Maja gratuluje slodkiej corenki,Mam nadziej ze porod bym do zniesienia i szybko wrucisz do formy i zaraz nas odwiedzisz.Jeszcze raz Tobie i mezowi gratuluje!!!Kochana tak mis ie zdaje ze to chodzenie po schodach pomoglo
U mnie dzisiaj jakis dolujacy dzien. poszlam nawet na zakupy ale i to nie poprawilo mi humoru.zaraz sie najem i moze mi przejdzie!!!
Skonczylismy dzisiaj nude nauki przed malzenskie i ksiadz na beszczelnego upomnial sie o kase. tzn powiedzial ,ze wszytko gar ,ale kasy nie ma, a potem przekrecil ze to byla reklama i znowy powtorzyl"wszystko gra ,ale kasy tu nie ma".Mialam zamiar mu dac koperte, ale jak tak na bezczelnego to powiedzial to udalam glupia i koperty nie wyciagnelam.
Ktoras z was sie mnie pytala w jakiej czesci angli jestem.wiec siedze sobie w polnocnej Angli, w malej miejscowosci Scunthorpe.Typowo gabryczne jest to miasteczko ,Wiec czytaj nudne.Ale pewnie jeszze troche tu posiedzimy
duzo tutaj parkow mamy wiec bede z synkiem w wozku zwiedzac wszytkie
Anetko jaki twoj synus jest sliczny chlopaczek.Weszlam sobie na ta stronke pati.bobasy i normalnie nie moglam sie napatrzec sliczna z Was rodzinka. Przystojniak Ci rosnnie jak cholera.
Glowa mnie na szczescie juz nie boli. na noz zaladowalam sobie troche waty z olejkiem kamforowym, lyknelam witaminki i zjadlam cytrynke z miodem.zeby tylko jakies chorobsko mnie nie dopadlo.
olis gratuluje szybkiego zalatwienia sprawy z paszportem.Nan nadzieje ze mis ie tez to szybko i bez zbednych problemow uda zalatwic.Poprostu tuz przed urodzeniem bede tam dzwonila i umowie sie na spotkanie. A slyszalam ze paszport mozna na miejscu wyrobic (wieksza oplata ).Cos o tym wiecie?
A smarowalyscie sie kremem na rozstepy w czasie ciazy?ja mam jede przywieziony jeszce z polksi ale juz mi sie cholera konczy a tutaj nie moge nic znalezc.albo zle szukam
Olis moj mezus tez mowi ze ja to tylko do kompa i juz sie nim nie interesuje, ale jak on przy kompie siedzi to ja mu wyrzutow nie robie.Faceci
Maxin78 jaka Ty jestes zaradan i zorganizowana babeczka. No swietnie.A twoja stokrotka to przyszla modelka rosnie
Zuziawiem ze brzuszki to njaleszy sposob na oponke ,ale dlugo i dlugo je trzeba powtarzac.Przeczytalam gdzies ze swietne sa te plastry na brzuch ale jak dobrze pamietam to Ty jeszcze karmisz a chyba nie mozna i nie polecam takich wspomagaczy przy karmieniu.Pisz kochana ze chudniesz bpo kazda taka wiadomosc jest pocieszjaca dlamnie.Czuje na sobie presje bo juz przytylam 7 kilo a podobno na koncu najwiecej sie tyje.A ta prsja to dlatego ze wesel mam w czerwcu (3 miesiace po porodzie)I problem bedzie zeby suknie gdzies znalesc na takiego wielkoluda
tamarunia nic nie wiem jak pomoc w zabkowaniu dzieciaczkow ,ale slyszalam ,ze niezle jazdy przy tym sa.Dzieciaczki goraczkuja i bola je dziasla , a mama bedna nawet pomoc za bardzo nie moze.
Zeby twojej malej kruszynie szybko i bezbolesnie wszystkie wyszly
Malwina nie przejmuj sie kariera jak juz sama napisalas praca nie zajac nie ucueknie. a tak bedziesz miala dzieci odchowane i wtedy czas dla siebie na robienie kariery.Pomysl jak by to bylo. Zaczynasz kariere,pniesz sie w gore, mala rosnie obok ciebie, jestes juz blisko osiagniecia jakiegos wysokiego stanowiska ,a tu wtedy ciaza.i wiecej do zostawienia. A tak dziecie odchowasz i na kariera czeka na cibie otworem
Bedzie dobrze
domina a twoj synus to naprawde duzy chlopak bedzie,przynajmiej tak sie zapowiada
Pozdrwiam wszytskie mamusie