hejka, jestem dzisiaj wykończona, dlatego tylko na sekundkę jestem, rozchorowałam się, ale już ze mną lepiej, niestety to choróbsko do Karolci też się przyczepiło
, biedulka ma katarek, oczka jej łzawią i cały dzień jest marudna , całą noc nie spała
, mam nadzieje, że dzisiaj bęzie lepiej
Maggusia ojejku tak Ci współczuję, musi Ci być ciężko, nie rozumię dlaczego oni tak Wam każą długo czekać
, a może faktycznie poszukacie coś na własną rękę, trzymam kciuki, żeby się udało
Maxin jeszcze nie miałam okazji, więc dopiero dzisiaj serdecznie Ci gratuluję pracy
, fajnie masz,że Natka tak Ci ślicznie zasypia w dzień, moja mała ciągle nie chce spać w ciągu dnia i nie wiem jak się zabrać za naukę, wiem,że do tego trzeba cierpliwości i nie wiem czy dam radę;-)
Tamarunia ja niestety nie pomogę w sprawie spania w dzień, bo mam jeszcze większy problem niż Ty
, Karolinka też kiedyś zasypiała w wózeczku i zastanawiałam się co będzie jak wyrośnie z tego wózka i problem sam się rozwiązał, bo poprostu już w nim nie chce spać
Dorcia śliczna Twoja kruszynka, miałas naprawde ekspresowy poród, tylko pozazdrościć;-)
Toola Twoja mała ma taki sam układ dnia i nocy jak moja i ja niestety mimo, że z tym walczę, to nic nie potrafię zmienic, więc chyba poprostu muszę się z tym pogodzić:-)
Evoska super zdjęcia:-) , szkoda, że takie malutkie, bo nie można dokładnie obejrzeć Waszej kruszynki
Maja widzę, że już wszystko przygotowane dla malutkiej, pewnie nie możesz się doczekać, może mała faktycznie zrobi prezent urodzinowy dziadkowi
, moja Karolinka zrobiła taki prezent mojej mamie i urodziła się w jej urodziny, chociaż termin miałam za 2 tygodnie
pozdrawiam , przepraszam, że nie wymieniam wszystkich
,buziaczki i miłej nocki