reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z U.K - wątek główny

Anya 24 oj brzuchopl cudowniasty małaś:tak: i widac faktycznie, że troche kilogramów Ci zeszło:tak: .
Dominia-D ja się zgadzam z Anya daj sobie troche czasu:tak: .

My wczoraj byliśmy z ksiedzem o ślubie rozmawiać. Powiedział, że oczywiście metryki konieczne i właściwie metryki to najmniejszy problem. Zapytałam go jaki może być większy problem, a on na to nic nie powiedział tylko: musicie porozmawiać z proboszczem:wściekła/y:
Proboszcz Anglik, nasz księzulek Polak to myślałam, że się czegoś dowie.

Znowu sie skończy tak, że będe ćwiczyć swoja cierpliwość... zobaczymy co z tego wyniknie...

reklama
no no .........anya u ciebie to widac duuuuuuuuuuuuza roznice az ciezko uwierzyc ze bylas w ciazy? dzieki za cieple slowka napewno sie przydadza!!!no i coz mi pozostaje wziazc sie do roboty i zrzucic te kilogramy!!!!!!!!!!!tylko gdyby sie tak chcialo jak sie nie chce........:-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-)

Agnes ja to tez sie nad slubem w polsce zastanowie bo jak nnie schudne albo nie bede sie czula na silach to poprostu zrezygnuje i przeloze to na inna date.To ma byc moja impreza i ja mam sie na niej dobrze bawic i czuc. jesli nie bede czula takiego komfortu to poprostu odwolamm slub koscielny. Co do meza to tez juz mnie w kurza. ponad tydzien po slubie a on juz lozka nie sciela co doprowadza mnie do szewskiej pasji.tylko tyle ma zrobic jak wstaje to zascvielac wyro i to i tak za duzo dla niego.:tak:

kasiulka a to ja nie wiedzialm ze koscielny chcecie tutaj w uk robic.ja to tylko cywilny tutaj odprawilam a o koscielnym nbic nie wiem.ale w polsce tez trzeba miec wszystkie metryki,chrztu i biezmowania.ale to chyba szybkpo sie zalatwi.przynajmiej mam taka nadzieje.powodzenia i daj znac co proboszcz doradzil. a zdrugiej strony polski ksiadz powinien sie troche bardziej wysilic i za was z proboszczem porozmawiac:dry: :dry:

Melanie jak sie twoja kruszynka czuje?Mam nadzieje ze juz lepiej. ty tez lukaj witaminki zeby na ciebie nie przeszlo.Masz kontakt z malym zarazkiem non stop wiec uwazaj na siebie i synka.A co watku zamknietego to pewnie za puzno sie obudzilam, jakby cos dalo sie jeszcze zrobic to ja chetnie sie przylacze do mamaus na zamknietym.

anya24 ale z Ciebie kobito laseczka . ja tak chyba z 10 lat temu wygladalam.moge zapytac ile przytylas i jak szybko do swojej wagi wrucilas? jestes pocieszajacym dla mnie przykladem ze mozna .:-) Gratuluje synusia on naprawde tym usmiechem rozbraja:tak: :tak:

domina ja tez zaczelam wczoraj troche cwiczyc ,co prawda nie na brzuch ale na nogi i tylek . ciezko go do gory podniesc.Zalamalam sie jak po 2 tyg odstepu od wazenia stanelam i zobaczylam 7,5 kilo wiecej, a gdzie do konca.i rozstepy mi sie porobily juz, nie widze jeszcze zadnych na brzuchu, ale na nogach cala mase.musze sie pilnowac teraz jak cholera bo odkurzacz mi sie wlaczyl.Melanie mi juz poradzila zajecia dodatkowe-cwiczenia , tylko takie delikatne.zobaczymy

Zycze wam i sobie wytrwalosci w zrzucaniu wagi.:tak: :tak:

tigger to juz niedlugo wyjazd w rodzinne strony fajnie. Ja to sie teraz najbardziej zmartwilam tym ze nie moge jechac, bo przeciez karpia tutaj nie dostane:wściekła/y: :no: .A co to za swieta bez karpia:szok: :szok: Moze jakas inna rybe podobna uda mie sie znalezc ale ja sie na rybach nie znam wiec chyba bedzie lipa.
Z paszportem to juz od stycznia bede dzwonic i umawiac na spotkanie. jak sie maly urodzi to odrazu pojedziemy i moze sie uda wszystko bez problemow.

maxin twoja niunie tez katarek zlapal , to pewnie przez to da da da. no to teraz zeby mam zaczela wolac to juz tylko dni.A jak zacznie wolac to caly czas bedzie mama mama mama mama mama az bedziesz miala dosc.:-D :-D :-D :-D zdrowka dla twojej niuniu
Olis ,domina TO NAPRAWDE SWIETNY POMYSLA Z TYM BASENIKEM mamy sobie pochasaja a dzieci do wody przyzwyczaja.

Moje kolezanki zapisaly sie na aerobik,a ja jestem zla bo nie moge. Czuje sie tak malo rozruszana ze masakra, snil mi sie dzisiaj mecz w siatkowke, o boze jak ja bym sobie pograla.a oni tutaj nawet pilki do siatki nie maja!!!!!

dziewczywny.. poratujcie bo juz nie wiem co robic. od dwoch dni bardzo boli mnie zab!!! dosiwdzialam sie ze jak nie ma w nim dziury-jest zaleczony to dostaje sie antybiotyk aby przestal bolec. ale czy mozna gdziesz zrobic tutaj przeswietlenie zeba??? i w miare szybko??? bo jka nie to chyba bede musiala poleciec do PL :(

Czesc dziewczynyMy juz po chrzcie, zostala jeszcze matka chrzestna a ojciec wlasnie leci do domu...ale byl;o ludzi i zamieszania...najlepsze ze mala zrobila mi niespodzianke: przeszlismy do kosciola Ola nie spala pomyslalam ze ja na karmie to bedzie spokojna na mszy...idziemy na zachrystie , wyciagam ja z wozka, uuuuuuuuu ale kupsko zrobila, myslalam przebiore nakarmie i wsio, ale jak sie okazalo ze ta kupa to wszedzie byla..az do pach siegala--masakra, dawaj po Pawla zeby kupil przynajmnie body bo ja na takie cos nie bylam w ogole nie przygotowana, spedzilam w tej zachrystii dobre pol godzn., jakos przetrwalismy ten chrzest i nawet plama z pleckow sukienki sie sprala...superdziewczyny kom mi sie zacial i nie mobe nic zrobi zadnych emotikonkow, ani zdjec ...a chcialam sie pochwalic jak Ola wygladala na chrzcie...llleeeeee, bbbuuuu

Niezla kupowa historyjka. niespodzainke niezla tobie mala zgotowala.:-D :-D :-D :-D :-D :-D Ale dobrze ze wszystko wyszlo dobrze. tylko szkoda ze tych fotek nie ma . moze puzniej cos sei uda wkleic. czekamy
pozdrawki:-)

Heh he he to jaajcra z Oleczki:-) Fajnie,ze imprez sie udala

Anya cudnie wygladasz,a na tej fotce juz po ciazy,bardzo przypominasz mi kumpele z ktora siedszialam z lawce:-)

miloku pilnuj lubege bo sie rozbestwi,walcz o swoje,przeciez to nie duzo,ale takie sa chlopy,ja do tej pory nie moge wyplenic skarpetek porozrzucanych poi calym domu,wrrr....

Zuzia24 wydaje mi sie,ze jak pojdziesz do prywatnego dentysty to zrobi ci przeswietlen od razu,ale niewem ile to kosztuje:no: Bol zeba to cos starszengo,oby szybko przestal bolec

A MY PO KOLEJNEJ CUDNIE PRZESPANIEJ NOCCE,JAK MILO SIE WYSPAC,z PRZYZWYCZAJENIA I TAK SIE OBUDZILAM O 4.00 I POSZLAM JA SPARWDZIC,CZY U NIEJ OK,CIKIEREK SPAL JA ZABITY.nAKROPILAM JEJ OLEJKU NA SZMATKE ABY LEPIEJ ODDYCHAL W NOCY I POMOGLO,WICAZ JA MECZY KATAR.wROCILAM Z ZAKUPOW I GLOWA MNIE ROZBOLALA,BUUU......zAKUPILAM KSIAZKE DO PRAWA JAZDY I BEDE SIE UCZYC;-) :-) W PRZYSZLYM ROKU MAM ZAMIRA ZDAC TESTY I ISC NA JAZDY:-D ALE BEDZE UBAW,BO JA NIE MAM O TYM ZIELONEGO POJECIA:no:

JAK LAKI PO WEKENDZIE?????????

IDE COZ SCHRUPAC
PA

A moze cos terazhttps://www.babyboom.pl/forum/attachment.php?attachmentid=17753&stc=1&d=1163423519https://www.babyboom.pl/forum/attachment.php?attachmentid=17754&stc=1&d=1163423519

Załączniki

• 43401257-1.JPG
    43401257-1.JPG
    111,1 KB · Wyświetleń: 47
  • 43401263.JPG
    43401263.JPG
    122,5 KB · Wyświetleń: 50
reklama
Do góry