Witam Mamusie!
Dziewczyny dziekuje za gratulacje dla Brianka!
Staram sie napisac tego posta do was ale nasz maly rozrabiaka wszedzie wlazi i wszytskie kabelki
sa w ruchu nie mowiac juz o tym ze probuje wszytsko zmajstrowac przy komputerze
oczywiscie niektore swoje zabawki ma gdzies
i bardziej go interesuje to co zakazane
ciagle musze na niego uwazac i miec oczy na okolo glowy bo tak fika ze szok.Jest taki sprytny ze jak upada to podpiera sie lokaciami lub ratuje sie raczkami czasem mu sie to nie uda i jest wielkie bam i placz
a ja nie nadazam ze wszytskim i za nim
Maxin ja to cie podziwiam!:-)widze ze niezle juz sobie radzisz w
pracy to naprawde swietnie
pewnie wybierzcie sie na mega zakupy z coreczka a co hehe dokladnie nalezy sie wam za ciezka prace ;-)
Izusia czasami malenstu sni sie cos w nocy i poprostu trzeba przytulic dobrze zrobilas ze wzielas synka do waszego lozka
i wcale nie badz na siebie zla!bo on akurat wtedy ciebie potzrebowal jesli tak plakal.Ja tez biore Briana czasem do siebie bo wiem ze moze sie w nocy czasem bac jak to dziecko prawda:-)Wiesz nie wiem dokladnie na ile jade ale na dosc dlugo wroce dopiero wtedy kiedy moj M dostanie prace bo ja naprawde nie mam po co tutaj siedziec i zmaratwiac sie w takich warunkach z dzieckiem
A czy wy przyjezdzacie do Birmingham
bo kiedys umawialysmy sie ze jak bedziesz to dasz mi znac jakos ale pozniej nie rozmawialysmy juz o tym
Oskarek rosnie rosnie jak na drozdzach
Majeczko cos nie widac cie na forum czyzby Martusia chciala powitac swiat
:-)
Melanie oszolom z tego naszego prezydenta i nic wiecej!

czy juz mamy nowy watek zamkniety
jak sie czujesz

Malvina wow ale was dlugo nie bylo na forum!
Ogromne Gartulacje zafasolkowania!:-)kochana napewno dasz rade teraz to tylko sie cieszyc ze coreczka bedzie miala rodzenstwo
pewnie ju nie mozesz doczekac sie scanicu i ciekawa jestes co nosisz pod serduszkiem
Asia dzieki ci bardzo za rade:-) w sprawie tego abym zarejstrowala malego i miala opieke za darmo tylko bede musiala jakos sie popytac gdzie to sie znajduje
Katarzyna nasza karuzela wylacza sie po pieciu minutach :-) i bateri mi tak jakos nie zzera choc sie juz wyczerpaly
i musze kupic nowe hehe
a jesli chodzi o swiatelko to w naszej tak jest ze moge go zgasic jak chce
Zmykam kochane jesli kogos pominelam to przepraszam ale Brian tak rozrabia ze musze ciagle na niego uwazac i przy nim byc postaram sie pozniej wam odpisac jak maly tylko pojdzie spac;-)
Pozdrawiam i sle ciumaski!
Dziewczyny dziekuje za gratulacje dla Brianka!

Staram sie napisac tego posta do was ale nasz maly rozrabiaka wszedzie wlazi i wszytskie kabelki

oczywiscie niektore swoje zabawki ma gdzies

Maxin ja to cie podziwiam!:-)widze ze niezle juz sobie radzisz w

Izusia czasami malenstu sni sie cos w nocy i poprostu trzeba przytulic dobrze zrobilas ze wzielas synka do waszego lozka

A czy wy przyjezdzacie do Birmingham

Oskarek rosnie rosnie jak na drozdzach

Majeczko cos nie widac cie na forum czyzby Martusia chciala powitac swiat

Melanie oszolom z tego naszego prezydenta i nic wiecej!

czy juz mamy nowy watek zamkniety

jak sie czujesz

Malvina wow ale was dlugo nie bylo na forum!

Ogromne Gartulacje zafasolkowania!:-)kochana napewno dasz rade teraz to tylko sie cieszyc ze coreczka bedzie miala rodzenstwo

pewnie ju nie mozesz doczekac sie scanicu i ciekawa jestes co nosisz pod serduszkiem

Asia dzieki ci bardzo za rade:-) w sprawie tego abym zarejstrowala malego i miala opieke za darmo tylko bede musiala jakos sie popytac gdzie to sie znajduje

Katarzyna nasza karuzela wylacza sie po pieciu minutach :-) i bateri mi tak jakos nie zzera choc sie juz wyczerpaly

Zmykam kochane jesli kogos pominelam to przepraszam ale Brian tak rozrabia ze musze ciagle na niego uwazac i przy nim byc postaram sie pozniej wam odpisac jak maly tylko pojdzie spac;-)
Pozdrawiam i sle ciumaski!