HEJAK MOJE MILE PANIE
Ale mialm dzis pobudke,Natalka wstala o 5.00 i nie chciala juz zasnac
chodzilam do niej przez 20mni,potem juz bylam taka zla ze wzielam ja do siebie,a ta zabawy sobie urzadzala,to mnie szczypala,klepala,za twarz ciagla,kopala,wiercila sie ,klapciatkiem rzucala,uffff myslalam,ze wyjde z siebie,jeszcze do tego jajnik mnie bola pol nocy.Pannica usnela dopiero na 10mni.przed alarmem,ale dalam jej jeszcze pospac 30min,zamim sie ogarnelam,zjadlam sniadanie:sick: Juz jestem zmeczona,a gdzie tam caly dzien z dwojka,no ale moze sie rozruszam;-) Wogole na twarzy wyskoczyly mi jakies krosty,pryszcze czy co,och patrzec do lusterka nie moge,chyba bierze mnie handra,wlosy ma juz za dlugie i do d.....odrosty,w karju chcialm sie obciac,zrobic balejarz ,a ze nie jedziemy wiec dupa zbita,tutaj isc do fryzjier to znowu 100f jak nic,wrr.....bo do taniego kiedys poszlam to obciey mnie beznadziejnie i to juz pare razy,mam takie wlosy do d....,trzeba naprawde fajnie je wycieniowac,aby nie bylo szopy i dobrze sie ukladaly kiedy sa krecone i falowane,och jak jestem zla na wszytsko.Z mezm malo sie widuje,parcuje 6dni w tyg.niedziele chce odpoczywac wiec nigdzie nie wychodzimy razem,kurcze jak mi brak wspolnych chwil,ostatnio sobota byla super,ale dla mnie mala raz w tygodniu.Och sorki,ze was zameczam,ale musze sie wygadac:-(
Izusia trzymam kciuki za twoj prace:-) A towjemu
OSKARKOWI Z OKAZJI POL ROCZKA ZYCZYMY DUZO USMIECHU NA CODZIEN,ZDROWKA:-) :-) ;-) ;-)
caluski od Natalci i ciotki maxinki
Olis to nie ladnie szef postapil,czemu wiec mowil,ze jestes zarejestrowana jak sie okazalo ze nie,hm.....bo rejestrowac trzeba bylo sie po 1 maja,a nie wczesniej.Teraz tylko mase klopotwo przez to macie,och te urzedy co,oby wszytsko szybko dalo sie zalatwic;-) Twoj wyjazd zbliza sie fajowo,masz,malo nas zostanie w grudniu:-(
Melani,a gdzie jest twoj blog,bo niewiem????Mialas wiec przezycia,najwazniejsze,ze fasoka zdrowa:-)
A GDZIE PODZIEWAJA SIE DZEWCZYNY,TAKIE ZABIEGANE?????????
na razie
papa
Ale mialm dzis pobudke,Natalka wstala o 5.00 i nie chciala juz zasnac

Izusia trzymam kciuki za twoj prace:-) A towjemu
OSKARKOWI Z OKAZJI POL ROCZKA ZYCZYMY DUZO USMIECHU NA CODZIEN,ZDROWKA:-) :-) ;-) ;-)

caluski od Natalci i ciotki maxinki
Olis to nie ladnie szef postapil,czemu wiec mowil,ze jestes zarejestrowana jak sie okazalo ze nie,hm.....bo rejestrowac trzeba bylo sie po 1 maja,a nie wczesniej.Teraz tylko mase klopotwo przez to macie,och te urzedy co,oby wszytsko szybko dalo sie zalatwic;-) Twoj wyjazd zbliza sie fajowo,masz,malo nas zostanie w grudniu:-(
Melani,a gdzie jest twoj blog,bo niewiem????Mialas wiec przezycia,najwazniejsze,ze fasoka zdrowa:-)
A GDZIE PODZIEWAJA SIE DZEWCZYNY,TAKIE ZABIEGANE?????????
na razie
papa