Hej kobitki!
Ja tylko na chwilke. Normalnie od 2 dni Pati jest nie do poznania. Non stop marudzi, plakusia, nawet jak je :-( Na 100% ida mu gorne zabki, bo juz je wyraznie widac przez dziasla tylko cos sie dlugo przebijaja
No i przez to nie mam czasu na nic, bo ciagle trzeba zajmowac malego, zeby choc na chwilke zapomnial
Zeby mu w koncu wyszly bo sie bidulka meczy, a my z nim :sick:
Maxin skarbie przepraszam, ze sie wczoraj nie odezwalam odnosnie spacerku, ale normalnie nie mialam do niczego glowy, bo Pati tak plakunial :-( A jak tam zabkowanie Stokrotki
No i jak w nowej pracy, dzis poszlas tam, zeby George sie przyzwyczail
Maggusia sluchalam piosenki, super, no i tak bardzo realistyczna
Przeraza mnie jakie teraz sa dzieciaki
Tamarunia swietnie, ze doszliscie z mezem do kompromisu
Wiesz taka odskocznia od dziecka jest czasem potrzebna, i to wcale nie oznacza, ze jestes zla matka
Ja jak ide raz w tygodniu do szkoly to wracam z dawka energii na caly tydzien :-) Z Patim zostaje tatus, no i mysle,ze to dla nich tez bardzo dobrze jak raz na jakis czas zostana razem we dwojke, syn i tata
A moze jak chcesz sie uczyc to poszukasz jakas bezplatna szkole, czy kurs
Olis no my tez nie spodziewalismy sie,ze tak szybka bedzie zimno, wiec trzeba szybko cos cieplutkiego pokupowac
Co prawda nabylam dla Patiego cieplutkie butki na 18 miesiecy i myslalam, ze bada na cala zime, a one teraz sa w sam raz
tak mi rosnie chlopina, ze nie wyrabiam z ciuszkowymi zakupami
Kallusia he he he pilkarze ci w glowie ;-) He he co spodobala im sie twoja pileczka
Ok zmykam, maly spi, tata spi a ja mykam na zakupy dla Patiego :-)
Milego dzionka babeczki