Mam chwike bo maluszki usnely wiec zagadam na BB jak nalog:-) Wyczytalam,ze strzelce,czyli Anya,Izusia i Ja mam bardzo podobne zainteresowania,z nas takie zywe duszki,ktore maja duzo energii i pomysow,co??!!!:-) No i jzu niedugo nasza trojka ma urzodzinki,ja ma 29,ty chyba Izusia 30 tak?No i aNYA CHYBA 28,albo 4 grudz. JAK SIE NIEMYLE?Oczywiscie opcykalm mala dzis na caly,wiec wieczorem wzoce fotki;-) Niunka dzis caly ranek gaworzylam,ale mialm ubaw bo starla sie mowic baba,a ja do niej mama,ale nic z tego,tylko jej dada w glowie.Wczoraj poszlam do sklepu wieczorem,Wojtek z nia zostala,na chwilke zajrzal do kompa,a ona go zawolala dada,byl w szoku:-)
Melanie ja robilam AWF w Raciborzu:-) ,gdybym nie wyjechala do Londynu to mialm parowac jako nauczyciel wuefu i prowadzic aerobik w szkole;-)
Dominia-D mozna zrobic liste lasek dzie mieszkaja i moze daty urodzenia nasze ,dzieci,tak bedziemy zagladac i pamietac o uroczystosciach,moze wiec zaloze taki watek w albumie,co wy na to???Na priwa mozecie mi wylac wasze dane,a ja zrobie fajna liste:-)
Anya super,ze masz czas robic tyle rzeczy i myslisz przyszlosciowo,powiem ci,ze ja chetnie otowrzylam bym moze miejsce w ktorym dziecieczki mogly by przychodzic sie bawic,rysowac,grac itp.Jet wiel takich miejsc w londynie,ale wiem i tak jest zapotrzebowanie:-) Zobaczymy co przyszloscpokaze,bo tak jak mowisz to tego tzreba sie najpierw przygotowac,wykrztalcic,aby miec papier,bo wiem jak to prowadzic,ale trzeba miec dokumenty,a potem mozna dzialac ja tyko kasa bedzie:-)
Izusia a jaka grupe wiekowym bys chciala uczyc???Oskarek ma ciezkie nocki,hmm,powiem ci,ze Natka wczoraj i dzis sie budzila,ale wiem dla czego,bo przewraca sie z boczku na brzuszek i czsmi to ja budzi,bo chyba glowke nie moze sobie ulozyc na bok,aby jej sie lzej oddychalo,bo przez katar ma zastakny nosek
,a tak juz dobrze spala to katar musila zepsuc wszystko
.Mam nadziej,ze to sie zmieni.
Anetka ten wiek jest fantastyczny jak probuja cos mowic,wszedzie jest ich pelno i jest wesolo,wiadomo trzeba pilonowac kazdego kroku,ale przeciez one w ten sposub sie ucza;-) Sprytego masz synka:-) Zakupy udane co nabylas ciekawego,Ja dzis malej na pol rokczu kupilam nowe zabawki,pewnie sie ucieszy jak zacznie sei nimi bawic.
Emilka _m witamy u nas na forum:-) Masz sliczna pannice i gratuluje fasolki,wiesz co bedzie????Powie ci,ze do szpitala zabierasz podobne rzeczy co w kraju,a jest tego troche,od : bielisny,reczniki,kosmetyki,wksladki laktacyjne,podpaski,majtaki jednonorazowe,pizame,szlafrok,skarpetki,wode,cos na przegryche,Swoja karte ciazy,
dla dziecka:ciuszki,pileuchy,mokre szmatki,czapeczke,rekawiczki,ja wziema swoj rozek,choc koce sa w szpitalu.Dziecko zostaje z toba caly czas,masz przy sobie lozeczko i sie nim sama zajmujesz,jezlei jestes w stanie,od razu kaza karmic,a ze szpital mozesz juz wyjsc po 6h jak sie czujesz dobrze,Ja zostalam w sumie tylko na noc i rano mnie zwolnili bo czulam sie spoczko.Wszytko od ciebie zalezy;-)
Kaja ciebie rownie witam goraco u nas,dziecieczki sa slotkie,jest troche mama z polnocy,Ja Anetka,Tigger,Tamrunia,Malvina
Ivonke twoaj pannica ma juz
2 LATKA prosze prosze duza pannica z niej
SLEMY DLA NIEJ MOC CALOSKOW I USCISKOW,NIECH WAM SIE CHOWA ZDROWO I RADOSNIE
A NO I DZEKUJE BARDZO ZA ZYCZONKA DLA MOJEJ CORECZKI,TAKA DUZA Z NIEJ JUZ DZIEWCZYNKA
:-) OCH JAK JA
BARDZO BARDZO KOCHAMY:-)
mYKAM BEDE WIECZORKIEM PAPA