reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z U.K - wątek główny

maxin-dobrze ze sobie radzisz i ze Natalka sie przyzwyczaja,poczatki zawsze sa trudne- ale ty jestes zorganizowana kobitka:tak:

katarzyna_s-to rzeczywiscie mala rosnie w szalonym tepie,jest caly czas na cycu?czy mleczko podajesz?a ile mierzy teraz cm?

wszystkim mamusiom i ich skarbeczkom mowie dobranoc:happy:

reklama
dziendobry wszystkim,ale dzisiaj pusciutko
my juz po pierwszym spacerku,niunia wlasnie zasypia wiec czas sie wziasc za sprzatanie i gotowanie(zanim sie obudzi):-)

evoska-co u dziebie? jak maly Rocco?

kallusia-jak sie czuje mloda mama i jej dzidzia?

maja- czy juz?;-)

zastanawiam sie co slychac u Bety i Ary -odezwijcie sie kochane;-)

pozdrawiam reszte mamus:-)

Witam mamuśki i przyszłe mamuśki :-)

Widziałyście co myśli o nas Kaczyński zwany prezydentem :

Lech Kaczyński miał powiedzieć między innymi: "Zdaję sobie sprawę, że dla wielu z natury nieudolnych osób Wielka Brytania jest punktem docelowym w poszukiwaniu lepszego życia. Polska zdaje sobie sprawę z tego problemu i nie unika odpowiedzialności".

reszta na INTERIA.PL - Portal internetowy - www.interia.pl

art. zatytułowany: Co prezydent myśli o Polakach ?

Melanie powiedz nam co tam z tym zamknietym watkiem????Jakies wiesci??A jak ty sie czujesz,pytalm ostatnio jak coreczka w przedszkolu,ale nie odpisalas,jak twoj brzuszek i samopoczucie???
Maja a ty gdzie sie chowasz,oby w szpitalu:-) Czekamy na was!!!!

ja na moment wskoczylam na BB bo maluszki spia,a ja mam chwilke wytchnienia,piekna dzis pogoda,z rana wybralismy sie na spacerk,w parku bylo cudnie,tak kolorowo od lisci,sloneczko slicznie swiecilo.Takiej jesieni tutaj dawno nie bylo.Ja jutro ide zaszalec,chce kupic stokrotce pare rzeczy,do wanny krzeselko,bo foczka juz mala sie robi,jakies nowe zabawki,ksiazki i mozze cos sobie,w koncu nalezy sie nam:-)

ok ide pobuszowac po BB

Maxin-ciesze sie ze jestes zadowolona z pracy:-)To bardzo wazne aby robic to co sie lubi a w twoim przypadku jeszcze byc z corcia jednoczesnie:-)A Natalcia na pewno szybko sie przyzwyczai do Georga, bo przeciez takie maluszki ucza sie najszybciej.A poza tym mysle ze im dluzej ty bedziesz tam pracowala tym oni bardziej beda sie lubili a potem to moga sie nawet przyjaznic:-)A u nas ok, dziekujemy ze pytasz, z jedzonkim nadal super, maly je wszystko co mu dam, dzis wprowadzilam mu kurczaczka bo do tej pory jadl tylko warzywne obiadki nio i oczywiscie smakowalo mu i zjadl ladnie.A postepy, nio maly coraz ladniej siedzi i nauczyl sie spac na brzuszku z podkurczonymi nozkami i pupa do gory, co wyglada bardzo zabawnie i cudownie zarazem:-DA jak u Natalci z siedzeniem?
Melanie-powiem ci ze toze to co ten dran powiedzial jest przykre dla nas, ale ja mam go w nosie bo ja nigdy nie bede traktowala go jak prezydenta.Kawal d... z niego i pocieszam sie tym ze na prezydenta wybrala go wiekszosc ludzi slabo wyksztalconych, nizszych warstw oraz babeczek sluchajacych radia M... wiec ten czlowiek dla mnie nie istnieje.
Dorcia-corcia sliczna na fotce i te czadowe trampki:-D
Kallusia-sliczne fotki, mala jest cudowniusia, az chcialoby sie ja tulic i tulic.Nio a widok z okna nie powiem tez sliczny;-)A jaak wy sie macie, jak sobie radzicie z mala perelka???
Majeczka-nie ma cie dzis, czyzby cos wreszcie sie zaczelo?Jak odszedl czop i takie skurcze to pewnie juz lada chwila.Badz silna;-)
Maggusia-a na ile ty jedziesz do Polski???Mam nadzieje ze szybko do nas wrocisz;-)
A u nas ok, nie bylo mnie na bb pare dni bo albo cos w domu robie albo gdzis lazimy z Oskarciem, albo byla u nas kolezanka i jakos tak zlecialo.Dzis maly dal nam w kosc nad ranem, nie chcial spac, plakusial i wiecie co zlamalam sie, przerwalam postanowienie i wzielam go w koncu na rece a potem do nas do lozka i usnal moment.Obudzi sie przed 9.00.Mam dos iebie troche zal ze nie trzymalam sie planu ale tak sobie mysle ze moze on potzrebowal sie przytulic do mamy, moze sie bal albo cos mu sie snilo.Pozniej tak slicznie spal a i ja nie moglam sie na niego napatrzec jak spi.Mam nadzieje ze dzis bedzie lepiej;-)A dziewczyny powiedzcie mi , bo ja wprowadzilam malemu mleko z butelki jako karmienie w nocy ale czy jak zje to mam go trzymac az mu sie odbije czy mog go polozyc do lozeczka, bo on z reguly zasypia przy butelce i nie wiem co zrobic.Jak bede czekala az mu si odbije to sie obudzi i bedzie problem, wiec nei wiem jak postapic.Moze wy mi podpowiecie?;-)
Przepraszam ze nie odpisuje wszystkim ale pamietam o wszystkich i wogole widze ze nowe forumowiczki sa bardzo aktywne.Nio i fajnie:tak:
Milego popoludnia!
papatki

czesc dziewczyny!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
witam WAS serdecznie po dlugachnej przerwie!
i od razu donosze ze nie wracam z pustymi rekami:-) :-) :-) :-) :-) :-) !!!!! Dziewczyny!!! JA JESTEM ZNOWU W CIAZY!!!!!!:szok: co wy na to??????????????????????????:tak:
Bo ja bardzo spanikowana i zalamana na poczatku no bo jak ja sobie poradze z dwoma maluchami i to tu na obczyznie w dodatku! no i bede musiala zrezygnowac z bardzo dobrej pracy jaka tu mam no i studiow na ktorych tez dobrze mi idzie, wiec nie wesolo....no ale teraz, juz po dwoch dniach od kiedy zobaczylam druga blada rozowa kreseczke na tescie, obawy schodza na plan dalszy, i radosc zaglusza rozum!!!! Maiunia bedzie miala rodzenstwo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
pewnie niejedna z was pomysli ze glupia jestem ze zaliczylam wpadke tak wczesnie ale coz - zdarzylo sie - trzeba to zaakceptowac no nie? a tym co na pewno nie planuja jescze drugiej dzidzi od razu radze zeby sie nie ociagac z tabletkami antykoncepcyjnymi bo inaczej kusicie los, i moze wam sie przytrafic to co mi...
pozdrawiam mocno- w natepna srode mam juz usg wiec dam znac- znaczy potwierdze newsa!

Dziekuje jeszcze raz dziewczyny za gratulacje i zyczenia!!
Malvina nie ma co rozpaczec fajna sprawa. odchowasz dwujke za jednym razem.GRATULUJE!!!!
Maxin78 napewno dasz sobie rade a i zakupy nie tylko dla slicznosci twojej ale i dla ciebie po ciezkim tygodniu napewno sie naleza:tak: :tak:

Melanie ja to juz tak denerwuje sie tym co w polsce sie dzije i naszym wspanialaym prezydentem ,ze nawet staram sie tego nie czytac,Noz mi sie w kieszeni otwiera :wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y:

Maja33 cos Ciebie nie widac .Czyzby twoj czas nadszedl:tak: :tak: :-) :-)

Dorcia a z tym swiecidelkiem na raczce to tak sie zlozylo, ze juz na drugi dzien jej na palca wcisnac nie moglam:tak: :-D :-D Teraz nosze na lancuszku i czekam az rece do normy wruca.

HEJ!!!!!

odmeldowuje sie:-(

Malvina- kochana GRATULUJE Ci kochaniutka to cudowne wieści i nic się nie martw ze tak wyszlo, bardzo dobrze Maia bedzie miala rodzenstwo, a wszystko inne sie ulozy jeszcze raz gratuluje ci i bardzo sie ciesze:-D :tak: :-)

Maxin- ciesze sie ze powolutku zaczynasz wszystko regulowac w pracy to najwazniejsze a po 2 tyg pewnie juz nie bedziesz odczuwala juz tak zmeczenia i wszystko sie dogra najwazniejsze aby Natalka doszla do siebie miala cie na wylacznosc a teraz musi sie toba dzielic wiec nie dziwie sie malenkiej ale napewno wszystko bedzie dobrze kazdego dnia coraz lepiej:tak:

Izusia- ach jaki Oskarek jest slodki i mysle ze napewno jest najlepszym dzieciaczkiem na swiecie nie ma ku temu watpliwosci:-D , przeslodki szkrabek:tak: , i juz ma nowe rzeczy wprowadzane do jadlospisu napewno mu wszystko pieknie smakuje:-D buziaczki dla was

a ja dzis to chyba jakis bardziej niepokuj mnie ogarnal niz znaki porodu tu mnie cos boli tu jakies cos sie pojawia ja juz normalnie zaczynam watpic czy ja kiedykolwiek urodze :eek: szok co sie ze mna dzieje w kazdym razie boli mnie podbrzusze ale nie za mocno wiec na wszelki wypadek pobiegalam po schodach i poskakalam na pilce wypilam herbatke z lisci maliny i sobie czekam nie dzwonie do domu bo pierwsze co slysze to : TO TY?????:eek: wiec mam ich w nosie:laugh2: i niech sie martwia bez wiadomosci ode mnie:laugh2: wiem okropna jestem ale czasem kolezanki lepiej rozumieja cala sytuacje jak rodzina:tak: , i ciesze sie ze was mam kobitki:tak: buziaczki dla was i odezwe sie pozniej papa

reklama
asiu- ale masz fajnie z przygotowywaniem wszystkiego dla dzidzi i dobrze ze robisz to wczesniej pozniej bedziesz sie tylko jak ja zastanawiac czy to juz i nie bedziesz miala ochoty na 10 sprzatanie calego mieszkania:-D , chociaz to roznie ja naprzyklad mylam juz 4 razy okno bo Martusia jak sie urodzi nie bede miala czasu:-D o calej reszcie nie wspomne:-D , czasem jestem na nia zla i klepie ja po jej pupeczce ktora mi wystawia lobuziara mala, ale co ja mam do gadania zadzi matka juz teraz:-D

Dziewczyny ja to jakas zakrecona jestem wczoraj przegladalam sobie karte ciazy i zobaczylam ze jutro mam wizyte w szpitalu:eek: , a ja caly czas bylam przekonana ze w poniedzialek i o malo co bym nie poszla szok, ale jutro bede prosic zeby albo cos zrobili albo cos mi dali zeby to jakos przyspieszyc bo juz wykorkuje:wściekła/y: , ok buziaczki i nie przejmujcie sie tym co pisze :eek: ciezarne u kresu tak maja:laugh2:

papa

Do góry