Jak to wekend widze ze pusto u nas
My znowu kolejna noc mamy do d.....mala budzila sie o 0.00,2.20.3.40,4.00 i od tego momentu nie spala az do 6.00 tylko plakala ,uspokajala sie na chwilke,och te zeby

juz wszytsko dalo co mogla,zel,Calpo,az w koncu usnela z nami i spalismy az do 10.30 jak nigdy.Potem dobre sniadanko,spacer i zakupy.W koncu kupilismy jej krzeselko do jedzenia,bo na lezaku to juz tak sie bujala,ze ja karmic nie mogla,jedzenie bylo to na jej oku,nosie,sliniaku,a ogolnie bardzo czyto je jak sie nie rusza,no mowie wam jajaca sie z niej robi.Ale te zabki daj popalic,a my ciepimy z nia.
Tigger sliczny brzusio,jak ladnie widac,powodzenia z szukaniem mieszkania:-)
Malvina oby wszytsko sie wyjasnilo i fasolka byla ok,trzymam kciuki;-)
Maggusia zagladaj do nas,superasie ze maly juz raczkuje i fajnie sobie radzi, aty jak moja droga odpoczywasz cos.Jak maz robi juz ten kurs???
Olis piekne slowa,wiesz,czytalam to i jak skoczylam to zatanawialm sie czy nie czytam jakies ksiazki.Slicznie napisala i bardzo MADRZE,zgadzam sie w 100%, niezla wena cie napadla,moze powinnas pisac???Jak piekny Oliwerek???
Anetko moze wiec w przyszly piatek sie spotkamy u mnie???Pastti na fotakch jest slotki i ma niezlego kolege,uczy sie od malego jak byc twardym;-) Trzymam kciuki za testy:-)
Toola fajnie,ze napisalas,Krysia robi duze postepy,swietnie oby tak dalej,pozdrawiamy.Fajnie,ze maz powoli oragnizuje dla was gniazdko:-) JUz niedlugo sie zobaczycie,musi byc wam dobrze przy rodzince.
A jak tam reszta lasek.PEWNIE SPEDZA MILY WIECZOR Z BARTNA DUSZA:-)
Moj kochamy wlasnie wyskoczyl po kebeby,ale mam chetke i piwlo z sokiem
ok myskam
caluski dla wszystkich:-)