kalusia-boskie zdjecia cora przecudo,hmmmmm a jakie widoki!!!!
anetka-jak tam twoj uroczy synek,dobrze sie chowa????wy na etapie zabkow ufff chyba to straszna sprawa ja mam to jeszcze przed soba???a jak tam sprawy nocnikowe sie miewaja???mam pytanko wy pierwszy raz patim do polski???bo my tak dlatego to moze to takie ekscytujace!!!!!co prawda rodzice tu byli iwidzieli wnuka no ale sa jeszcze dziadkowie i duzo cioc i wujkow!!!!!!
maja-dziekuje ze pytasz o mojego skarba miewa sie dobrze ale z niego wcale taki kochaniutki synis nie jest o nna spotkanku stwarzal pozory,czasami naprawde daje popalic!!!!zobaczysz martunia pojawi sie 15 ja to czuje;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-)
toola-no to ty rzeczywiscie masz teraz urwanie i wszystko na glowie,a jak tam cora
zuzia-gratuluje kolejnego zabka,no i zeby to chorubsko calkowicie przeszlo
miloku-nie przejmuj sie w nastepnym roku jak pojawi sie malenstwo to bedziesz czesciej odwiedzac polske!!!!!!
a u nas powoli nadchodzi pora kapania,zapomnialam dodac ze oliwier pieknie pozowal do zdjecia przez co super foty wyszly!!!!jutro idziemy na masaze,a ja dzis po zabiegu zalozylam sobie spiralke????i cos nie za dobrze sie czuje ide sie troszke polozyc!!!!!!!!!
papatki!!!