Maxinko z okazji 18-stych urodzin ;-) zycze Ci samych pogodnych dni, ogromu radosci, oceanu milosci, pociechy ze swojego skarbka tego malego :-) i tez tego duzego ;-) i aby kazdy dzien byl piekny i wyjatkowy
Kobitki znowu dzis ja czuje sie fatalnie
a to dlatego, ze wczoraj dostalam @ no i brzuch mnie boli, a mialo byc lepiej po porodzie
No ale musialam sie rano zwlec i pojechac do collegu:sick: Pati juz sie wspina po wszystkim, na razie staje na kleczkach ale jak tylko kucne kolo niego to zaczyna po mnie sie wspinac i stawac
Moze na swieta juz bedzie chodzic
Melanie no masz racje, ja tez juz sie wybawilam za wszystkie czasy, choc czasem przydalby sie jakis wypad na miasto ;-) No i absolutnie nie zamienilabym sie z moimi bezdzietnymi kolezankami

choc juz niewiele takich zostalo ;-)
Toola gratulacje dla Murzaleczki z okazji 1 zabka

No to zuch z niej dziewczyna jak tak bezbolesnie to przeszla. Bravo

A ty bidulko spac nie mozesz bo meza brak :-( A kiedy przenosicie sie z Murzalka do tatusia
Olis duzo zdrowka dla kochanego Oliwierka

A co z nim sie dzieje, ma goraczke

czy to jakies przeziebienie
Maggusia najlepiej jak wyrobisz malemu Pesel i go zapiszesz do lekarza rodzinnego

Mozesz sie starac o ta karte ale ona jest i tak tylko w naglych wypadkach, wiec jesli maly sie przeziebi to nie wiem czy wezma to pod uwage

Ja skladalam juz dawno na nia podanie i miala przyjs w ciagu tygodnia, minal miesiac i jej wciaz nie ma

Wczoraj zadzwonilam do nich o co chodzi

No i gosc mowi ze wyslali ja po 2 dniach

no i zaginela gdzies po drodze

Maja wyslac jeszcze jedna, mam nadzieje, ze dotrze przed naszym wyjazdem
Maxin wiesz ja tez zauwazylam, ze Patryk teraz mniej je, zostawia jedzonko przy kazdym posilku

Podobno jak dzieciom ida zabki to traca apetyt. No i wiem, ze Pati mial takie etapy, ze nagle mu brakowalo jedzenia i musialam mu dawac wiecej, po czym za jakis czas tracil apetyt i jadl spowrotem mniej. Nie wiem ale mi sie wydaje, ze on tez rosnie tak etapami, nagle widze, ze jest wiekszy, to moze wtedy tez potrzebuje wiecej jesc, po czym sie w koncu najada ;-) Jesli chodzi o trening nocnikowy to Pati ponad tydzien robil codziennie po kolacji siusiu i kupke do nocniczka :-) Juz sie ucieszylam, ze sie nauczyl bo jak go sadzalam to po 2 minutkach juz byla sprawa zalatwiona, a tu wczoraj nic nie wyszlo

i dzis tez tylko siusiu, ale dobre i to

Ja tez nie licze, ze on sie szybko nauczy, tylko go sadzam, zeby wlasnie sie przyzwyczail i oswoil, zeby sie pozniej nie bal
Izuisu jak sie maz czuje

Jak znajdziesz chwilke to napisz co tam u Oskarka

Ma juz jakies zabki

spi w nocy
Buziaczki na dobranoc