HEJ!!!!!
odmeldowuje sie
, nadal niestety w domu, malenka bierze przyklad z Juleczki Kallusi i postanowila troche duzej zostac w brzuszku wierci i kreci sie niesamowicie ale nie chce wyjsc poki co chodze na spacerki ze nog nie czuje
i brykam na pilce i schodach od wczoraj pije herbatke z lisci malin ale szczerze chyba nic nie dziala bo zadnych skurczy nie mam
, umor mi dopisuje i pocieszam sie ze w najgorszym wypadku bede czekala do 19 i bedzie wywolywanie juz w szpitalu, ach i mam wizyte w przyszly poniedzialek wiec sprawdza czy z malenka wszystko ok, jakos uspokoilam sie po 05.11.2006 moze to presja daty nie wiem ale juz tak nie przezywam
, tylko czekam spokojnie, dzis ide na zakupki dla odmiany co by sie nie stresowac
Witam nowe mamusie z UK Miloku, Dominie i Katarzyne piszcie do nas duzo kobitki, Miloku a ty jestes w ciazy czy juz masz malenstwo?
Zuzia- pisz do nas pisz bo widzisz juz ja juz zastanawialam sie czy ty kochana nowa a tu przeciez juz sie poznalysmy, jak tam twoja mala z zabkami bo to u nas na topie temacik
Ivonek - witaj skarbie w Londynie w Polsce zimno hmmmm
Izusia- fajnie miec znajomych i wyrwac sie od codziennosci, ja tez strasznie lubie jak ktos ze znajomych do nas przychodzi
Anetka- jedziesz do Polski na swieta nie ma to jak snieg i rodzinka a Boze Narodzenie tylko szkoda ze Twoj maz nie jedzieale coz praca, co prawda moj ma wolne w same swieta ale czas okoloswiateczny jest wariactwem tu jak sami wiecie i nie ma szans abysmy pojechali do Polski, ale chyba raczej i tak bym nie pojechala bo niunia jeszcze bedzie taka malutka za to moja siostra przyjezdza na pare dni z rodzinka przed swietami wiec tez bedzie fajnie
Maggusia- bardzo dobry pomysl z wyjazdem do Polski pamietaj ze nie ma tego zlego co by na dobre nie wyszlo i moze byc tylko lepiej pozniej a przynajmniej odpoczniesz psychicznie i z nowymi silami w Nowy Rok
, ach i wielkie GRATULACJE z okazji samodzielnego siedzenia to wspaniala wiadomosc BRAWO Brianek!!!!!
Asiu- jak sie czujesz jak mama mam nadzieje ze wszystko ok
Evoska- skrobnij nam co nie co kochana jak sobie radzisz
Maxin- no dzis pierwszy dzien w pracy powodzonka i napewno wszystko bedzie super
Toola- swietne zdjecia, twoja Krystynka jest taka slodka ciagle sie usmiecha kochaniutka
Anulka- jak tam Olenka zaczela znowu dobrze spac czy nadal nie chce?
Tamarunia- mala juz ma zabki hmmm pieknie nasze dzieciaczki forumowe tak pieknie sie rozwijaja
Olis- jak tam nasz anioleczek Olivierek co za spokojne dziecko, tez bym sobie zyczyla takiego szkrabka
Kalusia- czekamy na ciebie i Juleczke skarbie
i fotki
buziaczki i do pozniej pa pa