reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z U.K - wątek główny

czesc dziewczyny :) :-)

wielkie dzieki za cieple przyjecie na forum :)
na poczatek mam do was kilka pytanek odnosnie pisania postow - jak wstawiac zdjecia, aby byly caly czas widoczne, a nie tylko jako zalaczniki?
oraz- jak wstawic takie cudowne suwaczki z wiekiem dzidziusia? - nigdzie nie moge ich znalezc :(

toola - wielka szkoda, ze juz wyjezdzacie z londynu :-( nawet nie zdazylysmy sie umowic na zakupki :(

katarzyna_s - nic sie nie martw moj oskarus tez przechodzi okresy snu unormowanego po czym znow zaczyna mylic zien z noca ... i tak na zmiane :dry: ... zazwyczaj zasypia dopiero ok 2 w nocy, a budzi sie juz ok 6... ale od pewnego czasu nie pozwalam mu spac za dlugo w dzien i usypiam ok polnocy.. i niezapeszajac moge stwierdzic, ze spi nawet do 10 rano.... jestem z tego bardzo rada...:-)
a dzisiaj bylam naprawde zaskoczona, bo sie obudzilam - zagladam do kolyski, a moja mala rybka juz nie spala, tylko grzecznie i ciuchutko wpatrywala sie w karuzelke nad swoja gloweczka... zeby wszystkie ranki juz tak wygladaly :-D

reklama
kallusia - dzidzie masz przesliczna :-) i podziwiam cie, ze bez epiduralu urozilas... ja tez tak chcialam, ale nie dalam rady....w wannie wytrzymalam jedynie 20 min, a pozniej blagalam o cesarke..tak bolalo, ale polozna sie nie zgodzila... i dostalam epidural... w sumie meczylam sie 31 godzin, a moj maz razem ze mna :-D
ale bylo warto... juz nie wyobrazam sobie ani chwili bez mojej oskarzynki;-)

co do karuzelek nad lozeczko,skoro juz o tym wspomnialas,Dominia....oststnio kupilismy Weroniczce taka karuzelke z mnostwem doczepionych zabaweczek i jestesmy w szoku!:szok: cos fantastycznego!!!!mala wpatrzona jak w obrazek,zaczela gruchotac i usmiechac do pluszakow,po prostu az rzuca sie w lozeczku na ich widok!do tego powoli jakby chciala wyciagnac raczki w ich kierunku!no i przede wszystkim to dzieki temu w mgnieniu oka poszla jej nauka sledzenia oczkami w 180stopniach:-) !!niesamowite!moge godzinami siedziec i patrzec na jej zachwyt:tak: :-D :tak: :-D :tak: :-D polecam goraco!!!!bardzo rozwijajace

kallusia gratulacje przeogromne i życzenia zdrówka i szczęścia, duzo radości dla całej Twojej rodzinki:-) :-) :tak:

Zdjęcia są cudowniaste, aż mi się łezka w okku zakręciła.

Jak patrze na Wasze dzidziulki dziewczyny, to czasami juz chce styczeń:tak:

Teraz złapało mnie paskudne przeziębienie i jem witaminy i odpoczywam w domu...i zero zakupów przygotowawczych:no:

Katarzyna-s i dominia-d witajcie;-) :tak:

maja trzymam kciuki:tak:

ja tez latem planuje dluzszy pobyt w Polsce, pewnie kolo miesiaca:-)niech dziadkowie troche z wnuczkiem/wnuczka pobeda(chociaz jeden dziadek na miejscu, w Londynie):-)

miloku a z jakiego miasta jestes, jesli mozna zapytac?
Tigger super ,ze masz chociaz jednego z dzidkow przy sobie.Ja to nawet dluzej bede niz mieisiac ,jakos kolo 2 bo najpierw przed weselem wszystko bedzie na mojej glowie ,apotem pobyczyc sie nad wode jedziemy ze znajomymi.oczywiscie jak sie uda.:-) :-)
A tzn rodzice w elblagu . ja mieszkalam przez ostatnie lata w gdyni i tam tez zostawilam wiekszosc znajomych, wiec napewno zawitam do trojmiasta nie raz nie dwa:tak: :tak: :tak: :tak:

Jat tak patrze na te Wasze pociechy to juz sie mojej nie moge doczekac, a do marca jeszcze daleko:-(

Hej dziewczyny

Ale dzis mam marny dzien.Brzuch mnie znowu cos pobolewa i samopoczucie jakies do kitu.wysprzatalam mieszanie i padam z nog.Czas na posiedzenie...:-) :-) :-)

Witam nowe forumowiczki

Kallusia-sliczne zdjecia.Juleczka rzeczywiscie ma mega calusne usteczka.Sliczna dziewczynka i wogole sliczna rodzinka!!!!!Duzo zdrowka

Majcia a co tam u ciebie???Jak sie czujesz????...

Ja sie szykuje na 12 grudzien...wiec jeszcze troche poprzynudzam wszystkim wszem i wobec.heh...Hormony:cool2: :cool2: :cool2: :cool2: :cool2: :cool2: :cool2:
Wczoraj zmierzylam sie w pasie..hihihih...mmm.Mowie wam dziwczyny,ze o takiej talii to nawet nie snilam..132cm hihihihih.Pewnie jeszcze troche urosnie...uhhh

A wlasnie Magus-pytalas o ubezpieczenie...nie wiem jak to jest z tymi specjalnymi kartami z UK,ale jak masz jakas dokumentacje o szczepieniach i wszystkich innych rzeczac od momentu narodzin (jesli rzecz jasna innych sposobow narazie nie ma)..to zabierz ja ze soba i kicaj najzwyczajniej w swiecie poprostu zarejestrowac sie w RUP zaraz po przyjezdzie do Polski i odrazu bedziesz miala ubezp.dla siebie i dziecka..tzn cala opieke medyczna....To jeden ze sposobow.Moze nieco prymitywny,ale skuteczny.hihihih

Pozdrawiam i sciskam bardzo mocno.
Buziaki

reklama
witam wszystkie dziewczyny w ten jakze piekny dzionek!!:-):-):-)
ja juz po scaniku, wszystko jest w porzadku, dzidzia rosnie jak trzeba, wyniki badania na zespol downa negatywne, no i bedziemy mieli CORECZKE!!!:-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)
oto ona:

Do góry