reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z U.K - wątek główny

Witam serdecznie !!!!
nie miłam zabardzo czasu na pisanie tu jak a moze tez niechcialam bo widze ze jakis okres nerwowych uniesien czy tez depresyjnych sie pojawia i nie tylko u mnie....
Chcialam zlożyć spoznione życzenia urodzinowe dla Anya niestety nie jestem w drozona w forum az tak bardzo by wiedziec ktora ma urodzinki :) wiec prosze o wybaczenie ... a co do pracy to nie przejmuj sie zawsze mozna [race zmienic tam gdzie beda doceniac i traktowac z nalezytym szacunkiem;)
Maxim Wszystkiego dobrego caluski glowa do gory i bierz łopate bo dołeczki i humoreczki sa feee :) zrob sobie spacer przenies sie tam gdzie ci jest dobrze i usmiechnij sie bo szkoda czasu na podkowke;)

ehhh a ja musze jeszcze pracowac do 20 stycznia a juz mnie krzyze bola cierpna nogi i rece ciezko mi nogi puchna... ahh zycie kelnerki no ale:( wkrotce sweita wiecmusze energie zbierac na prace... bo wlasnie tam swieta spedze :( ( nigdy wiecej nie bede pracowac w kateringu!!!)

POZDRAWIAM ŚCISKAM SOLENIZANTKI MALUSZKI I MAMUSKI BUZIAKI PAPA!!!! I GLOWA DO GORY ... ;-)

reklama
Witam Mamusie!

Brianek nadal robi te kupki choc moze jest ich mniej no ale nadal sa:eek: choc pocieszam sie tym ze lek dopiero bierze dwa dni wiec moze czekamy az zacznie dzialac:-)
Nadal nie wiem czy mam tu malego zameldowac czy czytlko wyrobic ta karte:confused: ;-)

Maxin i Anya WSZYTSKIEGO NAJLEPSZEGO SPELNIENIA NAJSKRYTSZYCH MARZEN I DUZO DUZO RADOSCI Z DZIECIACZKOW!

Agnes dziekuje ci bardzo za odpowiedz:happy: a czy ty masz ta karte tez nhs:confused: bo ja juz nie wiem czy ja wyrabiac czy poprostu malego zameldowac choc oczyswiecie teraz go nie zamelduje jak narazie podaje wszedzie insurance number mysle ze to wystarczy:eek: :-)

Knw witaj na naszym forum:-) z jakiego miasteczka jestes:confused:

Pozdrawiam i sle ciumaski!

maxin- KOCHANIUTKA zycze Ci wiele radosci w tym szczegolnym Dniu, usmiechu, humoru, marzen- ktore sie spelniaja, celow- do ktorych warto dazyc. No, a przede wszystkim zdrowka, milosci i pociechy z Natalki! STO LAT! Ja moja droga jestem menadzerem w sklepie jubilerskim (nie powiedzialabym, ze diament jest najlepszym przyjacielem kobiety :-) Nie moim). Przejelam pozycje po mojej kolezance z pracy, o ktorej kiedys pisalam, ze dopadla ja taka deprecha, iz w szpitalu wyladowala. Teraz juz wiem dlaczego (szefowa). Pewnie niedlugo tez tam trafie ;-)

maxin- ja tak syzbciutko i pominelam jedno Twoje pytanko. Kurs ok, egzamin mialam niemal 2 tygodnie temu i wciaz czekam na wyniki.

maxin​

w dniu urodzin zycze ci ciaglego usmiechu na twarzy,spelnienia marzen zadowolenia w zyciu osobistym,spelnienia tych najskrytszych marzen oraz wytrwalosci w dazeniu do okreslonego celu!!!

Drogie solenizantki
ANYA & MAXIM
Wszystkiego naj..., pociechy z dzieciaczkow, duzo radosci, szczecia i milosci zeby zawsze bylo wesolo

Oj a skad wy wiecie kiedy macie urodziny?? bo ja gapa nigdy nie na czasie

Musze sie pochwalic! Moja Murzałeczka ma ząbka!! Nie wiem kiedy wyszedł, Rybka nic nie marudziła, aż tu nagle jest :szok:

Nie wiem jak to mozliwe ale z dnia na dzien wydaje mi sie coraz kochansza!! Ze mną cos sie tez dziwnego dzieje bo zupelnie stracilam apetyt.

olis niech Oliwierek szybko wraca do zdrowka
Maxin ja tez nie moge spac wieczorami ale to chyba z tesknoty za mezem

Przesyłam pozytywne fluidki dla mam chorujących szkrabków
wiem co czujecie :-( , niedawno moje dziecko chorowało :-(

Pamiętajcie o tym, ze jeszcze chwilkę i wszystko wróci do normy :tak::tak::tak:

dużo zdrówka !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Maxinko buziole i życzenia spełnienie wszystkich marzeń !!!!
apr082.jpg

A u nas stara bida :-p
oprócz tego, ze smigam na tą siłownie w koncu
kurcze no tutaj to sie można dobrze czuc...
mam na mysli super warunki jakie oferuje mi mój nowy karnet
znizki w pobliskich sklepach :cool2:
2 godziny na parkingu za free :cool2:
no i to co sie znajduje na siłowni tez .... wypas :cool2:

ech... życ nie umierac :-)

mąż za kilka dni leci do polski po nasze auto i bedziemy same przez jakies 5 dni :-( a potem bedzie w soboty odpracowyweł te dni w pracy :-(

nooooo ale w swieta i po nowym roku sie sobą nacieszymy. Mąż będzie miał dużo wolnego :tak:

a kto bedzie w sylwestra sam jak ja ???
mąz chyba pojdzie do pracy, bo mają ładnie płacić za tą nockę
a ja w ciąży wcale nie jestem chetna na wyjscie w celu rozrywkowym, wiec mi ta opcja pasuje :-)

pozdrawiamy z nad morza :-)

reklama
Melanie- to moze powinnas pomyslec o zorganizowaniu Sylwestra dla mam z dziecmi, ktorych mezowie pracuja. Moze jakies babyboomowe mamy by sie zglosily i nie byloby tak samotnie...wkraczac w ten Nowy Rok. No chyba, ze rzeczywiscie nie masz najmniejszej ochoty. Ja akurat nigdy nei lubilam przepuszczac takich wazniejszych dat. No i niespelna rok temu jak urodzilam Josha (23 grudnia) musialam witac Sylwka- tylko kilka dni po porodzie.

Do góry