reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z U.K - wątek główny

hehe....znalazlam wlasnie nasz nowy watek....zapowiada sie fantastycznie :) teraz musze zmykac na spacerek, ale jak wrocimy to uzupelnimy zdjatka w nowej galerii....prosze powiedzcie mi tylko jak mozna umiescic zdjatko w poscie - nie w formie zalacznika, ale tak jak wy umieszczacie, aby bylo widoczne caly czas... pozdrawiam mamunie i zycze wam milego dnia :)

reklama
KOCHANE MAM CUDNE WIADOMOSCI !!!!!

MAJUSIA "URODZILAM DZIS O 6.55 MALUTKA MA 2800G I CZARNE DLUGIE WLOSKI NO I JEST PRZESLICZNA"

MAJUSIU I TATUSIU MARTUSI OGROMNE GRATULACJE, ZDROWKA I TONY SZCZESCIA ZYCZYMY.:tak: :-)

Hej mamusie!!!

Ale sie tu nowych twarzy pojawilo :-) Witam wszystkie nowe mamusie i ich pociechy.

Dziewczyny melduje poslusznie, ze czytam wszystko dokladnie i kiedy tylko znajde chwilke czasu.Z pisaniem troche gorzej, bo jakos wena tworcza mnie opuscila, ze nie wspomne o braku czasu.
Corcia moja ostatnio jakas dziwnie energiczna jest.Energie chyba podkrada ode mnie, bo ja jakos nie mam sily na nic, a ona wrecz przeciwnie :-D za dwoch ma sily...

Szykujemy sie powoli do drugich urodzinek neszego Smerfa i nie mam pojecia co mamy kupic Julinkowi na prezent:confused: Tyle tego jest a z drugiej strony jakos nie ma na czym oka zawiesic...A moze to ja jakas nie halo jestem???Juz sama nie wiem.No nic.Jeszcze kilka dni zostalo i mam nadzieje, ze cos sie nam uda znalezc.
Czy mi sie wydaje, czy moja corcia najstarsza na naszym watku jest :confused: :tak:

Ogladalam fotki naszych forumowych maluszkow.Fajne sa takie male brzdac.Slodkie i mozna je zacalowac.

Dorciu jaka twoja Lucy juz duza.A wydaje sie, ze wczoraj sie urodzila.A tu juz prosze jak duza panna :-D

Anetko zdjecia twoje sa super.To Patryka z Natalka i z motylkami poprostu piekne.Jak ty takie cuda tworzysz kochana??Zapewne masz specjalny program do takich arcydziel.Zdolna dziewczyna z ciebie :tak:

I widzialam, ze dziala nasz zamkniety watek.Super.Wielkie dzieki Melanie!!!I u mnie dziala wszystko.Juz nawet fotke jedna wkleilam.

Malvinko gratuluje fasolki!!!I nie trzeba sie martwic tylko cieszyc ogromnie.Dasz sobie rade.Jestem pewna.A na kariere, tak jak napisalas, zawsze bedziesz miala czas po odchowaniu maluchow.Zdrowka Wam zycze.

Maxin kochana, garatuluje pracy.I fotki sliczne.Natalka taka pulchna na nich wyszla :-) i widze, ze juz sie powoli z Georgem zaprzyjaznia.Powodzenia.

Maggusiu wracaj do nas szybko.Ucaluj Brianka.

Wlasnie przeczytalam, ze Maja urodzila!!!JAk sie ciesze!!!!Nareszcie!!!

Maju dla ciebie i meza ogromne gratulacje!!!!A dla malenkiej Martusi buzka od forumowej ciotki!!!Czekamy na zdjecia!!!!

Dziewczynki uciekam bo Julcia wstala.Wieczorem napisze.Sciskam Was wszystkie i maluszki tez.pa

Hejak
wlasnie mialm pisac,ze Majeczka urodzila,ale bylam na zkupach i dopiero wriclam,uff,ale jestem znowu padnieta,ale zakupy sie udlay i jestem bardzo zadowolona,kazdy dotal maly parwzen,natlka oczywiscie najwiecej:-)

MAJECZKO SKARBIE JESZCSE RAZ GARULACJIE
Mała Kruszynko! Z okazji Twego przyjścia na świat życzymy Ci, abyś każdą wylaną łezkę odpłaciła rodzicom tysiącem uśmiechów i żeby każdy dzień Waszego wspólnego życia był uroczysty jak święto.

Olis no prosze Oliwerek juz ladnie podnosi glowe,super bombelek:-)
Anetka twoje foteczki sa cudne,a Patti uroczy i taki przystojny:-)
Ivonek,Julcia zawsze ma tyle energi,to po mamusi;-) Jak bylo w kraju:-)
Kalluisa a jak u was opiek nad mala,pewnie caly czas sie w nia wpatrujecie,takie pyciutkie cudo:-)

Moja Natlka dzis w nocy budzila siew od 2.00 co godzine,az do 5.00,uff,w sumie zasypiala,zeby daj popalic,dziaselka ma takie napuchniete i widze juz jeden rozek zabka:-)

uciekma cos zjesc bo umieram z glodu;-)
buziki papa

Majeczko ogromniaste gratulacje dla Ciebie i meza!!!Zyczymy Wam duzo zdrowka oraz tego aby Mala Martusia kazdego dnia dawala Wam wiele radosci i szczescia:-)Jeszcze raz wielkie gratulacje!Nio i wracaj szybko do nas!
:-)

A u nas ok, Oskarcio jest dzis bardzo niesforny, spal w dzien moze z 50 minut i tyle, caly czas szaleje a to w lozeczku a to na lezaczku:-)W nocy obudzil sie o 1.30 a potem o 5 i wstal przed 8 rano.Nie jest zle nawet sie wyspalam, tylko martwi mnie to ze juz tak ladnie usypial w nocy sam a ostatnio ciagle placze i ja sie przelamuje i biore go na rece a wtedy on usypia.Oj chyba musimy scislej trzymac sie planu bo cos ostatnio poluzowalismy za bardzo.Ze spaceru dzis nici bo ciagle pada i przestaje i tak w kolko.Zwariowac mozna:szok:
Dzis mamy wieczor filmowy z mezem, na tvn leci tzrecia czesc Wladcy Pierscienia wiec bedziemy ogladac , tak jak wczesniejsze czesci kilka tygodni temu.mam nadzieje ze Oskarcio ladni bedzie spal;-)
Anetka-Pati wyglada pieknie na tych zdjeciach i wogole swietny pomysl z tym pamietnikiem na Smykach, bardzo fajnie sie go czyta;-)
Malvina-ale ciapa ze mnie e wczesniej tego nie napisalam.Oczywiscie gratuluje fasolki, dbaj o siebie niech dzidzio zdrowo sie rozwija.
Olis-
prawda e to cudowne sledzic postepy naszych maluszkow.I widze ze sliczne tapety ma twoj synek w pokoiku:tak:
Ivonek-ale super ze Julcia bedzie miala urodzinki, czy ona jest z listopada?Jesli tak to fajnie ja tez mam urodziny w tym miesiacu.A i nie mylisz sie Juleczka jest najstarsza w naszej ekipie a i chyba jeszcze synek Dorci:-)
Kallusia-jak ma sie dzidzus, jak sobie radzicie.A ty czu juz dobrze sie czujesz???Buziaki
Maxin-a co ciekawego kupilas?ja uwielbiam zakupki ale tutaj mamy mal centrum wiec jak ccos to jezdzimy do Manchesteru;-)
A dziewczynki jak wejsc na nasz watek zamkniety, melani podala link ale juz go nie widze:-(
Milego wieczorka:-)

Majeczko Ogromne Gratulacje Dla Ciebie I Mezusia...... Wiele Szczescia I Radosci Z Wasza Malutka Pociecha - Niech Wam Sie Dobrze I Zdrowo Chowa - Prosimy O Zdjatka I Relacje Z Porodu.... :)pozdrowionka

Dziewczyny Pomocy - Nie Wiem Co Robic - Stronka Odpowiedzi Caly Czas Otwiera Mi Sie Z Bledami.... I Nie Moge Emotikonek Wstawiac, Czcionki Zmieniac Itp. Nic Mi Nie Dziala..... Co Sie Dzieje? Mam Nadzieje, Ze Cos Mi Poradzicie, Buziaczki

majeczka-moje gratulacje
czekamy na zdjecia Martusi

ivonek-jak fajnie ze do nas zajzalas ,impreza urodzinowa wam sie szykuje :-) napewno prezent wybierzecie super i Julcia bedzie zadowolona -jejku to juz dwa latka ,ale ten czas leci:szok:

tak jak izusia pisala najstarszy na forum jest chyba moj Patryk pozniej jesli sie nie myle anulki Lukasz a pozniej twoja myszka:tak::-)

reklama
Maja gratuluje slodkiej corenki,Mam nadziej ze porod bym do zniesienia i szybko wrucisz do formy i zaraz nas odwiedzisz.Jeszcze raz Tobie i mezowi gratuluje!!!Kochana tak mis ie zdaje ze to chodzenie po schodach pomoglo:-D :-D :-D :-D :-D :-D

U mnie dzisiaj jakis dolujacy dzien. poszlam nawet na zakupy ale i to nie poprawilo mi humoru.zaraz sie najem i moze mi przejdzie!!!:tak: :tak:
Skonczylismy dzisiaj nude nauki przed malzenskie i ksiadz na beszczelnego upomnial sie o kase. tzn powiedzial ,ze wszytko gar ,ale kasy nie ma, a potem przekrecil ze to byla reklama i znowy powtorzyl"wszystko gra ,ale kasy tu nie ma".Mialam zamiar mu dac koperte, ale jak tak na bezczelnego to powiedzial to udalam glupia i koperty nie wyciagnelam.:tak: :tak:
Ktoras z was sie mnie pytala w jakiej czesci angli jestem.wiec siedze sobie w polnocnej Angli, w malej miejscowosci Scunthorpe.Typowo gabryczne jest to miasteczko ,Wiec czytaj nudne.Ale pewnie jeszze troche tu posiedzimy :tak: :tak: duzo tutaj parkow mamy wiec bede z synkiem w wozku zwiedzac wszytkie:tak: :tak:

Anetko jaki twoj synus jest sliczny chlopaczek.Weszlam sobie na ta stronke pati.bobasy i normalnie nie moglam sie napatrzec sliczna z Was rodzinka. Przystojniak Ci rosnnie jak cholera.
Glowa mnie na szczescie juz nie boli. na noz zaladowalam sobie troche waty z olejkiem kamforowym, lyknelam witaminki i zjadlam cytrynke z miodem.zeby tylko jakies chorobsko mnie nie dopadlo.:tak: :tak:

olis gratuluje szybkiego zalatwienia sprawy z paszportem.Nan nadzieje ze mis ie tez to szybko i bez zbednych problemow uda zalatwic.Poprostu tuz przed urodzeniem bede tam dzwonila i umowie sie na spotkanie. A slyszalam ze paszport mozna na miejscu wyrobic (wieksza oplata ).Cos o tym wiecie?
A smarowalyscie sie kremem na rozstepy w czasie ciazy?ja mam jede przywieziony jeszce z polksi ale juz mi sie cholera konczy a tutaj nie moge nic znalezc.albo zle szukam:eek: :eek:
Olis moj mezus tez mowi ze ja to tylko do kompa i juz sie nim nie interesuje, ale jak on przy kompie siedzi to ja mu wyrzutow nie robie.Faceci:tak: :tak: :tak: :-D :-D :-D
Maxin78 jaka Ty jestes zaradan i zorganizowana babeczka. No swietnie.A twoja stokrotka to przyszla modelka rosnie:tak:
Zuziawiem ze brzuszki to njaleszy sposob na oponke ,ale dlugo i dlugo je trzeba powtarzac.Przeczytalam gdzies ze swietne sa te plastry na brzuch ale jak dobrze pamietam to Ty jeszcze karmisz a chyba nie mozna i nie polecam takich wspomagaczy przy karmieniu.Pisz kochana ze chudniesz bpo kazda taka wiadomosc jest pocieszjaca dlamnie.Czuje na sobie presje bo juz przytylam 7 kilo a podobno na koncu najwiecej sie tyje.A ta prsja to dlatego ze wesel mam w czerwcu (3 miesiace po porodzie)I problem bedzie zeby suknie gdzies znalesc na takiego wielkoluda:tak: :tak: :tak:
tamarunia nic nie wiem jak pomoc w zabkowaniu dzieciaczkow ,ale slyszalam ,ze niezle jazdy przy tym sa.Dzieciaczki goraczkuja i bola je dziasla , a mama bedna nawet pomoc za bardzo nie moze.:eek: :eek: Zeby twojej malej kruszynie szybko i bezbolesnie wszystkie wyszly:tak: :tak:
Malwina nie przejmuj sie kariera jak juz sama napisalas praca nie zajac nie ucueknie. a tak bedziesz miala dzieci odchowane i wtedy czas dla siebie na robienie kariery.Pomysl jak by to bylo. Zaczynasz kariere,pniesz sie w gore, mala rosnie obok ciebie, jestes juz blisko osiagniecia jakiegos wysokiego stanowiska ,a tu wtedy ciaza.i wiecej do zostawienia. A tak dziecie odchowasz i na kariera czeka na cibie otworem:tak: :tak: Bedzie dobrze:tak: :tak: :tak:
domina a twoj synus to naprawde duzy chlopak bedzie,przynajmiej tak sie zapowiada:tak: :tak: :tak:

Pozdrwiam wszytskie mamusie :tak: :tak:

Do góry