Witam wszystkie mamcie w ten pochmurny dzionek :dull: Az sie nie chce z domu ruszac ale musimy wyjsc zrobic zakupy
Alez postow namnozylyscie, az ciezko nadazyc.
Maju twoja dzidzia jest przesliczna, cudny cukiereczek :-) I jakie ma sliczne wloski to chyba po mamusi
Maju gratuluje ze tak dzielnie znioslas porod i to bez znieczulenia
No i tak szybko poszlo. A jak ty sie czujesz
Jak ci idzie karmienie, przydala sie szkola karmienia ;-) Malusia ladnie je
Melanie ja tez zaraz po porodzie mialam jakies nadprzyrodzone sily
Skakalam kolo malego, biegalam po calym szpitalu
ale musialam zostac dluzej bo Pati byl wyciagany za pomoca proznociagu i musieli sie upewnoic ze wszystko jest ok
Izusia a jak tam nocki Oskarka
ladnie przesypia
Asia26 no juz niewiele ci zostalo
Juz sie nie mozesz doczekac ;-) Ale super ze po porodzie bedziesz miala rodzinke przy sobie
I nie masz sie co martwic nie zszytej na pewno cie nie wypuszcza :-)
Katarzyna S nie masz sie co martwic ze mala nie lubi kapieli
Pati tez na poczatku normalnie ryczal jak go kapalismy, mimo tego ze nic mu sie nie stalo w czasie kapieli
po prostu tego nie lubil
No i przeszlo mu wlasnie tak po 2 miesiacu
Teraz to po prostu uwielbia sie chlapac
Agnes2606 to super ze niunia tak ladnie przesypia nocki
A ona tak przesypia te nocki i sie w ogole nie budzi na karmienia
Maggusia ty juz w Polsce super
I jak z tymi nowymi przepisami na lotniskach
Strasznie mnie to interesuje bo zaniedlugo tez sie trzeba bedzie przygotowywac do wyjazdu
A jak ty w ogole sobie radzisz spiac z Brianem? bo Pati jak spi to wedruje po calym lozeczku i bym sie pewnie bala, ze mi spadnie z lozka
Maxin spoznione ale szczere zyczonka zdrowka i usmiechu dla cudnej polrocznej stokrotki :-)
I jak tam nowe zabawki, pewnie malej nie mozesz od nich oderwac
I jak z nockami, juz cale przesypia, wyszedl tylko jaeden zabek czy sie wiecej pojawilo
A ja kobietki mialam wczoraj zwariowany dzien
Pati lata po calym mieszkaniu, szok. Wczoraj pobil samego siebie bo przeszedl przez fotelik, ktorym zastawilam sciane z kabelkami
Juz nie ma dla niego mocnych. Na dodatek zaczal sie buntowac jak sie mu cos nie pozwala albo skads zabiera
Hehe na glownej stronie BB poczytalam o kryzysie 8 miesiaca i chyba on to wlasnie przechodzi
Ale wczorajszy dzien tez byl niesamowity. PAti pare razy sam usiadl
do tej pory siedzial tylko jak go posadzilismy. Przy obiadku popatrzyl na mnie i powiaedzial
MAMA Normalnie oszalalam z radosci, az mi lezki poplynely. Lukasz tez slyszam wiec sie nie przeslyszalam. To takie niesamowite, moja dzidzia wie ze jestem mama :-) No i do tego wszystkiego wieczorkiem odkrylam ze wyszla mu gorna jedynka
O rany jeden dzien i tyle osiagniec
Milego dzionka babeczki