reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z U.K - wątek główny

Dorcia i Iwonek siwtne pociechy macie.Dorcia a twoja dwojka przecudnie razem wyglada. to faktycznie jjak wczesniej pisalas obronca malej siostrzyczki rosnie.
Glowa juz mnie nie boli wzielam wczoraj nanaoc dawke zapobiegawcza (cytryna+miod, wate z olejkiem kamforowym do ucha,i witaminki )zeby mnie dalej nie rozlozylo.Nie wolno mi teraz chorowac ,wiec wole zapobiegac niz leczyc.Tylko ten dzisijeszy wisielczy humor cos nie bardzo chce przejsc.Siedze jak glupia i sie w sicane gapie.bylam na miescie zeby sobie samopoczucie poprawic ,oczywiscie zakupy dla synusia,ale tak sobie uswiadomilam,ze dla dziewczynek to cale regaly ciuszkow ,a dla chlopcow no polowa regalu.1/3 tego co dla dziewuszek i znowu dola wiekszego zlapalam.Chyba musze isc spac i wstac jutro jak bedzie lepszy dzien.:cool2: :dry:

reklama
miloku. możesz mi powiedziec jakie formalności sa konieczne do załatwienia slubu kościelnego w Anglii.
i Czy metryki chrztu sa bezwzględnie potrzebne?
I dlaczego ksiądz chciał od was pieniądze, tego nie rozumiem...

My planujemy ślub, ale nie wiem kiedy i jak sie do tego zabrać. Wcześniej mieliśmy brać w czerwcu, a teraz chyba wczesniej i w Anglii anie w Polsce.

właściwie nie wiem czy dobrze zrozumiałam, że ten ślub bierzecie w Anglii...
będę Ci wdzięczna za informacje, pozdrawiam.

Kasiulka U nas to bylo tak slub zaplanowalismy,sale kamere, fotografa i cala reszte w polsce w czerwcu na urlopie.Potemw sierpniu wyszla na jaw mala niespodzianka i zdecydowalismy sie cywilny wziasc taki maly wczesniej.Przed urodzinami synka.Ze slubem w Anglii to jest naprawde zaden problem,Wiecej zalatwianai i zachodu mielibysmy z zalatwoeniem slubu w polsce ,(panie nie sa przychylne emigrantom,a prznajmiej nie u mnie w urzedzie).W uk potrzebny jest tylko paszport i oplata za slub i za zaswiadczenie.trwalo to tylko pare minut ,ale naprawde milo to wszystko zalatwione bylo.wybralismy sobie muzylke jaka ma nam przygrywac napilismy sie szampanka i wogule sympatyczna obsluga.\
Jak juz umowicie sie na spotkanie to od zapisania waszych danych na jakims swistu. juz po 2 tyg mozecie wziasc slub w pierwszym wolnym terminie.Duzo szybciej i latwiej niz w polsce.Jedyny minus to to ze my rodziny nie zapraszalismy zeby nas to nie kosztowalo niewiadomo ile, bo slub w polsce za rok.

a z tym ksiedzem to nie mam pojecia wiedzialam ze mozna dac co laska ,ale bez przesady.On wogule porabany z aprzeproszeniem wiec ciesze sie ze to odpykalam.:tak: :tak:
Jak bedziesz miala jeszce jakies watpliwosci i pytania to pytaj jak moge to pomoge :-D :tak: :tak: :tak: pozdrawki

Majeczko kochana moje ogromniaste gratulacje, witamy Martusie na swiecie nie modglismy sie doczekac--jeszcze raz gratulacje!!!!!!!!!!!!!

najdrozsza maju

nareszcie nastapil upragniony dzien,tulisz swoje dzieciatko,i napewno jestes najszczesliwsza osoba na swiecie!!!!najserdeczniejsze gratulacje mamusiu!!!

anetka-napisz prosze jak wstawiasz tlo???zdjecia sz cudne!!!!!!!!!!!!!
maxin-zakupki sie udaly,no to fajnie!!!natalka bidulka zabki ida!!!!!!uffffff wszystko przede mna-narazie oliwierowi nie zapowiada sie!!!choc strasznie sie slini!!!
izusia-co do planu to cie rozumiem kazdej matce ciezko trzymac sie czegos co na pocztku daje tylko placz,ale trzeba byc silnym-choc ja do takich nie naleze!!!;(((((((
dorcia-ja tez sie przyzwyczailam-chyba,????????

a u nas juz po gosciach,byla kolezanka bedzie rodzic w marcu takze przynajmniej jakas bratnia dusza do towarzystwa,powspominalysmy stare czasy i bylo milo tylko oliwier dzis byl caly dziem niespokojny,i malo co spal przez co jestem padnieta!!!!niewiem chyba brzuszek go boli bo nie zrobil dzis kupki,a jutro my sie wybieramy na zakupki tylko po ciazy ciezko mi cos wybrac bo jestem niewymiarowa,duze biodra i cycki iznajdz tu swoj rozmiar!!!!!!:wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y:

papatki!!!

MAJU WIELKIE GRATULACJE Z OKAZJI NARODZIN CÓRECZKI, DUŻO ZDRÓWKA DLA CIEBIE I MARTUSI
:-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-)

Hej kobietki!
MAJU KOCHANA NARESZCIE MOZESZ UTULIC SWOJE MALENSTWO W RAMIONACH!!! NIEZAPOMNIANYCH CHWIL ZWIAZANYCH Z MACIERZYNSTWEM :-) DUZO ZDROWKA DLA WAS DZIEWCZYNKI :laugh2:
Ucaluj malenka od nas goraco, no i czekamy niecierpliwie na relacje z porodu i na fotki ksiezniczki ;-)
Olis foteczki przerabiam w kilku programach. Mozna je sciagnac z neta tzn. darmowe wersje pokazowe na 30 dni :tak: Najlatwiejsze to Collage Maker i Frame Master ;-) Jest tez program z gotowymi ramkami do ktorych tylko doalczasz fotke Photo Frame Show ale on jest za darmo tylko na 15 dni :dry: A z ta figurka to przeszadzasz, wygladasz super :-)
Miloku dzieki za komplemanciki :-) No a z tym ksiedzem to przegicie, dziwne maja pojecie "co laska" :confused: No i jak pojadlas sobie i wrocil humorek ;-)
Domina-D a moze napiszesz do admina ze masz takie problemy, bo to pewnie cos nie tak z twoim kontem :confused:
Izusia tak to jest maly placze i serce sie kraja :-( no ale niestety czasem trzeba to przetrzymac bo pozniej on bidulka bedzie zdezorientowany, czy ma ktos go wziasc na raczki, czy ma sam zasnac :confused: Dzieki za odwiedzinki na stronce, dawno tam nic nie poisalismy, cos czasu brak ;-)
Maxin gratuluje u Stokrotki widac rozek zabka :-) pewnie dlatego nie mogla bidulka spac w nocy :sick: Jak po zakupach, udaly sie :confused: ;-) Kupilas Natce juz krzeselko :confused: Ja sie pewnie jutro wybiore na zakupy i to chyba w wasze strony na Wood Green :-)
Iwonek dzieki za mile slowka :happy: Julcia juz dwa latka konczy, ale bedzie imprezka ;-) No wlasnie w sklepach tak duzo rzeczy, ze ciezko cos wybrac :tak: A czy wasz smerfek ma juz jakies ulubione zabawki :confused: czy podoba sie jej wszystko co mamusia kupi :confused: ;-)
Dorcia przystojniacha z tego waszego synka :cool2: i jak slodko siostrzyczke trzyma na raczkach :happy: Widac ze ja bardzo kocha :tak:
Melanie pewnie juz wiesz, ze xos nie tak z tym zamknietym watkiem :confused: bo wszyscy maja do niego dostep :baffled:
Buziaczki :happy:

reklama
Do góry