Witam w niedziele:-)
Mimo,ze wczoraj byla zmeczona imprez sie udala,fajnie zobaczyc znajomych rodzine i pogadac:-) Natalka byla w siudmym niebie z rak do rak chodzila
A w nocy ku naszemu zaskoczeniu
przspala cala JUPIII
OBUDZILA SIE O 7.30,a raczej maz do niej poszedl bo myslam,ze jest cos nie tak.Wogole to ona od dwoch dni przewraca sie w snie na brzuszek i tak sobie spi,a dzis rano miala nozki do tego podkurczone,smiesznie wygladala.Ja oczywiscie sie balam,aby w nocy nie przwrocila glowki w poduche,bo nie bedzie oddychac,no ale widac ze wie co ma robic
Wczoraj kupilam jej spineczki wyglada slotko:-) :-) :-) Ja zaszalalm i kupilam sobie spodnie i bluzke,a co!!!!!!Dzis rano stokrotka mowila da da da da,super,a dzie ma ma
Jest z dnia na dzien kochansza. A dzis cos katarek ma,buuuu....
tigger tymczasowy wydaj na rok i zaltwiasz to w konsulacie tak samo jak normwlny paszport,mozesz rowniez zlozyc wniosek o Pesel i Paszport 10-letni:-) Jak sie czujesz brzuszke juz widac;-)
katarzyna_s dojdziesz do formy,glow do gory,niektorym zajmuje wicej czasu,a niektorym mniej,zalezy od budowy ciala,przeminay materi no i zaparcia,mobilzizacji do ciwczenia i ruchu,wierze,ze dojdziesz do wgi ktora cie usatysfakcjonuje.Ja wazylam przed ciaco 58kg,a teraz 60,choc tego nie widac;-) ale pocieszyc cie moge oponka na brzusku wciaz jest,nie duza lae jest,dla mnie to do d... bo zawsze mialm plaski umiesniony brzuch ,a taz fuj
olis kochan ty od siebie nie wymaga po 2 miesiacach cudow,daj sobie troche czasu,a wrocisz do formy,peiekna z ciebie dziewczyna,a brzuszek da sie zbic,mobilizacja i zaparcie.Ja jak mezeoiw sie podobasz to tylko sie cieszyc,jak robic cos to dla siebie a nie kogos,prawda;-)
Asia26 no dzialo sie dzialo,ale to juz za nami i mam nadzieje,ze nigy nie bedzie takiej sytuacji
Skarbie ty mi humorku nie trac,dzidzi wszystko odczowka i tez sie smuci,wiec duzo usmiechow prosze,wiem,ze czasmi w zyciu sa rozne sytacjie i na nie do smiechu,ale zrob to dla dzici,chcesz aby byl pogodnym bobasem;-) Mamacia silna kobieta i ma cudowka corke ktora ja tak wspiera,tak trzymac,zdrowk jej zycze.A Z facetem,hmmmm tak to jest,moj tez mi dziala na nerwy w ciazy,wrrr.....ale to przechodzi;-)
Melanie oo bidena kruszynka,angina to swinstwo,ja cale dziecinstwo na to chorowala i jeszcze zabkuje,Zdrowka je zyczymy,a tobie cieprliwosci:-)
Dzieki,ze tak sparwnie to zalatwilas:-)
Anya24 wazse fotki jak zawsze rewelka,ty lasencja,a Josh no no no jak pieknie rosnie i jak jest juz duzy,super stoi przystojniak,sprytna myszka a niego
Dominia-D fajne suwak,dzieki:-) radze sobie i to mnie cieszy,najwazniejsze byc zorganizowanym;-) No i maluszki mi to ulatwiaja bo sa grzeczne
Ja jak twoj skarb???
dorcia Lucy tak szybko rosnie widac poi zdieciach i jak zakupy,pewnie miulo bylo co,ja to zawsze nie moge sie odepdzic od sklepow z dziecieca odzieza
;-)
*Anetka* ja sciaglam FrmMstr.exe ale musze skasowac jak pislam nic z tych hieroglifow nie rozumiem:-)
Jak Patti sie czuje,humorek juz dopisuje????
kallusia oby Juleczka mial jak naj mniej kolek.Na fotkach wygladaciue cudo tacy szczesliwi,One jest piekna,a ty wygladas super:-)
Ivonek milusno mowisz jak zasze w karju,ale super miec taka zwariowana rodzinke,ja lubie towarzystwo:-) Kurcze towj skarb juz niedlugo ma dwa latka SZOK,jak czas leci,Jak prezen juz wybrany???
izusia no masz racjie,w kocu tylko pare dni je rozni;-) Jak wasze biba sie udal,byly tance???Jak maly lepiej spi????
Maggusia dzis juz wyjezdzasz milego odpoczynku zycze,pisz do nas
mykam zrobi obiad:-)
buzka