Hej Moje kochane kobitki;-)
Nawet nie macie pojecia jak sie za wasmi
stesknilam,Majeczko,Maggusia,Asia,Dorcia,Izusia,Anetka,Anulka,Olis,jestescie kochane,ze o mnie pamietacie:-)
Och padam ze zmeczenia codziennie o 21.00 wiedzialm,ze pierwszy tydzien bedzie ciezki,czlowiek szybko sie przyzwyczja do leniuchowania w domu,ale bardzo sie ciesze,ze w koncu parcuje i mam stokrotke z soba,to dla mnie jest najwspanialsze.Pierwszy dzien byla wpozadku,George jest cudny,grzeczny,wogole nie plakal,super sie bawil
Tylko moj skarb troche przezyl na kazdy wydany dzwiek G.plakala
nie przyzwyczajona do takich dzwiekow,a on jest bardzo glosny,wiec sie bala,ale juz po trzech dniach jest duzo duzo lepiej,nawet do niego dzis zagadywala on piszczal,a ona w sumie tylko zerkala,gdy do niej raczkowal,ona cala sie spinala i grymasila,ale dzis juz bylo 100 razy lepiej,
nawet go sam zaczepiala,wiec bardz seie ciesze,ze szybko sie przyzwyczaja do noewej sytuacji,bo o nia najbardziej sie martwilam
Przychodzi zmeczona,wiec kapiel,mleczko i spanko,rano wstaje o 6.30 gotowa do pracy:-) Jeszcze sie budzi na jedzenie w nocy,ale od wczoraj stosuje nowa metode,aby odzwyczic ja od nocnego karmienia,karmie ja o 11.00 w snie i potem dopiero nad ranem.W ciagu dnia co trzy dni bede zwiekszac o ilosc jedzenia,a zmniejszac ilosc mleka o 11.00,oraz przesuwac bede czas do tyluco trzy dni o pol godziny,az dojdziemy do 8.00.Chbya zrozumiale to co napislam,sam juz niewiem bo zmeczona jestem,wiec sorki.Wkarzdym badz razie dziala,bo dzis obudzila sie o 4.30,pomarudzila i poszla dalej spac:-) :-) :-)
Jeszcze jutro i wolne potem 4 dni,fajnie tak parcowac.
Sorki tak sie rozpisalam,mam nadziej,ze to wszytko ma sens,bo juz padam.
Majeczka skarbie,Martusia wiedze straszy rodzicow,ale czuje ze to juz tuz tuz.Trzymam kciuki i codziennie mysle o Tobie i malej:-)
Maggusia fajnie,ze jedziesz przyda ci sie taki wypoczynek,milo spedzisz czas z rodzina.Wierze,ze przykro wam poniewaz swieta spedzicie osobno,ale takie zycie,take pewnie bedzie lepiej,prawda.OO wiedze,ze Brajanek znowu am ciezkie nocki.GRATULUJE
SAMODZIELNEGO SIEDZENIA SWIETNIE:-) :-) :-)
Izusia a jak u was jakies postepy,nowosci???Jak z jedzonkiem dalej tak swietnie je. Widze,ze duzo osob jezdzi to tego kosciola,super poznasz nowe osoby;-)
Anetko,a jak u was z tym zabkoanie,wyszly juz gorne zabki Patryczkowi,Ucaluj go od Natlki i cotki.Jak twoja szkola,juz niedlugo koniec i do Karju,pewnie bardzos ie cieszysz i poszalejesz sobie;-)
Anulka jedziecie autem do kraju jak mowilas,no i chrzciny chyba juz niedlugo??Jak Lukasz zdrowy???A Olusia lepiej spi??
Tamarunia gartuluje pierwszych zabkow,zaczelo sie co??!!
Kallusia,ogladalam fotki i jestem pod wrazenie jak ona jest
cudowna,PIEKNA,zacawlowalm bym ja.Porod wiedze calkiem calkiem,piekne widoki z okna:-) A wy wspaniale szczesliw rodzinka,och serce moje cieszy sie waszym szczesciem:-)
Olis twoj szkrabiki pieknie rosnie,z niego to aniolek co???Tez widze odliczasz dni do wyjazdu;-)
Tigger swietna foteczka i
GRATULUJE CORWCZKINa pewno jestecie bardzo szcesliwi,super,ze mal tak fajnie sie rozwija,a ty jak ogolnie sie czujesz???
Dorcia twoja panna rosnie,ze ho ho ho,jest wspaniala.
Zusia24 mam nadziej,ze coreczka juz lepiej sie czuje:-)
WITAM NOWE KOBIETKI NA FORUM,
super,ze dolaczaj coraz to nowe osoby,piszcie duzo i czesto,aby lepije sie poznac.Z tego co wiedze to idzie wam swietnie;-)
Miiloku juz zobraczkowana,moje serdeczne GRTATULACJIE,OBY BYLO WAM W ZYCIU DOBRZE,A MILOSC NIGDY NIE WYGASLA:-) :-) :-) No i gartuluje fasolki,ktoraj jak widze po suwczku szybko rosnie;-)
KATARZYNA_S masz cudowne dziecko,przeprawsz jeszcze nie doczytalam,to chlopczyc,czy dziewczynka??
Dominika_D fajna z was rodzinka i Oskarek uroczy chlopak,troszku podobny do naszego Oskarka od Izusi;-)
OK BABECZKI JA MYKAM,PRZEPRASZAM,JAK KOGOS POMINELAM,ALE JUZ MAM NIEZLY METLIK W GLOWIE,tAK MI SSZKODA,ZE MUSZE NADRABIAC,A NIE BRAC CZYNNEGO UDZIALU W ROZMOWACH
:-(
WSZYSTKICH GORACO CALUJE I POZDRAWIAM
DOBRANOC PAPA
PS.W PIETEK BEDE NA BANK WIEC POKLIKAMY:-)
I WKLEJE FOTKI
BUZKA
PA