reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z U.K - wątek główny

izusia- ja sie nigdy nie balam powiedziec co mysle... szefowa nie szefowa ;-) Zanim mnie wyrzuci to pewnie sama sie zwolnie i jeszcze jej taki list napisze, ze bedzie wiedziala co to znaczy szacunek do pracownikow WRRR. Jezlei chodzi o Joshka to, gdy chodze do pracy zostaje z Grahamem, a gdy on gra w pilke w soboty- to z Grahama mama. Nieoceniona pomoc babcina :-) A jesli chodzi o mojego szkrabika to tak, brojny jest, ale przy tym tez kochany:-) Ostatnio 'zalatwil' mi komorke, bo tak ja obslinil, ze przestala dzialac. Uwielbia telefony. Zawsze mowi do sluchawki "DADA" "MAMA" i usmeicha sie jak slyszy, ze ktos do niego mowi z drugiej strony...

reklama
Anya dobre z ta trojca swieta:-) ,widze,ze wygadana jestes,ale powiem ci,ze ja tez potrafie nagadac i nie boje sie mowic co mysle,a czesto sie zdarza,ze wlasnie ktos szczeroci nie doceni;-) A bya juz od tego czasu w pracy??Ile w ogole godzin parcujesz???Moja krolewan nie jest zainteresowana piotami,komorkami,fakt popatrzy chwilke,pomaca,ale zaraz odklada ,woli swoje zabawki:-)

Maxin no to super, ze humorek wrocil, tak trzymac ;-) No pewnie te kwiaty od M tez sie troszke do tego przyczynily ;-) :-) A z tym zastrzykiem to jak dlugo mozna go robic i nie miec @ :confused: czy to zdrowe tak wstrzymywac @ na dluzszy czs :confused: No i jak idziemy jutro z dzieciaczkami na spiewy :confused: :happy:
Anya24 no Pati tez uwielbia piloty i komorki :happy: Staram sie mu nie dawac bo jak raz walnal o podloge to myslalam, ze musze sie juz pozegnac z telefonem :dry: No a jak kupilismy mu zabawkowa komorke to nie chce sie nia bawic :-p

Pewnie kwiaty pomogly:-) A co do zastrzyku to powiem ci,ze w sumie to niewiem,ale ktos mi na forum mowil,ze niby mozna go brac tylko rok i trzeba zrobic przerwe,tez wlasnie sie zastanawiam czy nic sie nie bedzie dziala jak nie ma @ bo przeciez to naturalny proces oczyszczania organizmu,musze zapytac nastepnym razem jak to jest
A na spiwey mozemy isc tylko rano musze isc do lekarza na 9.30 wiec moze tak 10.15 sie umowimy na turnpice Lane pod stacja???

Izus kochana w dniu Twojego Swieta zycze Ci duzo zdrowia, usmiechu w kazdy dzien, spelnienia marzen, milosci co unosi do nieba,pociechy z meza i z synka i czego tylko sobie zamarzysz!!!

Witam!
mieszkam z mężem niedaleko Manchesteru w Rochdale. Wlaśnie dzisiaj zrobiliśmy 2 testy bo przy pierwszym żadna kreseczka się nie pokazała więc zrobiliśmy drugi i okazało się że jestem w ciąży :-) Bardzo się cieszymy oczywiście z tej wiadomości bo wkoncu staralismy sie i wyszlo jak by tu napisac za pierwszym razem (pierwszy miesiac starania sie). Jutro pojdziemy do lekarza zapisac sie do przychodni bo jeszcze tego nie zrobilismy. kurcze jakos jeszcze do mnie ta wiadomosc nie dochodzi. zadnych dolegliwosci nie mam. od jakiegos czasu tylko nie mam smaku i nie czuje np smaku majonezu czy np nadzienia z kotleta hehe ale glupoty pisze. szok!!! :szok: powiedzcie mi moze wiecie jak sie nazywa kwas foliowy po angielsku? troszeczke sie martwie jak to bedzie mi brzuszek rosl bo jestem dosc mala i chuda (154cm i 42kg). mam nadzieje ze wszystko bedzie dobrze. czytam wasze wypowiedzi i jestem dopiero na stronie 73 :sick: pozrdrawiam :laugh2:

....:zawstydzona/y: :zawstydzona/y: :zawstydzona/y: :zawstydzona/y:

izusia radosci z zycia,usmiechu na buzi i spelnienia marzen ode mnie i oliwiera

maxin- to fajosko ze czujesz sie lepiej,maz robi plusy a mala zaczyna sklejac sylaby!! wszystko sie dobrze uklada:happy: i strasznie sie z tego powodu ciesze!tak trzymac:happy:
anetka-jak tam przygotowania do wyjazdu,zakupy zrobione,jak tam pati mowi mama???
czarnula-witaj na forum,gratuluje zafasolkowania:-)

a u nas olwier wciaz chory wczoraj bylismy u lekarza przepisal tylko kropelki do nosa ktore wcale nie pomagaja...buuuuuuuuu kolejna noc nie przespana,oliwier jest padniety usypia na siedzaco a co go poloze to nosek nie pozwala mu oddychac i co:confused: budzi sie i .......tak w kolko dzis kupilam masc wicka taka dla dzieci posmarujemy na noc i sie zobaczy:confused: :confused: :confused: :confused:
a u nas smutne dni moj tato zlamal reke w przegubie i to dosc powaznie moze byc nawet operacja:sick: :sick: :sick: :sick: :sick: :sick: :sick: :sick: :sick: zalozyli narazie gips,i zobaczymy co sie bedzie dzialo...wiem tylko tyle ze wyje z bolu tak go ta reka boli,uwierzycie nigdy nie widzialam jak moj tato cierpi nigdy az tak.... a co najbardziej boli to ze nie mozna mu pomoc:-( :-( :-( :-( :-( :-(
i jak to sie dalej zakonczy....................
oki pozdrawiam,zmykam sie myc!!!!

Izusia.......najlepszego z okazji urodzin, radosci, usmiechu i pocechy z synka, oraz wszystkiego czego sobie zyczysz!!!!!!:-):-):-):-):-):-)

reklama
Do góry