reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z U.K - wątek główny

reklama
Majuniu- wlasnie doczytalam, ze tulisz juz Martusie w ramionach. Przeogromne gratulacje, buziaczki dla Was! Zycze Wam wszystkiego co najlepsze!
Tymczasem dolaczam zdjecia mojego lobuza.

Rodzice kupili mi konika, szkoda tylko ze na biegunach :-)
mama-i-konik.jpg

Skupiam sie na grze...
gry.jpg

Jeszcze sie nie chwalilem, ze juz chodze- a wiec przyszedl czas :-)
stoje.jpg

Uwielbiam spedzac czas na placu zabaw
placzabaw.jpg

Gdy cos zbroje nadrabiam usmiechem
usmiechbrojarza.jpg

mama%20i%20konik.jpg

A ja mam jeszcze pytanie- gdzie szukac tego watku zamknietego???? Kurcze przefarbowalam wlosy, ale wychodzi, ze nadal blondynka jestem:-);-):-D:laugh2: Tam pewnie dzieje sie wszystko co najciekawsze, posty sie mnoza, a ja tu pisze sama do siebie Hihi.

kochane mamy z UK

wklejam tu informacje od admina:

Z POWODóW TECHNICZNYCH CZĘŚĆ UPRAWNIONYCH OSóB NIE MA DOSTEPU DO ALBUMU. WSZYSTKIE TE OSOBY PROSZę O KONTAKT NA PW. aniaslu

Majeczko
serdecznie gratuluję
teraz masz misję na całe zycie
ale zobaczysz jakie to wspaniale byc mamą ...

Anya
sliczna z ciebie dziewczyna

a synek niebawem złamie serce nie jednej pienkości ;-)

- albumy są w podforum:
związki rodzinne .....a potem poszukacje:
album rodzinny
:-(

ale juz napisalam do anislu i czekam na ratunek

jutro wysle do anislu liste osob, ktore chcialy by miec dostep a nie mają
napisaly juz do mnie 4 osoby

A u nas byla ciezka noc
i nie lepszy dzien
dziecko chore
myslelismy ze to ząbkowanie ale wieczorem zdecydowalismy sie pojechac do szpitala
i dowiedzielismy sie ze to angina :sick: plus ząbkowanie

ale jestem zadowolona, bo nic wielkiego sie nie dzieje
infekcja
a to co mnie spotkalo opiszę w blogu

pozdrawiam
i zycze spokojnej nocki :happy:

Hej dziewczyny

jejku,ale czytania...fajnie,lubie czytac tylko mi sie wszystko miesza zawsze.
Anya24-ja tez nie wiem gdzie ten zamkniety.Zupelnie nie wiem gdzie go szukac.Tyle tylko,ze ja musze czekac tydzien na dodanie mnie do listy....takze moze dlatego nic u mnie nie widac.Juz sam nie wiem:confused: :confused: :confused: :confused: :confused: :confused: :confused: :confused: :confused: :confused: :confused: :confused: :confused: ,ale musze czekac wytrwale!
Sliczne fotencje.Super dreptulek juz z Twojego Josha.Gratulacje;-) ;-) Ladniuchny chlopczyk,a mamusia promienieje i nie ma to tamto.
Maxinka-podziwiam...ja sie coraz czesciej zastanawiam jak ja sobie dam rade z jedym dzieckim,ale z drugiej strony tak mnie dreczy nuda,ze za razem az zazdroszcze ci calego tego slodkiego zamieszania.
Na szczescie nikt u was nie choruje a stokrotka widac sliczna,zdrowiusna dziewczynka.
Ivonek-dziekuje ze pytasz...u mnie jak to u mnie...brzunio czasem pobolewa,ale czesciej jest lepiej niz gorzej.Juz malo mi zostalo i powolutku mysle o szpitalu.Chociaz przyznam sie ze wogole nie wyobrazam sobie siebie podczas calej tej akcji porodowej....mammamija...strasznie sie boje.
A w domciu narazie spokojnie.Mama powolusiu staje sie soba.Stosujemy sie do zalecen rechabilitantki.Przeszlam szybciuchny kurs masowania i pomagam jej dochodzic do siebie.Troszke schudla.No coz...musi sie szykowac z maszynka w reku na terapie.Lepiej wygolic czuprynke niz wyciagac wlosy kepkami-tak kazal lekarz.Smutne to...bardzo bolesne rowniez dla mnie,ale wiem ze to wszystko dla jej dobra i ze wszystko jest na dobrej drodze ku lepszemu.Z taka mysla zyje.Inaczej sie nie da.
Znowu troszku sie zasmucialam.

Maggusia-ten urzad o ktorym pisalam to Rejonowy Urzad Pracy.Jest w kazdym miescie.Jak bedziesz chciala go szukac to napewno nie bedziesz miala klopotu.Wspolczuje pakowania:tak: :tak: :tak: No wlasnie..nie doczytalam na jak dlugo jedziesz do Polski???

Malvinka-gratuluje fasolencji.Podzielam chor dziwczecy!!!Na wszystko w zyciu jest czas...pracka i kariera poczekaja.Teraz czas na druga dzidzie.Jeszcze raz gratulacje!!!!!

Ciekawe jak tam u Majci...???
Kallusiu,a jak sie czuje wasza sliczna rodzinka???
Miloku-rzeczywiscie z tymi slubami to czasem malajda.

A ja przez ta cala ciaze to juz sama nie wiem czego chce.Mam takie dziwne nastroje...a na sama mysl o slubie...az mam odrzut.
Juz sama nie wiem co ma w zyciu robic.Moj facet dziala mi na nerwy jak malo kto...jeszcze w domu jest tak a nie inaczej.Jestem w jakims dolku psychicznym....Mam nadzieje ze z czasem problemy same sie rozwiaza.
Poki co zyje teraznijszoscia i takimi malymi drobnostkami.Na przyklad dzis Mikolaj tak mnie strasznie pokopal ze chodzilam struta pol dnia....a ja glupia myslalam ze to bedzie spokojny chlopczyk.No to dzis pierwszy raz juz pokazal mamusi co potrafi...uhhh.Moje malenstwo kochane
A wlasnie...dzis zamowilam juz poscielke i baldachim...jednak sie skusialam,ale taki tiulowy...a co tam..zaszalalam!!!Teraz tylko musze czekac na paczencje.
Rowniez dzis zrobilam juz pierwsze pranko dzidziowych ubranek...jutro prasowanko i impreza sie rozkreca...uhhh.;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-)

Znowu zanudzilam,a rozpisalam sie na kilometr...Taka noc co zrobic.
Uciekam zatem do wyrka
Pozdrawiam wszystkich i buziaki

Melanie-Wlasnie doczytalam twoj post.To smutne co napisalas i mam nadzieje ze wszystko dobrze sie skonczy.Chora dzidzia to najgorsze co moze byc.Podobnjie jak bylo z Natalcia u Maxin...az dreszcze mi przechodzily jak czytalam opowiesc o tej calej akcji "szpital"...Z calego serca zycze duzo zdrowka.

Ach wlasnie zapomnialam wczesniej zapytac jak u Ciebie Dorciu ze zdrowkiem w domciu???Mam nadzieje ze tez juz lepiej niz ostatnio???

Asiu dziękuję za miłę słowa :elvis:

dziewczyny nasz wątek zamknięty jest już OK :-)

sprawdziłyscie czy macie tam dostęp?
wieczorem wyślę listę z osobami nieaktywnymi
czyli do wieczora czekam na cynk na pv

pozdrawiam
Mel.

witam wszystkie mamy i dzidzie!!!!!!!!!!!!
pisze bo maly wlasnie usnal a tatus robi sniadanko (jak w kazda niedziele),dzis troszke duzej polezelismy w lozku bo pogoda za oknem cosik nie mrawa,ale co tam przeciez nigdzie nam sie nie spieszy!!!!
wczoraj bylismy na zakupkach i moi faceci...................uffffffffbrakowalo rak do noszenia a ja szara myszka co??? zupelnie nic!!!!!!!!!!!!!! ale co sie dziwic jak wczoraj przysiadlam wagi a tam 70 kilo szoooooooooooooooooooooookkkkkkkkkkkkkk , a oprocz tego szoku zalamka i dol no bo przed ciaza bylo 54 a teraz..ach lepiej nie mowic czy nie pisac,nie kupilam sobie nic bo???????????????????nic mi sie nie podobalo a pozniej stracilam humor jak zobaczylam te dwie cyfry na wadze............,humorek porawil mezus gdzie stwierdzil ze dla niego jestem piekna i szczupla i w sumie to sie powinno liczyc a reszte mam w nosie-ach ci faceci!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!(ale no wlasnie zawsze bedzie jakies ale??????????ja i tak schudne nie dla niego dla siebie!!bo to chyba najwazniejsze aby czuc sie dobrze)
poza tym wszystkim oliwier nie do poznania-maruda na calego uwielbia byc noszony na rekach (tatus nauczyl) jak go kladziemy to taki daje koncert ze uszy wiedna, no i co tu robic?????????

asia26-widze ze u ciebie wielkie przygtowanko ach............fajniutko jest tak wszystko przygotowywac na przyjscie dzidzi,a co do facetow nie przejmuj sie za bardzo nimi...........wieksza polowa z nich nie umie tak naprawde racjonalnie myslec.........no coz dlaetego my kobietki gorujemy swiatem ;)))) duuuuuuuuuzo zdrowka dla mamusi!!!!!!!!!!
melanie-dzieki za otwarcie watku,no co z mam ndzieje ze malej szybko minie chorubsko a zabki zaczna wychodzic bezbolesnie!!!!!!!!!!!
anya-fotki przesliczne, a synek jaki duzy i piekny ma usmiech taki uwodzicielski
dominia- jezeli chodzi o paszport to nie masz sie co przejmowac jezeli posiadasz tylko wymagane dokumenty to sprawa zalatwiona,my wyrobilismy malemu paszport tymczasowy na ktory sie czeka okolo3 tyg. i kosztuje 18funciakow,potrzebny jest polski i angielski akt urodzenia,2zdjecia,paszporty rodzicow i tyle a do tego na 5 lat dodatkowo numer ewidencyjny, no chyba tyle, jakies pytania,to pisz smialo!!!!!!!!!!!!:tak: :tak: :tak: :tak: :tak:
maggusia-tysieczne dzieki za dobra rade,moze rzeczywiscie pojde na te lasery!!!!!!!!!!!

oki kobitki zmykam bo sloneczko wyszlo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!do zobacznia pozniej
ciumaski!!!!!!!!!!!!!!!!!!

reklama
MELANIE - JA W 'ZWIAZKI RODZINNE' A POZNIEJ ' ALBUM RODZINNY'NIC NIE MAM TYLKO JAKIES PODFORUM'JAGODKA':-( :-( :-( MAM NADZIEJE ZE TWOJ SKARBEK SZYBKO WROCI DO ZDROWIA:-( :tak: ,BIEDACTWO - DZIECCI STANOWCZO NIE POWINNY CHOROWAC:tak: !!!JAK JA WIDZE JAK WERONKA SIE MECZY PRZY KOLKACH TO AZ PLAKAC SIE CHCE!:wściekła/y: :no:
ASIA26 - NIE DOLUJ BO MIKOLAJEK WYCZUJE I SIE WKURZY;-) :baffled: KAZDY MA TAKIE DNI ZE TYLKO SIE ZAKOPAC POD ZIEMIE:tak: ALE BEDZIE OK,MASZ PRZEOGROMNY SKARBEK I TYLKO TO SIE LICZY:tak: JA W CIAZY TAKICH DNI TO NA PECZKI MIALAM,SZCZEGOLNIE POD KONIEC:baffled: :baffled: BEDZIE OK,JUTRO BEDZIE LEPIEJ:tak: :laugh2:

OLIS - JA TU MYSLALAM ZE JAK POCWICZE TO PO MIESIACU GORA DWOCH CHOCIAZ COS ZRZUCE!A TU NIC:no: I ZALAMKA:no: :szok: ALE MEZUS SPOKO FACET I MNIE PODTRZYMUJE NA DUCHU I OK.FACECI DOBRA RZECZ....CZASAMI;-) :-D ;-) :-D
ANYA24 - NO NIE!NASTEPNA MODELKA!:-) :-) WYGLADASZ SUPER!!!A SYNEK CZARUJACY:tak: !!!!

DZIEN LADNIUTKI U MNIE I TRZEBA WYJSC NA SPACEREK.CHOCIAZ JAK MAM SIE WBIJAC W JEANSY TO ZA SIE SMUTNO ROBI:-( :szok: WCZORAJ POCWICZYLAM I MIALAM LEPSZY HUMOR OD RAZU JAK POMYSLALAM ZE TLUSZCZU TROCHE UCIEKLO:laugh2: :laugh2: :laugh2: DZIS TEZ SPROBUJE:zawstydzona/y: ;-) :tak: PAPA

Do góry