reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z U.K - wątek główny

reklama
HEJ!!!

tigger- jak fajnie ze juz po scaniku pewnie nie moglas sie na coreczke napatrzec to tyle emocji, pamietam moj scan jak mi sie lezka zakrecila i czulam sie taka dumna, gratuluje coreczki!!!!!!

Asiu- och juz nie strasz tymi skurczami czekaj spokojnie na date porodu i dopiero czkaj na skurcze tak jak ja:-D

katarzyna- sietna sprawa z tymi karuzelkami ja tez juz mam slyszalam wiele dobrego, jak super na dzieciaczki wplywaja:-(

a u mnie od rana bylo bez zmian a teraz dziwnie sie czuje najpier mialam skurcze te nie bolace, a teraz z dwa albo trzy tak lekko bolace ale moze za bardzo przezywam:eek: chociaz z drugiej strony wszystko mozliwe:tak:

dziewczyny gdzie wy sie wszystkie podzialyscie hmmmm

Tigger jeszce raz starasznie gratuluje i okropnie ci zazdroszcze:tak: :tak:
Katarzyna tez slyszlam o tych karuzelach duzo dobego i jeszc edodatkowo fajnie wygladaj i wydaje mi sie ze dzidiz chociaz na chwile zabawiaja.
Asia26 mam nadziej ,ze dzien tobie minal i jutro lepiej bedziesz sie czula i lepsze samopoczucie bedziesz miala.:tak: :tak:

Witam Mamusie!

Gdzie wszytskie podzialyscie sie:confused::happy:

Katarzynka karuzela to swietna sprawa;-)ja kupilam ja jak Brian mial cztery miesiace melodyjki z karuzeli wplywaja na dzieciatko bardzo uspakajajaco :tak:lecz zabawkami z karuzeli teraz dopiero zaczol sie bawic sciaga je hehe:laugh2:ja mam taka tez karuzele co swieci w nocy przydaje sie to swiatelko jak dzieciatko boji sie ciemnosci albo przy szybkiej zmianie pieluszki:happy2:czy karmieniu lub szukaniu smoczka.
Maja no to moze porod tuz tuz:-)

Tamarunia chyba nie przeczytalas mojego wczesniejszego posta:szok: bo nie odpisujesz:tak:

Asia bidulko mam nadzieje ze juz wszytsko wporzadku:tak:trzymaj sie cieplutko i wypoczywaj!:-)
Tigger jeszcze raz Ogromne Gratulacje!:biggrin2:piekne zdjecia ma twoja corcia i jak slodko sobie lezy w brzuszku:happy:

Pozdrawiam i sle ciumaski!

tigger-gratulacje.Zapowiada sie ze niebawem dojdzie do nas kolejna slicznotka.Nie ma to jak "byc kobieta..."
U mnie w brzuszku samiec...no,ale natura musi sie jakos rownowazyc.
Pamietam swoje pierwsze podgladanie bobusia-poryczalam sie..
Wszystkie dzidzie sa kochane
miloku-pewnie ze lepiej i dzieki za slowko:tak: :tak: :tak: :tak: :tak: :tak: Nie ma co sie smucic,a jak cos tam pobolewa to rozwalam sie z girkami do gory i przechodzi.No,chyba ze sie juz moja poroda zacznie to przejdzie jak wyjdzie...planowo -jeszcze 5 tygodni!!!!
A jak ty sie czujesz???...
Majcia- a ja za was kochaniutkie ciagle sciskam kciukory...A wlasnie dzis zaczelam sie rozgladac nad baldaszkiem nad lozeczko-nie wiem jak to jest z ta szkodliwoscia,ale sa takie sliczne,ze nie wiem czy sie powstrzymam...hihihi

okropnie ci zazdroszcze:tak: :tak:
a czegoz to mi tak zazdroscisz?;-)
dziekuje wszystkim za gratulacje!!:-)
maja - no to moze to juz dzisiaj?:-)
a najbardziej to chyba cieszy sie tesciowa, bo ma dwoch synow, w ogole w rodzinie mojego tescia to chyba od trzech pokolen sami faceci, no i bardzo chciala miec coreczke - a teraz bedzie miala wnuczke:-)

kallusia moje ogromniaste gratulacje-corcia sliczna

(ja tez mialam czasnoskora polozna i bylam bardzo zadowolona)

ja tylko na minutke-moja mala miala dzisiaj szczepienie, w dwie nozki ja kluli , oj moje biedactwo takiego placzu to jeszcze nie slyszlam.
od 2 godzin spi i budzi sie z placzem i znowu zasypia

pozdrawiam i odezwe sie jutro

dsc06199zmniejszonamw6.jpg

waze juz 4.750 i mierze 55cm

reklama
Czesc Dziewczyny :-)

Mielismy dzis bardzo pracowity dzionek - mamusia (czyli ja:-D ) piekla ciasto - z przepisu na forum - jablecznik :) a oskarus siedzial w kuchni na lezaczku i caly czas smial sie z mamusi....:-D ... Ciasto wyszlo rewelacyjne - choc przepis byl na jablecznik, ale z braku jablek musialam zastapic je porzeczkami :)... Ale i tak jest pyyyszneeee:tak:

Wczoraj kupilam osrarkowi taki materacyk do lezenia z roznymi piszczacymi zabaweczkami wiszacymi nad glowka - bardzo fajna recz - rozwija wzrok i sluch i daje wiele pomyslow do wspolnych zabaw :happy: Moj maz tylko sie smial, ze w pokoju jeszcze tylko namiotu dla malego brakuje.... tyle juz ma
roznych rzeczy :-D

dorcia - masz przesliczna coreczke... moj oskarus zniosl swoje pierwsze szczepienie bardzo dzielnie - tzn. o wiele ciszej niz sie spodziewalam, przy kluciu tez strasznie plakal, ale pozniej dosc szybko sie uspokoil.... co mnie bardzo zdziwilo :)

pozdrawiam wszystkie mamuski i ich pociechy :);-)

Do góry