A
*Anetka*
Gość
Hej laseczki! Ale dzis dziwna pododa, raz pochmurno a raz slonecznie
Mam nadzieje, ze bedzie ladnie to skoczymy na jakis spacerek
Pati mi cos ostatnio nie chce spac w dzien, moze juz nie potrzebuje 2 drzemek
Sama nie wiem, wczesniej zasypial kolo 11, a teraz 12 a on nadal sie buntuje w lozeczku
Hmmm a o 1 je obiad
Zobaczymy moze zasnie
A tak w ogole to PAti dzis przez caly czas prania siedzial przy pralce :-) Ostatnio to jego ulubione zajecie, a mama ma chwilke dla siebie ;-)
Anulka99 no ja w sumie mam prawko, ale gdzies zgubilam
Lata nie jezdzilam, ale chyba wyrobie sobie nowe, bo widze, ze teraz z dzidzia to by sie bardzo przydalo
Wow Olenka przespala cala noc, super, oby tak dalej ;-)
Olis no i co bylas juz u lekarza
co ci powiedzieli
Ja tez sie zastanawiam nad jakims zabezpieczeniem, ale chyba nie spiralka sama nie wiem co
Izusia z tymi fotkami to kiedys pisalam, sciagnij sobie ktorys z programow z neta: Collage Maker lub Frame Master - one sa za darmo na 30 dni
Mozna w nich fajnie oprawiac i przerabiac fotki. A jesli brak ci czasu to sciagnij sobie Photo Frame Show - on jest tylko na 15 dni, ale w nim sa juz gotowe rameczki (np. ta z motylkami, w ktora oprawilam fotke Patiego i Natki ). Jak bedziesz miala jakies problemy to pytaj
A jak w ogole starania o prace
Masz cos na oku
Toola Krysia przesliczna i jak sie zmienila
Pewnie w Polsce babcie ja rozpieszczja :-) Zagladaj do nas czesciej
Miloku slicznie razem wygladacie
i jaki piekny brzusio ;-) No ciaza ma to do siebie, ze hormony wariuja, raz sie czlowiek cieszy a raz beczy
I zobaczysz jeszcze ci kiedys bedzie brakowac bycia tym sloniatkiem ;-)
Maxin nie ma sprawy zdzwonimy sie i ugadamy na piatek
Ale ja ci tez zazdroszcze mamy tutaj, ale juz niedlugo tez bede przy swojej ;-) No wlasnie tak jak pisalam wyzej tez bede zalatwiac sobie prawko, tylko ja mam problem tego rodzaju, ze moj L prawka nie posiada :-) A jak twoje sprawy zdrowotne
bylas na badaniach, czujesz sie juz lepiej
Tigger brzunio sliczny i jaki jeszcze malutki :-) a jak sparwy z mieszkaniem, szukacie czegos nowego
czy landlord bedzie dobudowywal lazienke
A jak ty sie w ogole czujesz
Malvinka piastki zacisniete, zeby wszystko dobrze bylo z toba i fsolcia. Wszystko dobrze sie ulozy!
Maja, Evoska a jak wy sobie radzicie jako swierze mamuski
Maluszki ladnie spia w nocy
Buziaczki

Anulka99 no ja w sumie mam prawko, ale gdzies zgubilam

Olis no i co bylas juz u lekarza

Izusia z tymi fotkami to kiedys pisalam, sciagnij sobie ktorys z programow z neta: Collage Maker lub Frame Master - one sa za darmo na 30 dni

Toola Krysia przesliczna i jak sie zmienila

Miloku slicznie razem wygladacie

Maxin nie ma sprawy zdzwonimy sie i ugadamy na piatek

Tigger brzunio sliczny i jaki jeszcze malutki :-) a jak sparwy z mieszkaniem, szukacie czegos nowego

Malvinka piastki zacisniete, zeby wszystko dobrze bylo z toba i fsolcia. Wszystko dobrze sie ulozy!
Maja, Evoska a jak wy sobie radzicie jako swierze mamuski

Buziaczki