reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z U.K - wątek główny

czesc dziewczyny :) :-)

wielkie dzieki za cieple przyjecie na forum :)
na poczatek mam do was kilka pytanek odnosnie pisania postow - jak wstawiac zdjecia, aby byly caly czas widoczne, a nie tylko jako zalaczniki?
oraz- jak wstawic takie cudowne suwaczki z wiekiem dzidziusia? - nigdzie nie moge ich znalezc :(

toola - wielka szkoda, ze juz wyjezdzacie z londynu :-( nawet nie zdazylysmy sie umowic na zakupki :(

katarzyna_s - nic sie nie martw moj oskarus tez przechodzi okresy snu unormowanego po czym znow zaczyna mylic zien z noca ... i tak na zmiane :dry: ... zazwyczaj zasypia dopiero ok 2 w nocy, a budzi sie juz ok 6... ale od pewnego czasu nie pozwalam mu spac za dlugo w dzien i usypiam ok polnocy.. i niezapeszajac moge stwierdzic, ze spi nawet do 10 rano.... jestem z tego bardzo rada...:-)
a dzisiaj bylam naprawde zaskoczona, bo sie obudzilam - zagladam do kolyski, a moja mala rybka juz nie spala, tylko grzecznie i ciuchutko wpatrywala sie w karuzelke nad swoja gloweczka... zeby wszystkie ranki juz tak wygladaly :-D

reklama
kallusia - dzidzie masz przesliczna :-) i podziwiam cie, ze bez epiduralu urozilas... ja tez tak chcialam, ale nie dalam rady....w wannie wytrzymalam jedynie 20 min, a pozniej blagalam o cesarke..tak bolalo, ale polozna sie nie zgodzila... i dostalam epidural... w sumie meczylam sie 31 godzin, a moj maz razem ze mna :-D
ale bylo warto... juz nie wyobrazam sobie ani chwili bez mojej oskarzynki;-)

co do karuzelek nad lozeczko,skoro juz o tym wspomnialas,Dominia....oststnio kupilismy Weroniczce taka karuzelke z mnostwem doczepionych zabaweczek i jestesmy w szoku!:szok: cos fantastycznego!!!!mala wpatrzona jak w obrazek,zaczela gruchotac i usmiechac do pluszakow,po prostu az rzuca sie w lozeczku na ich widok!do tego powoli jakby chciala wyciagnac raczki w ich kierunku!no i przede wszystkim to dzieki temu w mgnieniu oka poszla jej nauka sledzenia oczkami w 180stopniach:-) !!niesamowite!moge godzinami siedziec i patrzec na jej zachwyt:tak: :-D :tak: :-D :tak: :-D polecam goraco!!!!bardzo rozwijajace

kallusia gratulacje przeogromne i życzenia zdrówka i szczęścia, duzo radości dla całej Twojej rodzinki:-) :-) :tak:

Zdjęcia są cudowniaste, aż mi się łezka w okku zakręciła.

Jak patrze na Wasze dzidziulki dziewczyny, to czasami juz chce styczeń:tak:

Teraz złapało mnie paskudne przeziębienie i jem witaminy i odpoczywam w domu...i zero zakupów przygotowawczych:no:

Katarzyna-s i dominia-d witajcie;-) :tak:

maja trzymam kciuki:tak:

ja tez latem planuje dluzszy pobyt w Polsce, pewnie kolo miesiaca:-)niech dziadkowie troche z wnuczkiem/wnuczka pobeda(chociaz jeden dziadek na miejscu, w Londynie):-)

miloku a z jakiego miasta jestes, jesli mozna zapytac?
Tigger super ,ze masz chociaz jednego z dzidkow przy sobie.Ja to nawet dluzej bede niz mieisiac ,jakos kolo 2 bo najpierw przed weselem wszystko bedzie na mojej glowie ,apotem pobyczyc sie nad wode jedziemy ze znajomymi.oczywiscie jak sie uda.:-) :-)
A tzn rodzice w elblagu . ja mieszkalam przez ostatnie lata w gdyni i tam tez zostawilam wiekszosc znajomych, wiec napewno zawitam do trojmiasta nie raz nie dwa:tak: :tak: :tak: :tak:

Jat tak patrze na te Wasze pociechy to juz sie mojej nie moge doczekac, a do marca jeszcze daleko:-(

Hej dziewczyny

Ale dzis mam marny dzien.Brzuch mnie znowu cos pobolewa i samopoczucie jakies do kitu.wysprzatalam mieszanie i padam z nog.Czas na posiedzenie...:-) :-) :-)

Witam nowe forumowiczki

Kallusia-sliczne zdjecia.Juleczka rzeczywiscie ma mega calusne usteczka.Sliczna dziewczynka i wogole sliczna rodzinka!!!!!Duzo zdrowka

Majcia a co tam u ciebie???Jak sie czujesz????...

Ja sie szykuje na 12 grudzien...wiec jeszcze troche poprzynudzam wszystkim wszem i wobec.heh...Hormony:cool2: :cool2: :cool2: :cool2: :cool2: :cool2: :cool2:
Wczoraj zmierzylam sie w pasie..hihihih...mmm.Mowie wam dziwczyny,ze o takiej talii to nawet nie snilam..132cm hihihihih.Pewnie jeszcze troche urosnie...uhhh

A wlasnie Magus-pytalas o ubezpieczenie...nie wiem jak to jest z tymi specjalnymi kartami z UK,ale jak masz jakas dokumentacje o szczepieniach i wszystkich innych rzeczac od momentu narodzin (jesli rzecz jasna innych sposobow narazie nie ma)..to zabierz ja ze soba i kicaj najzwyczajniej w swiecie poprostu zarejestrowac sie w RUP zaraz po przyjezdzie do Polski i odrazu bedziesz miala ubezp.dla siebie i dziecka..tzn cala opieke medyczna....To jeden ze sposobow.Moze nieco prymitywny,ale skuteczny.hihihih

Pozdrawiam i sciskam bardzo mocno.
Buziaki

reklama
witam wszystkie dziewczyny w ten jakze piekny dzionek!!:-):-):-)
ja juz po scaniku, wszystko jest w porzadku, dzidzia rosnie jak trzeba, wyniki badania na zespol downa negatywne, no i bedziemy mieli CORECZKE!!!:-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)
oto ona:

Do góry