Witam
Wy to jestescie expresy w pisaniu,czytam i czytam:-)
Ja dzis troszku niewyspania,moj aniolek budzi sie juz kolejna noc.Dzis o 3.30,4.20,5.50 ufff az nie wytrzymalam i wzielam ja do nas do lozka,glowa juz od rana mi peke,niech te zeby juz wyjada,bo takie nocki sa okropne
Wczoraj wyprobowlismy krzeselko do kapieli,mala bardzo sie cieszyla,ze w koncu moze siedziec:-) Dzis mamy sporo gosci,przyjezdza mama,znajomi,wiec szykuje sie imprezka;-) Ale sam niewiem czy mam na nia ochote,po nieprzespane nocy,no i tak glowa,ufff.............
Izusia Musisz wejsc na glowe menue BB i zjechac na dol do albumu rodzinnego i tam jest nasz watek Mam z Uk:-) Widzisz izusia ja tez czasmi nie jestem konsekwenta w tym co robie,ale sie staram,ale niestey czasmi sie juz nie da
miloku wiesz to mnie wlasnie odstaszya od slubu koscielnego w kraju,ja wlasnie chcialam wesel o jakim marzylam od dziecka,ale ksieza obrzydzili mi wszytko,wlasnie nie rozumiem tych cennikow,to ich obowiazek,a ludzie powinni dawc co laska,a nie miec juz ustalone ceny to jest okropne,zdziercy,Kaisdz chce swoja dole,organista swoja,zakonnice swoja,co imi mysla,ze jak juz sie wyprawia wesele to 500zl nie gra roli i mozna je wydac,uff ale jest nich zla.Sorkii,ze tak naskoczylam,ale mnie to drazni.Dlatego my wzielsmy cywilny tutaj,a moze kiedys w kraju koscielny jak Natalka podrosnie;-)
kasiulka0901 tutaj na pewno szybko i latwo zosragizujecie przyjecie,my wszystko zalatwilismy z ciagu dwoch tygodni,a przyjecie zrobilismy i znajmoje w pabie i bylo milo,sami gotowalismy poczestunek i przekaski i dla nas bylo bezstersowo,zycze aby i uwas tak bylo:-)
olis milo pogadac z kim,wazne jest aby miec bartnia dusze,bo tak mozna smaemu z dzieckiem swira dostac:-) Oliwerek bedzie mial sie z kim bawic.Zycze aby rozstepy szybko znikly,musi to byc meczace
Anetko ja sciaglam jeden z tych programow,ale w dziwnym jezyku i nic nie kumam,niby ramke robi,ale niewiem jak zapamietac bo trudno odczytac co pisze,hi,hi,hi:-)
wroce pozniej bo mala wiercipieta sie denerwuje:-)
buzka