reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z U.K - wątek główny

reklama
HEJ!!!

tigger- jak fajnie ze juz po scaniku pewnie nie moglas sie na coreczke napatrzec to tyle emocji, pamietam moj scan jak mi sie lezka zakrecila i czulam sie taka dumna, gratuluje coreczki!!!!!!

Asiu- och juz nie strasz tymi skurczami czekaj spokojnie na date porodu i dopiero czkaj na skurcze tak jak ja:-D

katarzyna- sietna sprawa z tymi karuzelkami ja tez juz mam slyszalam wiele dobrego, jak super na dzieciaczki wplywaja:-(

a u mnie od rana bylo bez zmian a teraz dziwnie sie czuje najpier mialam skurcze te nie bolace, a teraz z dwa albo trzy tak lekko bolace ale moze za bardzo przezywam:eek: chociaz z drugiej strony wszystko mozliwe:tak:

dziewczyny gdzie wy sie wszystkie podzialyscie hmmmm

Tigger jeszce raz starasznie gratuluje i okropnie ci zazdroszcze:tak: :tak:
Katarzyna tez slyszlam o tych karuzelach duzo dobego i jeszc edodatkowo fajnie wygladaj i wydaje mi sie ze dzidiz chociaz na chwile zabawiaja.
Asia26 mam nadziej ,ze dzien tobie minal i jutro lepiej bedziesz sie czula i lepsze samopoczucie bedziesz miala.:tak: :tak:

Witam Mamusie!

Gdzie wszytskie podzialyscie sie:confused::happy:

Katarzynka karuzela to swietna sprawa;-)ja kupilam ja jak Brian mial cztery miesiace melodyjki z karuzeli wplywaja na dzieciatko bardzo uspakajajaco :tak:lecz zabawkami z karuzeli teraz dopiero zaczol sie bawic sciaga je hehe:laugh2:ja mam taka tez karuzele co swieci w nocy przydaje sie to swiatelko jak dzieciatko boji sie ciemnosci albo przy szybkiej zmianie pieluszki:happy2:czy karmieniu lub szukaniu smoczka.
Maja no to moze porod tuz tuz:-)

Tamarunia chyba nie przeczytalas mojego wczesniejszego posta:szok: bo nie odpisujesz:tak:

Asia bidulko mam nadzieje ze juz wszytsko wporzadku:tak:trzymaj sie cieplutko i wypoczywaj!:-)
Tigger jeszcze raz Ogromne Gratulacje!:biggrin2:piekne zdjecia ma twoja corcia i jak slodko sobie lezy w brzuszku:happy:

Pozdrawiam i sle ciumaski!

tigger-gratulacje.Zapowiada sie ze niebawem dojdzie do nas kolejna slicznotka.Nie ma to jak "byc kobieta..."
U mnie w brzuszku samiec...no,ale natura musi sie jakos rownowazyc.
Pamietam swoje pierwsze podgladanie bobusia-poryczalam sie..
Wszystkie dzidzie sa kochane
miloku-pewnie ze lepiej i dzieki za slowko:tak: :tak: :tak: :tak: :tak: :tak: Nie ma co sie smucic,a jak cos tam pobolewa to rozwalam sie z girkami do gory i przechodzi.No,chyba ze sie juz moja poroda zacznie to przejdzie jak wyjdzie...planowo -jeszcze 5 tygodni!!!!
A jak ty sie czujesz???...
Majcia- a ja za was kochaniutkie ciagle sciskam kciukory...A wlasnie dzis zaczelam sie rozgladac nad baldaszkiem nad lozeczko-nie wiem jak to jest z ta szkodliwoscia,ale sa takie sliczne,ze nie wiem czy sie powstrzymam...hihihi

okropnie ci zazdroszcze:tak: :tak:
a czegoz to mi tak zazdroscisz?;-)
dziekuje wszystkim za gratulacje!!:-)
maja - no to moze to juz dzisiaj?:-)
a najbardziej to chyba cieszy sie tesciowa, bo ma dwoch synow, w ogole w rodzinie mojego tescia to chyba od trzech pokolen sami faceci, no i bardzo chciala miec coreczke - a teraz bedzie miala wnuczke:-)

kallusia moje ogromniaste gratulacje-corcia sliczna

(ja tez mialam czasnoskora polozna i bylam bardzo zadowolona)

ja tylko na minutke-moja mala miala dzisiaj szczepienie, w dwie nozki ja kluli , oj moje biedactwo takiego placzu to jeszcze nie slyszlam.
od 2 godzin spi i budzi sie z placzem i znowu zasypia

pozdrawiam i odezwe sie jutro

dsc06199zmniejszonamw6.jpg

waze juz 4.750 i mierze 55cm

reklama
Czesc Dziewczyny :-)

Mielismy dzis bardzo pracowity dzionek - mamusia (czyli ja:-D ) piekla ciasto - z przepisu na forum - jablecznik :) a oskarus siedzial w kuchni na lezaczku i caly czas smial sie z mamusi....:-D ... Ciasto wyszlo rewelacyjne - choc przepis byl na jablecznik, ale z braku jablek musialam zastapic je porzeczkami :)... Ale i tak jest pyyyszneeee:tak:

Wczoraj kupilam osrarkowi taki materacyk do lezenia z roznymi piszczacymi zabaweczkami wiszacymi nad glowka - bardzo fajna recz - rozwija wzrok i sluch i daje wiele pomyslow do wspolnych zabaw :happy: Moj maz tylko sie smial, ze w pokoju jeszcze tylko namiotu dla malego brakuje.... tyle juz ma
roznych rzeczy :-D

dorcia - masz przesliczna coreczke... moj oskarus zniosl swoje pierwsze szczepienie bardzo dzielnie - tzn. o wiele ciszej niz sie spodziewalam, przy kluciu tez strasznie plakal, ale pozniej dosc szybko sie uspokoil.... co mnie bardzo zdziwilo :)

pozdrawiam wszystkie mamuski i ich pociechy :);-)

Do góry