Ja znowu na moment,dzieci spia.
Stokrotka pieknie dzis w nocy spala,nawet nie jekla,rano do niej Wojtek zaglada a ona na brzuszku sobie smacznie spi:-) A dzis rano tak mnie zmoczylo,ze szok,do pracy przyszlam mokra,dobrze,ze niunka byla sucha,tylko troszke spodenki miala mokre.George katar wciaz ma mega,do tego kaszle i jest marudny,ale spioch z niego jest ma 3 drzemki w ciagu dnia
Wiec z dzisiejszego spaceru nici
Majeczka bardzo dzielna z ciebie dziewczyna i super,ze tak szybko wszystko sie potoczylo.
Martusia jest taka pyciusia slicznotka,fajna fotka z malpka,Jak karmienie???I twoje samopoczucie???
Maggusia tak to jest z polakami,czasmi kulura idzie do kosza i TRZEBA SWOJE PRAWA ZNAC.Milo czas spedzacie i to sie liczy,a Brajan szybko sie do nowego otoczenia przyzyczi
Dominisa wspolczuje bolacych piersi,warto bylo by sparwdzic co sie dzieje,abys zapalanie nie dostala,moze masuj jej po prysznicem i mimo wszytko staraj sie karmic,wiem,ze boli,ale powinno pomoc
Katarzynko tak nie lubi soe bobo kapac,musi to byc bardzo wyczerpujace,ale z czasem moze sie przyzwyczai,a smiewasz jej,ja pamietam pierwsze pare kapieli bylo ciezkich,wiec robilam wszystko,wymachiwalam zabawkami,spiewalam,robilam glupie miny,dzialo na chwilke,ale potem juz jej przeszlo i teraz poprostu uwielbia sie puchac,wczoraj dostala nowe zabawki do kapieli wiec ma radoche
Agnes milo sie wyspac
Moze bedzie tak coraz czesciej