reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z U.K - wątek główny

Mel ja wiem ze moj mezus zaraz po nowym roku bedzie skalad podanie ,czy cos takiego, zeby go dostac.

ale wiem ze to jest platne 108 f ,wiec malutko.Znajomi brali tylko tydzien bo kaska ucieka a przy dzidzi duzo jej trzeba.
Ale niestety nie wiem jak dlugo musi pracowac,zeby o dostac. jak bedziesz szla na spotaknie do midwife to ja zapytaj , prawde ci powie:-D :laugh2:

Olis mi si ewydaje ze moze byc. ladny eleganci ganiturek pasuje.:tak: :-)

reklama
Olis wg. mnie taki ciemny garniturek jak najbardziej pasuje :tak: przeciez kosciol chyba nie ma zadnych wytycznych w tej sprawie :baffled: Wydaje mi sie, ze jak na lutowkach dziewczyny chrzcily dzieci to bywaly ciemne garniturki :-) Co innego jak bys malego ubrala na jaskrawo, czy kolorowo :dry: No ale to tylko moje osobiste zdanie :happy:
Melanie dokladnie ojciec ma prawo dostac 2 tyg. platny urlop, ale nie jest to 100% wynagrodzenia :baffled: Takze czasem nie bardzo to sie kalkuluje :dry: U mnie przyjechala moja mama i mi pomagala zaraz po porodzie :-)

wiem wiem melanie ale on bedzie chrzczony w polsce???chyba nie wypada co????
oliwier ma 3 miesiace jak bedzie chrzczony bedzie mial4,5 w co go powinnam ubrac???

mysle, ze najlepiej by bylo spytac księdza co by żadnej łachy nie robił :eek:
z klerem jest przecież tak róznie ....

zalezy na kogo sie trafi
trafisz na debila i powie, ze nie ochrzci
trafisz na normalnego to nic nie powie :tak:

Melanie dokladnie ojciec ma prawo dostac 2 tyg. platny urlop, ale nie jest to 100% wynagrodzenia :baffled: Takze czasem nie bardzo to sie kalkuluje :dry: U mnie przyjechala moja mama i mi pomagala zaraz po porodzie :-)

u mnie tez bedzie mama
w sumie jesli nie jest ten urlop płatny, to niech chłopak chodzi to tej pracy :-p:eek::-D

tak jak mówicie kaska jest potrzebna :tak:

Hejka kobietki,

Nadrabiam zaleglosci.Jak zwykle zreszta ;-)

Na poczatek spiesze zlozyc zyczenia Anyi, ktora wlasnie dzis ma urodziny.
Sto lat sto lat w zdowiu i szczesciu, uskrzydlajacej milosci, pociechy ze wspanialego synka i spelnienia wszystkich marzen!!!I tylko slonecznych dni w zyciu!!!

Tak wogole to w tym miesiacu mamy duuuzzzooo solenizantek.Jutro Maxin a pojutrze Izusia :tak: pewnie imprezki sie szykuja....

Dziewczyny dzis rozmawialam z Evoska.Cudnego ma synusia!!!Poprostu taka mala slodka istotka.Cudo!!!A Evoska pieknie wyglada...

Malvinko trzymam kciuki zeby wszystko bylo dobrze.Bo przeciez nie moze byc inaczej!!!Musi byc dobrze.

A co do chrztu i stroju mysle, ze w co bys malego Olis nie ubrala, to bedzie dobrze.Przeciez nie o stroj tu chodzi.Na pewno bedzie wygladal jak maly aniolek :tak:

Dziewczynki uciekam.Wczoraj polozylam sie o 4 rano, wiec dzis juz ledwo siedze.

Sciskam Was mocno wszystkie i pozdrawiam cieplutko.Buzka.

Hej!
Ale dzis z nas ranne ptaszki :-)
Specjalnie dla Anyi w tym wyjatkowym dniu spelnienia najskrytszych marzen, usmiechu na codzien i w niedziele ;-) pociechy z cudownego synka i wciaz kwitnacej milosci :laugh2: :-D
A my wczoraj wybralismy sie na zakupki cieplych skarpet dla malego do Pl, no i sie skonczylo na zabawce :-) Ale bardzo jestem zadowolona, nabylismy taka kostke, ktora na kazdej scianie ma cos do krecenia, przesuwania, itp. Pati bawil sie nia wczoraj pol dnia :tak: dopoki nie wpadl na pomysl, ze mozna na niej stawac :baffled: no a potem z niej spadac :szok: I jeszcze chcialam cos opowiedziec. Maj maluch coraz bardziej mnie zaskakuje :tak: Pare dni temu polozylam go na lozko przed ubieraniem na spacer, a on w smiech. Normalnie lezal tak przez 5 min, machal raczkami i nozkami i zachodzil sie ze smiechu :laugh2: A wczoraj w sklepie jakas dziewczynka przymierzala buty, Pati na nia popatrzyl i zalewka :-D Nie wiem co w niej bylo takiego smiesznego :-) :confused: Takiego malego bziczka ostatnio mam w domku :happy:

Hej babeczki

wczoraj ne mialam sily i humoru na nic,dzis jest to samo,kurcze niewiem co sie ze mna dzieje,nie poznaje sie,co chwilke ma placz na koncu nosa:zawstydzona/y: Gadalam z mezem ,ale jeszcze bardziej mnie wkorzyl i poprostu odwrociam sie na piecie i przestalam sie do niego odyzwac,czasami taka porywcza jestem,dawno sie tak nie zachowywala:no: Moze za duzo chce od zycia:confused: Dobija mnie codzennosc,och szkoda slow,nie bede marudzic.
Natalka troszke jest marudna,ale nie jest zle ,w nocy nadal ladnie spi,zabki rosna ,dwa na raz.Uczulenie na szyi wciaz jest,mala sie drapie,coz ze samruje, pomaga na chwilke:baffled: Pogoda znowu pod psem.W nocy spac nie mogla,jeszcze ktos dzwonil i dzwonil w nocy do mnie.Wrrrr........Jutro moje urodzinki,ale jakos nie mam nastroju do swietowania.

Anya dla ciebie:-) :-) :-)
STO LAT STO LAT NIECH KAZDY DZIEN BEDZIE RADOSNY,HUMOR ZAWSZE DOPSYWAL,ZDROWKA POCIECHY Z JOSHA I WIELE MILOSCI

SORKI,ZE NIE ODPISZE KAZDEJ,ALE NIE MA WENY:no:

POZDRAWIAM;-)

Witam
Na poczatku wszystkiego naj naj najlepszego dla solenizantki:-)
Zdrowka ,zszczescia pomyslnosci,duzo seksu i milosci:-) :tak:

Maxin nie przejmuj sie ja tez siedze jakas przybita codziennoscia i zmuszam sie zeby wyjsc z domu bo to zawsze jakas marna rozrywka.

mel no dokladnie. szkoda kasy . nie powiem mezus tydzien wolnego sobie wezmie ,zeby sie troche ze mna nacieszyl.a potem do pracy:tak: :tak:
Anetko ale twoj pati tto smieszek, a moze on ma nie widzialnego dla ciebie przyjaciela:laugh2: :cool2:

Anyu w Dniu Urodzin wszystkiego co najlepsze i najpiekniejsze, aby spelnily sie Twoje marzenia, abys zawsze byla radosna i szczesliwa i aby wokolo Ciebie byli zawsze sami dobrzy i kochajacy Cie ludzie

:-)

reklama
Hej babeczki.
U nas dzis nerwowo troszke.Dzis za wiozlam meza na tern zabieg nosa i teraz czekam na tel ze szpitala.Oby wszystko bylo dobrze.
Pogoda cudna dzis wiec chyba wyjdziemy na spacerek, moze nerwy mi sie uspokoja.
milego dnia

Do góry