reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z U.K - wątek główny

Czesc kobietki :-)

Corcie uspalam, meza tez ;-) a sama na BB.Uzalezniona jestem Wam mowie.Nie ma chwilki zebym chociaz nie zerknela hehehe.No ale w koncu taki nalog to sama przyjemnosc :-D

Izusia ja mam dokladnie to samo co i ty!!!Kiedys widzialam album rodzinny teraz go tam nie ma :no: Napisalam juz do admina ale cos na razie sie nikt nie odezwal.Miejmy nadzieje, ze wszystko niedlugo wroci do normy.A jak z Oskarka skorka??Wszystko juz jest ok??Bo u nas na jesien, jak zwykle, male krostki tu i tam sie pojawiaja.Ale ja - matka walczaca - dzielnie z nimi wojuje :tak: Mam nadzieje, ze u was jest ok.

Maxin wspolczuje ci.Wiem jak to jest po takiej zarwanej nocce.Ale musze ci kochana powiedziec, ze to dopiero poczatek z tymi zabkami u Was ;-) U nas juz prawie dwa latka a wciaz zeby to nasza zmora.Ale juz tylko dwie piatki gorne i mam nadzieje, ze koniec problemow z zabkowaniem!!!Powodzenia :tak: Pytalas jak bylo w Polsce.Jak zwykle bardzo fajnie.Uwielbiam tam byc.Pochodze z rodziny, gdzie drzwi domu prawie nigdy sie nie zamykaja.Po pierwsze dlatego, ze bylo nas czworo, a po drugie, ze zawsze ktos do nas przychodzi, wpada, odwiedza.Ciagle mase ludzi.Uwielbiam to i Julia chyba tez...Ale mimo, ze uwielbiam tam jezdzic, to uwielbiam chyba jeszcze bardziej wracac tu do siebie.Ale wymarzlysmy sie tez porzadnie.Najlepsze bylo, gdy wracalysmy tu do UK.W Polsce mroz trzaskajacy, my opatulone jak balwany.Wychodzimy tu w UK na dwor, a tu goraco :szok: hehe.Wygladalysmy jak eskimoskie kobiety :-D

Maggusiu a na jak dlugo ty kochana lecisz??I gdzie dokladnie bedziesz??Bo chyba przegapilam ten temat.

Dorciu masz racje, ze moja panna dopiero trzecia w kolejce do wieku.Ale wiesz, ja nie powmyslalam o Waszych chlopcach w kontekscie dzieci :-) bo oni to juz tacy mali mezczyzni w sumie sa...Boziu i pomyslec, ze twoj Patryk jest taki duzy.Wiesz jak patrze na zdjecie Twoje z Lucy to dala bym ci najwyzej 20 lat.Mlodo wygladasz.Masz dobre geny - jak to moja babcia zwykla mawiac ;-)

Anetko bloga Pati ma bomba!!!

Ciekawe jak Maja i Martunka?.Dzis wracaja do domku podobno.Pisalam tez chwilke z Evoska na GG.Pisze, ze jej mama przyjechala i wogole czasu jej brak :-D czyli normalka.A poza tym Rocco ma juz trzy tygodnie i trzy dni :szok: kiedy to zlecialo???

Asiu26 a jak twoja mamusia??I jak te twoje bole brzucha??Mam nadzieje, ze ci przeszlo i ze z mama wszystko ok.Buzka dla ciebie.Aha.I ogladalam twoje fotki.Piekna kobieta jestes.I te zbegne kilogramiki zrzucisz pedem.Popatrz na Maxin.Wyglada jakby nie byla nigdy w ciazy!!!Anya kolejny przyklad.Wygladaj jak modelki :tak:

Olis wspolczuje tych problemow z rozstepami.Ja nie mam pojecia o co chodzi, bo nawet malenki mi sie nie zrobil.I gdyby moja siostra mi nie pokazala u siebie na brzuchu, co to takiego, to bym nie wiedziala jak to wyglada.Powodzenia kochana :-)

U nas prezentu ciagle brak.Jutro wyciagne meza na zakupy moze cos znajdziemy.
Uciekam i pozdrawiam wszystkie mamuski.
Buzka.

reklama
CZesc Kochane !!!
Kurde az trudno uwierzyc ze nasza myszka ma juz TYDZIEN,ale ten czas leci :-) :tak:
U nas dobrze,choc Julka przez pierwsze 3 dni tylko spala a prawie nic nie jadla bo niemoglam jej dobudzic:-D taki spioch:-D a jak juz wstala to tak usteczka zaciskala ze caly nosek miala siny :-D ale juz wszystko jest w normie :tak: mala je co 3 godzinki i duuuzo spi :tak: no ale wieczorkiem ma nieraz koleczke:zawstydzona/y: i plakusia, ktos powiedzial mi ze mam pic rumianek;-) noi wypilam 2 herbatki ;-) no i sie zaczelo :eek: jak zaczela walic kupki to myslelismy ze lozeczko do lazienki jej wyniesiemy :-D :laugh2:
Dzisiaj bylismy na 1 spacerku ;-) :cool2: ale zimno bylo :baffled:
DZiewczyny niestety nie nadazam z czytaniem ale obiecuje ze zaczne nadrabiac :tak:

Hej!
Kallusia ale wasze malenstwo jest przesliczne, nie moge sie napatrzec :tak: No zobaczysz jak teraz przy Niuni czas bedzie szybko uciekal ;-) super, ze juz sie wszystko unormowalo i malutka tak ladnie spi :-) A ty jak sie czujesz :confused:
Ivonek dzieki za zagladnienicie na stonke Patiego :happy: No wlasnie w Polsce tak zimno, az sie boje jak sie zapakujemy z Patim w 15kg jak bedziemy leciec :confused: Przeciez trzeba wiasc cieple rzeczy a to wszystko ciezkie :baffled: Jutro zakupki, fajnie mam nadzieje ze cos wypatrzycie dla malej :-)
Maggusia no wlasnie ciezko sie pomiescic w jednym bagazu :baffled: Daj znac jak juz bedziesz dokladnie wiedziala o tym bagazu podrecznym co i jak :confused: My lecimy 7 grudnia i zostajemy do polowy stycznia :-) A wy jutro juz lecicie tak :confused: Milej i szybkiej podrozy :happy:
Maxin fajnie przyjda znajomi to sie odprezysz psychicznie :tak: Ja tez czekam niecierpliwie kiedy Patiemu wyjda gorne zabki, bo jest taki markotny, no i tez od paru dni z 2 razy obudzi sie w nocy :zawstydzona/y: choc na szczescie zaraz zasypia :dry: He he a ktory z tych programow sciagnelas :confused:
Izusia a taki bog to sie tworzy bardzo latwo :tak: Musisz sie zarejestrowac na stonie Masz dziecko? - Pokaz je swiatu... Blogi dla dzieci, serwis dla rodzic

sorka nie wiem o co chodzi ale jak pisze adres strony na smyki to mi urywa posta :confused: dziwne :baffled: juz drugi raz sie opisalam i jak pisze ten adres internetowy to wszystko co napisalam ponizej znika :wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y:

widze ze nas wszystkie ogarnal szal zakupowy:-) my tez jutro sie wybieramy bo niunia z wszystkiego juz powyrastala a i patrykowe cieple rzeczy okazaly sie zamale -ale mi dzieci rosna:-D mam nadzieje ze przy okazji sobie tez cos kupie bo niebardzo mam w czym chodzic-ach te zbedne kilogramy:no::baffled:

anulka-jutro juz chrzciny ,pewnie juz wszystko przygotowane,zycze milego jutrzejszego dnia:-) i czekam na zdjecia w tej slicznej sukienusi

ivonek-moze i mam dobre geny:-):-)oby:-D:-D

anetka-pati ma super bloga:tak:

izusia-z twoim kumaniem nie jest tak zle (chyba ze i ja JESTEM NIEKUMATA) wczoraj widzialam nasz zamkniety watek a dzisiaj zniknal:szok:

kallusia-dobrze ze z julci taka grzeczna dziewczynka:tak:,a z tym rumiankiem to nie wiem ,ale herbatka hippo z kopru wloskiego jest od pierwszych dni zycia dziecka,moze by pomoglo

maggusia-ty juz jutro wyjezdzasz zycze szybkiego i spokojnego lotu i jak najszybciej sie do nas odezwij :-)

maxin-oj ciezka noc mialas , mam nadzieje ze dzisiaj stokrotka ladnie pospi a ty bedziesz mogla spokojnie poimprezowac:-)

hej dziewczyny :-)

wlasnie zainstalowalam sobie firefoxa i moge normalnie pisac...wreszcie ( bo przez IE nie moglam edytowac postow:wściekła/y:)

Zrobilo sie zimno, bylismy dzis na spacerku, ale strasznie wialo, wiec szybko wrocilismy...:-(. A poza tym Oskarus jakis taki bardzo nerwowy jest dzis od rana...placze i nawet przy cycusiu sie nie uspokaja:-( Moja bidulinka...

MAJECZKO - jeszcze raz ogromne gratulacje... niech ci sie martusia zdrowo chowa...:-D czekamy na zdjatka i opis porodu :):-D

OLIS- czy moglabys napisac cos wiecej o tym spotkaniu paszportowym - m.in. jakie dokumenty zanioslas, jakie zdjecia i ile, czy mialas metryke na polski przetlumaczona czy tylko z angielska poszlas? Ile kosztowalo itp. My mamy spotkanie 28 listopada i sie martwie czy wszystko mam dobrze przygotowane. Dzieki z gory. Calusy dla twojego slicznego maluszka :-):-)

KALLUSIA - a jak ty sie czujesz po porodzie? jak sobie radzisz?? juleczka jest przesliczna....cud dziewczynka...:tak::-D:tak: A jesli chodzi o kolki - to ja tez codziennie rano pilam herbatke z rumianku, a oprocz tego dawalam malemu po 100ml herbatki koprus z kopru wloskiego...i kolka przechodzila jak reka odjal. rumianek bardzo dobrze dziala, ale oprocz tego dobrze jest nie jesc tlustych rzeczy :)

ANULKA - wiele radosci w dniu jutrzejszym - tak wielkim i waznym dniu dla twojego maluszka :-):-D... i milej imprezki :)

ANETKA - zrobilas super bloga i stronke na bobasach....przesliczne zdjatka...jak je ogladalam, to zainspirowaly mnie do stworzenia stronki o oskarku :laugh2::laugh2:....Sliczniutki jest patryczek :)

MAXIM - jestem naprawde pelna podziwu dla ciebie, ze potrafisz pogodzic prace z dzidzia...i jeszcze te nieprzespane nocki. Jesli oskarek zle spi w nocy, to ja na drugi dzien jestem nieprzytomna... :-( ...Podziwiam cie :-):-D

DZIEWCZYNY, a co sie stalo z naszym nowym watkiem? Odkrylam go wczoraj rano, a jak wieczorem chcialam wejsc, to juz go nie bylo.... widze, ze czesc z was ma podobne spostrzezenia, ale jak bedziecie cos wiedzialy, to dajcie znac :tak::tak::-)

ok, ale sie rozpisalam...:-D, ale zeby juz was nie zanudzac, to zmykam na razie.... ide nakarmic oskarka ;-):-):-D

POZDRAWIAM WSZYSTKIE MAMUNIE I WSZYSTKIE BOBASY :):-):-D:happy:

Witam kochane, alez tu sie dzieje, a czasu brak!
Malvina- ogromne gratulacje! Na pewno sobie poradzisz. Super, ze bedziesz miala dwojeczke maluszkow, odchowasz dzieciaczki i spelnisz sie w pracy. Na kariere zawsze przyjdzie czas!

reklama
zesc dziewczyny!wczoraj zrobilam sobie przerwe z BB i dzis czytalam bez konca:szok: mezulko wypozyczyl kilka filmow i kupil pizze(jakbym za maly tylek miala;-) :-D )i bylo bardzo sympatycznie,wiec postanowilam ze go nie zostawie dal kompa ten jeden raz:baffled: ;-) :-D
MAJECZKO!!!!!GRAAAAAAAATULAAAAAAAAAAAAACJEEEEEEEEEEEEEEE!!!!!!!Ucaluj bardzo mocno Martusie!!na pewno jest przesliczna!czekamy na fotosy!!
Miloku - co do platnosci w kosciolach,to mam podobne przezycia,bo PL podlegam pod kosciol Rydzyka;-) nie musze chyba pisac wiecej;-) :-D
Maxin - moja kruszyna w nocy budzi sie co 2godziny:-( wieczorami czasami dopadaja ja kolki ale naprawde bardzo rzadko na szczescie.podawalam jej ESPUMISAN bo mi bratowa przyslala z PL ale tutaj lekarz zapisal mi INFACOL i swietny jest.pomaga bardzo,tylko ze jest bardzo gesty i mala sie zaksztusza i wypluwa bardzo duza czesc:confused: :baffled: ale dziala:tak:
Anulka - wszystkiego co najlepsze dla skarbenka!!!no i udanej imprezki;-) :-)
Dorcia - ja nie podawalam herbatek,bo dzialaly syropki na kolke,:-) mam nadzieje ze zakupy sie udadza.my wczoraj wyskoczylismy tu niedaleko nas i upatrzylam sobie kozaczki.ale jak to kobita zamiast kupic,to stwierdzilam ze na pewno gdzie indziej beda jeszcze fajniejsze:-D no i chyba jednak po nie skocze,zakupy to dobra rzecz:-D :-D

dostalam dzis list z gp,znowu mamy isc na szczepienie!!!ja sie zalamie!!!mogliby wymyslec juz jakies tabletki a nie te diabelne igly!!!!:sick: :sick: :sick: :no: ide do mojego slonca wiekszego,bo malutkie zasnelo dzis juz o 19!!!!!:-p pewnie do jutra tyle napiszecie ze znowu bede godzinke nadrabiala:-D :-D papa

Do góry