled:
Ja jestem juz przygotowan na przyjciec goscie maja byc o 6.00,maz jeszcze w pracy,mala spi,a ja buszuje po BB:-)
Bardzo sie dzis nadzwigalam,az dwa razy bylam w sklepie,ufff rece mam do ziemi.Dzis pierwszy raz ugotowalam stokrotce sam jedzonko,ale pyszne wyszlo,zrobilam jej,pore,slotkie zimeniaki,kalafior i ser,mnia,ale wcinala:-) Wiecei chce was zapytac ile ugotowane jedzenie mozna przechowywac w lodowce,poniewaz nie mam zamarazalki nie moge mrozic jedzienia,wiem,ze na pewno jeden dzien w lodowce bedzie ok,ale czy moze dwa tez bedzie ok?????????

Anetko wcale sie nie dziwie,ze Patti byl bardzo zmeczony bidulek ,dlugo wytrzymal bez spania;-) Ciesze sie ze wam rownie milo dzien minol:-)

Olis no widzisz sytuacjia sam sie rozwiazala,wiec pracodawca zachowal sie w pozaku.Dobrze,ze powoli karatke przechodzi,wiem jakie to meczace,Natka niecierpi jak jej wycieram nosek:no: :wściekła/y:

Ivonek kurcze,ale dranie,wiec co to jest straszne,jak piszerz facei inaczej do tego pdchodza,ale na pewno popkazjuje odawzna mine,a w sercu mu szkoda,ze tyle na wszytsko parcowal,a tu taki gnojek przyszedl i ukradl cenne rzeczy.Wrrr zlosc mnie ogarnia na takich ludzi,rece bym ucinala za kardziesz,NIE TWOJE TO NIE RUSZAJ:no:
My powiem ci mielimy taka scene dwa lat temu,wyszlimsy po dvd do wypozyczalni,nie bylo nas moze pol godziny,wchodzimy do domu,a ze wejcie bylo przy kuchni,a mieszkalismy na parterze,ja patrze a okno otwarte w kuchni i widze cien,wiec Wojtek szybko przez drzwi do ogrodu ruszyl w pogoni za zlodziejem,zgubil go za rogiem,nawet koles sie do niego dolaczyl i chcial mu pomoc,wrr..jak bylam zla na szczescie nic nie zginelo bo przyszlismy w pore,ja bala sie byc nawet chwilke sam w domu,bo jak by bylo ich dwoch:baffled: W okolicy tego dnia bylo duzo policji,wiec chyba jakies masowe wlamania byly.POTEM kazda naoc nie moglam spokojnie spac:no:

A dla was duzo zdrowk zycze,tak pora co.wszyscy siakaja.ZDROWIEJCEI BABECZKI,BUZKA DLA WAS:-)

ok milego wekndu wam zycze
buziaczki

Witam wszystkie panie

Anya pewnie pokaz swojej szefowej ze nie moze tak obie leciec z toba, bardo dobrze popieram.Ale wiesz co zrob jej fotke jak dasz wypowiedzenie bo pewnie szczeja jej do ziem opadnie

Ivonek wy sie kurujcie. ta pogoda najbardziej zdradliwa teraz. niby slonce swieci troche a zimno jest.A tym zlodziejom to tylko lapy poucinac

U nas pomaltku porzadki swiateczne zawitaly. dopiero je zaczelam a juz sie nimi zmeczyalm, a tera musze obiad robic a juz sil brakuje:szok:
CHyba pizze wstawie i w nosie:-D :-D :-D

ale puchy i cisza grobowa!!! wszystkie sie pochowalyscie i co :confused:
siadac na bb i pogadac troszke:happy:

my ciagle w domciu jeszcze boimy gdziekolwiek wychodzic bo niby lepiej ale nie do konca,poza tym wszystko gra wspolne leniuchowanie w trojke,i tak zwane nic nie robienie:laugh2:
oliwierek kochaniutki ciagle sie smieje,teraz kiedy skonczyl juz trzy miesiaczki i tak bardzo sie zmienil mozna sie z nim cudownie bawic iwyglupiac,przynsi radosc nam codziennie...
za poltorej tygodnia do polski zakupki zrobione zastanawia mnie tylko czy brac ze soba wozek no bo niby sie przyda ale czy go wykorzystamy jak bedziemy w polsce na sniegu:confused: :confused: :confused:
i mam pytanko jakie mleko modyfikowane podajecie swoim maluchom bo ja zamierzam wprowadzic malemu ale nie mam pojecia jakie:confused: :confused: :confused:
oki zmykam;-) ;-)

hej mamuski :-)

to widze, ze z lekarzami macie podobne doswiadczenia jak ja:no:... tez w polsce bede musiala sie przebadac:tak: tylko nie mam tam ubezpieczenia wiec pewnie bede musiala isc prywatnie, bo moje angielskie chyba nie jest w pl akceptowane - wiecie cos na ten temat ?:-)

OLIS - ja zaczelam podawac oskarkowi SMA GOLD i od pierwszego luka bardzo mu posmakowalo - pije tak samo chetnie jak z cycusia :-). Ale najlepiej to wybierz sie do health visitor i popros aby ci doradzila jakie mleko wybrac :tak:

MAXIM - zycze udanej imprezki :-):-D:laugh2:

ANETKA - dzieki za rade, tak mam dostep do zamknietego, ogladalam juz tam foteczki, ale jakos zawsze czasu brak, zeby swoje wkleic...ale chyba rzeczywiscie bedzie bezpieczniej tam niz tu :tak::-)

MILOKU - nie przejmuj sie tak porzadkami:-) najwazniejszy jest teraz brzusio...:-D ja w ciazy mojego mezulka czasami do sprzatania zaganialam...:tak::tak: choc bronil sie rekami i nogami, ale musial...:-D

Pozdrawiam wszystkie mamusie i dzieciatka... Zmykam juz troszke sie do meza poprzytulac. Buziaki.:-):-D:laugh2:

reklama
Do góry