reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z U.K - wątek główny

reklama
MAJECZKO KOCHANA - OGROMNIASTE GRATULACJE!!!!!!!!
MILIONY CALUSKOW DLA MALUNKIEJ MARTUNI I DUZO ZDROWNKA DLA CALEJ RODZINKI..
A tak czekalam,az to w koncu nastapi..i sie doczekalam..ale sie ciesze!!!
:-D :-D :-D :-D :-D :-D :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-)

Anetko wyobraz sobie ze tak jak wczoraj zaczelam to do tej pory jesc nie skonczylam,wcinam co mi pod reke wpadnie:-) ,ale za to humor mi dopisuje:-D :-D :-) :-) :-)

a to nasze stwierdzenie conajmiej dziwnie brzmi jak sie je czyta bez polskich znakow"co laska":-D :-D :-D :-D :-D :-D Kiedys tak bylo, jak sie kasy nie mialo niewiadomo ile to zawsze jakis chociaz grosz sie dalo i ksiadz zadowoolony byl, a teraz to oni cenniki sobie porobili i nie ma ze co laska.JAk w polsce bylam ,poszlam do ksiedza zeby sie dowiedzec co ijak potzrebuje,A tu ksiadz kajecik n stol i cennik otworzyl.Masza z organista tylei tyle,przystrojenie kosciola tyle, sypanie konfetti tyle szczea mi na lawke opadla.:szok: :szok: :szok: wyszlo ze 600 za wesele trzeba zaplacic masakra

melanie teraz nasz watek tez zniknal.:szok: :szok:

Tigger-nio ja wlasnie tez nie wiem jak wejsc na nasz watek zamkniety, pomozcie dziewczynki!!!;-);-);-)
Anetka-tak mi spodobal wasz blog ze musialam napisac pare slow:-)A jak sie tworzy taki blog, nie to zebym sciagala twoj pomysl ale naprawde mysle ze to super sprawa.A paczki , nio to ja nie znam zadnej firmy alee my np wysylamy z polskiego kosciola w Manchesterze bo oni maja tam taka usluge nio i o wiele mniej sie placi niz na poczcie czy z innej firmy.Wiec moze w Londynie tez polski kosciol daje taka mozliwosc.Buziaki:-)

Witam
Wy to jestescie expresy w pisaniu,czytam i czytam:-)
Ja dzis troszku niewyspania,moj aniolek budzi sie juz kolejna noc.Dzis o 3.30,4.20,5.50 ufff az nie wytrzymalam i wzielam ja do nas do lozka,glowa juz od rana mi peke,niech te zeby juz wyjada,bo takie nocki sa okropne:zawstydzona/y: Wczoraj wyprobowlismy krzeselko do kapieli,mala bardzo sie cieszyla,ze w koncu moze siedziec:-) Dzis mamy sporo gosci,przyjezdza mama,znajomi,wiec szykuje sie imprezka;-) Ale sam niewiem czy mam na nia ochote,po nieprzespane nocy,no i tak glowa,ufff.............

Izusia Musisz wejsc na glowe menue BB i zjechac na dol do albumu rodzinnego i tam jest nasz watek Mam z Uk:-) Widzisz izusia ja tez czasmi nie jestem konsekwenta w tym co robie,ale sie staram,ale niestey czasmi sie juz nie da:no:
miloku wiesz to mnie wlasnie odstaszya od slubu koscielnego w kraju,ja wlasnie chcialam wesel o jakim marzylam od dziecka,ale ksieza obrzydzili mi wszytko,wlasnie nie rozumiem tych cennikow,to ich obowiazek,a ludzie powinni dawc co laska,a nie miec juz ustalone ceny to jest okropne,zdziercy,Kaisdz chce swoja dole,organista swoja,zakonnice swoja,co imi mysla,ze jak juz sie wyprawia wesele to 500zl nie gra roli i mozna je wydac,uff ale jest nich zla.Sorkii,ze tak naskoczylam,ale mnie to drazni.Dlatego my wzielsmy cywilny tutaj,a moze kiedys w kraju koscielny jak Natalka podrosnie;-)
kasiulka0901 tutaj na pewno szybko i latwo zosragizujecie przyjecie,my wszystko zalatwilismy z ciagu dwoch tygodni,a przyjecie zrobilismy i znajmoje w pabie i bylo milo,sami gotowalismy poczestunek i przekaski i dla nas bylo bezstersowo,zycze aby i uwas tak bylo:-)
olis milo pogadac z kim,wazne jest aby miec bartnia dusze,bo tak mozna smaemu z dzieckiem swira dostac:-) Oliwerek bedzie mial sie z kim bawic.Zycze aby rozstepy szybko znikly,musi to byc meczace:baffled:
Anetko ja sciaglam jeden z tych programow,ale w dziwnym jezyku i nic nie kumam,niby ramke robi,ale niewiem jak zapamietac bo trudno odczytac co pisze,hi,hi,hi:-)

wroce pozniej bo mala wiercipieta sie denerwuje:-)
buzka

Witam Mamusie!

Widze ze forum rozruszane na calego!:-)znow mam duzo do czytania no ale nadrobilam:tak:

Maja Ogromniaste Gratulacje dla Ciebie i dla twojego M z okazji narodzin waszej Kruszynki!
Z okazji narodzin waszej córeczki,
która swoim przyjściem na świat
uradowała tak wiele osób,
życzymy Wam, aby rosła duża,
silna i zdrowa, i żeby była dla Was
źródłem nieustającej radości.:-)

Czekamy na zdjecia i pis porodu:happy:

Anetka dziekuje ci bardzo za ta stronke internetowa:-)jestem taka wsciekla na te przepisy bo nie moge sie zapakowac!:wściekła/y:
Wiesz co tylko tam nie piszez do ilu kg ma byc ta torba przezroczysta no ale dzis ma rodzinka zadzwonic na lotnisko i wszytsko bede wiedziala pozniej;-)
Nie wiem jak ja mam sie zapakowac z dzieckiem do torby ktora powinna miec tylko 15kg:szok:i jak jeszcze wyjdzie na to ze ta podreczna to taka amala rzeczywsicie ma byc to tam nic mi sie nie zmiesci oprocz mleka pampersa chusteczek i paszportu:eek:ok dam ci na mnie namiary na priv:happy:a wy kiedy jedziecie do pl:confused::-)
Anetka jak ladne Pati ma zdjecie w tych lisciach tylko oprawic w ramke:tak:

Malvina prosimy o fotki coreczki tak dawno jej tu nie bylo:tak:jak ty sie czujesz:confused:

Olis jesli w cizay uzywalas Galenica to on za wiele nie daje bo jest przeznaczony dla kobiet w ciazy i nie ma tych takich skladnikow lepszych bo o to chodzi aby nie zagrozily dzidzi:tak:wiec najlepszy Galenic jest tez zel elancyl co ci pislalam dla kobiet po ciazy dla mnie jak narazie rewelacja!:happy:
Jesli chodzi o laser to ja nie wiem jakie ty masz te rozstepy czy cienkie czy dlugie czy szerokie czy duze:confused:i gdzie one sie znajduja:confused:
Bo ja mam dlugie i szerokie najbardziej chcialabym sie pozbyc tych na brzuchu:dry:
Wiem ze takie co ja mam to przynajmniej bede musiala zrobic takich laserow pare nie wiem moze z piec.Ten laser nazywa sie CO2 i jest to laser najlepszy na rozstepy.Po zabiegu robia sie strupki a pozniej one odpadaja trzeba uzywac masci itd:baffled:
No ale coz ja wole to zniesc i miec jako taki brzuszek niz chodzic z takimi cholerstwami;-)Zastanawialam sie tez nad mikrodermabrazja(zluszczanie naskorka)u kosmetyczki ale efekty sa powolne i dlatego wole ten laser CO2 ale powiem ci ze laserow jest duzo do wyboru lecz ja wiem i widzialam na wlasne oczy ze ten najbardziej pomaga.Mam nadzieje ze juz niedlugo nie bede ich miala.Aha i trzeba robic odstepy miedzy laserami dosc dlugie:tak:Koszt takiego laserka podobno 200zl jesli masz jeszcze jakies pytania to pytaj chetnie ci odpowiem:-)
Olis piekne zdjecie Kruszynki jaki on silny:tak:

Miloku ci ksieza to naprawde jacys niepowazni:szok:zaskoczylas mnie totalnie:baffled:
Tamarunia dopiero teraz doczytalam ze wy jedziecie do znajomych:zawstydzona/y:wiec nie bede ci robila klopotu bo napewno wam tam zejdzie no i nie zawracam ci glowy napewno jeszcze kiedys sie spotkamy:happy:

Melanie ja tez nie moge znalesc watku:eek:

Dorcia twoje dzieciaczki takie slodkie!:-)

Ivonek postaram sie neta skolowac jakos hehe:-Dale fajnie ze juz nastepne urodzinki ma Julcia jak ten czas szybko leci:happy:Niestety nie wiem czym interesuje sie taka duza pannica ale jak cos wypatrze dam ci znac.

Mykam sie pakowac:-)
Pozdrawiam i sle ciumaski!

reklama
Maxin-wiesz co nasze bobasy rowno ida bo jak juz pisalam Oskarek tez od paru dni zle spi nad ranem.Tak do 2 jest ok a potem non stop sie budzi, co godzine, dwie az w koncu usypia ok 5-6 i spi ladnie do 8-9.Nie wiem dlaczego, u ciebie mowisz ze to zabki ida a u nas nie wiem, moze tez to samo choc dziaselka sa na razie bez zmian.Zycze ci udanej imprezki, wiem ze jak czlowiek jest niewyspany to niewiele mu sie chce ale jak przyjda goscie to bedzie na penwo fajnie.Zycze wam udanej imprezki.My tez dzis mamy gosci i tez licze ze bedzie milusio:-)Tydzien temu my bilismy u nich a teraz oni przyjezdzaja do nas.
A wogole to ja jakas niekumata jestem nadal nie moge wejsc na nas zamkniety watek, nie mam Alubumu rodzinnego jak pisalas, kiedys go widzialoam a teraz nic nie widze:wściekła/y:Help!!!
papa

Do góry