reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z U.K - wątek główny

Kallusia grtauluje tej slicznotki!!!
Atmosfera w szpitalu tez wygladana bardzo bzrdzo przyjemna.

Jeszcze raz gratuluje z calego serca!!!

reklama
kallusia - sliczna masz coreczke!!:-)
maja - scanik mam jutro, juz tylko o tym mysle, oczywiscie napisze co i jak i zdjecie tez na pewno wkleje:-)moj maz obstawia chlopaka, ja myslalam, ze dziewczynka, teraz juz sama nie wiem...tesciowej sie przysnil chlopiec;-)
miloku - a wlasnie sie zastanawialam niedawno dlaczego jeszcze ciebie nie ma na Mamach z UK:-)teraz jestesmy juz tutaj trzy marcowki:ty, ja i Melanie:-)czy moze jest nas wiecej?:eek:

HEJ!!!!

KALLUSIA- moja mordko kochana jak pieknie wygladacie Juleczka ma a[rawde piekne usteczka hmmm jest sliczna ojejku nie moglam sie na was napatrzec, rodzilas w sloncu i przy Big Benie super niezapomniane przezcie moja mala pewnie tez wybiera sie do salonu pieknosci zrobic sobie paznokietki:-D aby byla sliczna dla tatusia i mamusi :-D , jeszcze raz ogromne gratulacje pieknie razem wygladacie buziaczki

Toola- dzwoncie do landlorda caly cas wkoncu sie odezwie oni tacy sa wcale sie nie dziwie

tigger- u nas to samo bylo ja za dziewczynka a maz za chlopcem ale oni zawsze tak, gwarantuje ze bedziecie szczesliwi czy to bedzie chlopczyk czy dziewczynka:tak: , bo to najpiekniejsza i najkochansza istotka aka moga sobie rodzice wymarzyc:tak:

pozdrawiam

kalusia-boskie zdjecia cora przecudo,hmmmmm a jakie widoki!!!!
anetka-jak tam twoj uroczy synek,dobrze sie chowa????wy na etapie zabkow ufff chyba to straszna sprawa ja mam to jeszcze przed soba???a jak tam sprawy nocnikowe sie miewaja???mam pytanko wy pierwszy raz patim do polski???bo my tak dlatego to moze to takie ekscytujace!!!!!co prawda rodzice tu byli iwidzieli wnuka no ale sa jeszcze dziadkowie i duzo cioc i wujkow!!!!!!
maja-dziekuje ze pytasz o mojego skarba miewa sie dobrze ale z niego wcale taki kochaniutki synis nie jest o nna spotkanku stwarzal pozory,czasami naprawde daje popalic!!!!zobaczysz martunia pojawi sie 15 ja to czuje;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-)
toola-no to ty rzeczywiscie masz teraz urwanie i wszystko na glowie,a jak tam cora :confused: :confused: :confused: :confused:
zuzia-gratuluje kolejnego zabka,no i zeby to chorubsko calkowicie przeszlo
miloku-nie przejmuj sie w nastepnym roku jak pojawi sie malenstwo to bedziesz czesciej odwiedzac polske!!!!!!

a u nas powoli nadchodzi pora kapania,zapomnialam dodac ze oliwier pieknie pozowal do zdjecia przez co super foty wyszly!!!!jutro idziemy na masaze,a ja dzis po zabiegu zalozylam sobie spiralke????i cos nie za dobrze sie czuje ide sie troszke polozyc!!!!!!!!!

papatki!!!

Tigger no wlasnie sie tak zastanawialam czy to ciebie z marcowek znam.Chyba nikt wiecej sie nie ukrywa , jesli to calkiem dobrze to robi:-D :-D
Olis tez mam taka nadziej. planuje juz 3 miesiace po porodzie jechac do polski dopracowywac wesele i jakies 2 miesiace tam zostane.lato bedzi ewiec sie troche po bycze:tak: :tak:
Toola a wy juz na stale zjerzdzacie czy tylko na dluzej troche i potem spowrotem za granice?Uwielbiam przeboje z bagazami, troszke juz wedrowalam i przez ciezki bagaz 3 razy uciekl mi samolot. torby byly ciezkie i nie dalam rady z nimi na czas dotrzec na lotnisko.:-D :-D :-D

planuje juz 3 miesiace po porodzie jechac do polski dopracowywac wesele i jakies 2 miesiace tam zostane.lato bedzi ewiec sie troche po bycze:tak: :tak:

ja tez latem planuje dluzszy pobyt w Polsce, pewnie kolo miesiaca:-)niech dziadkowie troche z wnuczkiem/wnuczka pobeda(chociaz jeden dziadek na miejscu, w Londynie):-)

miloku a z jakiego miasta jestes, jesli mozna zapytac?

Witam Mamusie!
oraz nowe forumowiczki!:-)
Brian od paru dni nie za dobrze spi nie wiem dlaczego:confused:w sumie pierwsze godziny dobrze przesypia ale od 2:00 nad ranem budzi sie co godzine co dwie ale dzis to juz wogole mnie wypompowal jak zaczol sie budzic tak co 10 minut latalam do lozeczka przez cala noc nie wiedzialam juz co robic i nagle usypial i znow sie budzil :eek: chyba go bolal brzuszek bo dalam mu papki pozniej i zrobil twarda kupke a tak to caly dzien nie robil pozniej pospal troche i znow zaczol sie budzic dalam mu mleczka to zrobil rzadka :dry:i pozniej znow nastepna juz lepsza taka normlana:baffled:
Poprostu dzis az mi sie krecilo w glowie z tego przemeczenia i nie wyspania :sick:na dodatek w dzien tez nie pospal tylko 30 minut.
Wypluskalam go i teraz slodko spi :tak:oby dzis dluzej spal;-)tak sobie mysle moze on sie nie najada tym mlekiem moze ja powinnam stosowac jeszcze jakies kaszki na noc:confused:w sumie to jest tak pije pije i nagle zasnie za chwile znow sie budzi i chce mleko wiec nie wiem:eek:

Widze ze nam sie forum rozruszalo fajnie!bardzo sie ciesze ze jest nas coraz wiecej:-)dziewczyny piszcie ile mozecie nie krepujcie sie bo my bardzo jestesmy przyjazne wiec nie ma co nas podgladac tylko lepiej pisac:happy:

Kallusia Juleczka jest cudowna i jaka piekna!;-)zdjecia rewelacyjne i coz za widok mialas wow:biggrin2: porod tez byl expressowy no i widze na zdjeciu z jaka dumna minka idziesz na spotkanko z Juleczka:happy: a pozniej juz ja trzymacie w ramionach jakie to piekne!:-)
Anetka to widze ze ty w takiej samej sytulacji jak ja:happy2:licze bardzo na spotkanko z toba i Patim:tak:a kiedy wyjezdzacie macie juz jakas date zaplanowana:confused::-)

Maja czekamy z niecierpliwoscia na Martusie jak sie czujesz:confused::happy:

Maxin
jak bylo w pracy:confused:pewnie zmeczona jestes i nie masz czau na BB:tak:my to rozumiemy ale mam nadzieje ze jeszcze zagladniesz do nas czasem:-)jak corci sie podobalo:confused:;-)

Tamarunia dziekuje za strone do tej karty :biggrin2: tylko jak ja wypelnilam to tam pisalo ze musze dwa miesiace wczesniej ja wypelnic aby dostac na czas no i nie przeszlo wiec nie wiem o co chodzi:confused:a czy moge sobie ta karte zalatwic u lekarza:confused:bo wlasnie jutro wybieram sie z Brianem:tak:
ale extra ze Hafsunia zaczyna ladnie jesc:happy:oraz Gratuluje zabka coreczce!:-)

Izusia
dzieki za nazwe karty:tak:
Brian nadal ma krostki:wściekła/y: jutro znow ide z nim do lekarza zobaczymy co tym razem powie i nam przepisze:eek:
jak tam Oskarus z krostkami:confused:wiesz ostatnio rozmawialam z kolezanka i ona powiedziala ze kiedys lekarz powiedzial ze jej coreczka tez ma enzeme a pojechala badania zrobic do polski i okazalo sie ze mleko jest za tluste i po tym wyskakuja jej krostki;-)wiec zmienila mleko i jest ok:-)

Zuzia mi tez sie wydaje ze ta szczepionka to na pneumooki :tak: fajnie ze znow do nas zagladasz :-)

Ivonek jak bylo w Polsce:confused:napewno milutko spedzilyscie czas i troszke odpoczynku sie przydalo:happy2:

Pozdrawiam i sle ciumaski.

Kallusia!ten widok zapiera normalnie dech w piersiach!!!i ten za oknem i przepieknej coreczki!!!mamusie z malenstwami zawsze tak pieknie wygladaja,takie rozpromienione:tak:
moja weroniczka ostatnio totalnie zmienila mi tryb dnia i nocy,jauz przesypiala prawie cala noc i nagle znowu budzi sie regularnie co 2godziny i chce jesc.co prawda je bardzo ladnie i krotko(5-10minut)ale nie wiem czemu nagle sie jej przypomnialo ze mozna przeciez w nocy tez jesc:eek: w ciagu dnia tez rowno,jak w zegarku je co 2godzinki i bardzo krociutko,moze powinnam zaczac wprowadzac jakis rytm dnia.....a moze jeszcze za szybko?nie wiem,ma dopiero 9 tygodni...

reklama
Do góry