reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z U.K - wątek główny

Tamarunia ciesze sie ze doszliscie do kompromisu:happy:to najwazniejsze.
Fajnie ze bedziesz pisac do gazety:tak:
Kochana ten link jest dobry musisz kursorem zjechac na dol i tam pisze sciagnij naciskasz na to i zapisuje ci sie i mozesz odsluchac:-)
Hafsie bardzo ladnie jest w rozu;-)piekne zdjecie na hustawce.

reklama
witam i dziekuje za komplementy
U mnie jak zwykle awaria i 2 dni bez neta ale juz wszystko ok ,okazalo sie ze jakis filtr sie popsul,wymienilismy i dziala.Jutro nadrobie zaleglosci i napisze wiecej.

melanie-wlasnie sie dopatrzylam ze moje imie na tej liscie jest z duzej litery a powinno byc z malej i z tego co zauwazylam wyslalas juz liste do admina,czy jest mozliwosc aby to poprawic:-(bardzo prosze:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:taka zemnie gapa ze wczesniej tego nie zauwazylam:wściekła/y:

pozdrawiam serdecznie i zycze wszystkim milej nocki

witam i dziekuje za komplementy
U mnie jak zwykle awaria i 2 dni bez neta ale juz wszystko ok ,okazalo sie ze jakis filtr sie popsul,wymienilismy i dziala.Jutro nadrobie zaleglosci i napisze wiecej.

melanie-wlasnie sie dopatrzylam ze moje imie na tej liscie jest z duzej litery a powinno byc z malej i z tego co zauwazylam wyslalas juz liste do admina,czy jest mozliwosc aby to poprawic:-(bardzo prosze:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:taka zemnie gapa ze wczesniej tego nie zauwazylam:wściekła/y:

pozdrawiam serdecznie i zycze wszystkim milej nocki

ok wysyłam tą informacje gdzie trzeba ;-)

Hej kobitki!
Ja tylko na chwilke. Normalnie od 2 dni Pati jest nie do poznania. Non stop marudzi, plakusia, nawet jak je :-( Na 100% ida mu gorne zabki, bo juz je wyraznie widac przez dziasla tylko cos sie dlugo przebijaja :baffled: No i przez to nie mam czasu na nic, bo ciagle trzeba zajmowac malego, zeby choc na chwilke zapomnial :dry: Zeby mu w koncu wyszly bo sie bidulka meczy, a my z nim :sick:
Maxin skarbie przepraszam, ze sie wczoraj nie odezwalam odnosnie spacerku, ale normalnie nie mialam do niczego glowy, bo Pati tak plakunial :-( A jak tam zabkowanie Stokrotki :confused: No i jak w nowej pracy, dzis poszlas tam, zeby George sie przyzwyczail :confused:
Maggusia sluchalam piosenki, super, no i tak bardzo realistyczna :dry: Przeraza mnie jakie teraz sa dzieciaki :no:
Tamarunia swietnie, ze doszliscie z mezem do kompromisu :happy: Wiesz taka odskocznia od dziecka jest czasem potrzebna, i to wcale nie oznacza, ze jestes zla matka :no: Ja jak ide raz w tygodniu do szkoly to wracam z dawka energii na caly tydzien :-) Z Patim zostaje tatus, no i mysle,ze to dla nich tez bardzo dobrze jak raz na jakis czas zostana razem we dwojke, syn i tata :laugh2: A moze jak chcesz sie uczyc to poszukasz jakas bezplatna szkole, czy kurs :confused:
Olis no my tez nie spodziewalismy sie,ze tak szybka bedzie zimno, wiec trzeba szybko cos cieplutkiego pokupowac :tak: Co prawda nabylam dla Patiego cieplutkie butki na 18 miesiecy i myslalam, ze bada na cala zime, a one teraz sa w sam raz :szok: tak mi rosnie chlopina, ze nie wyrabiam z ciuszkowymi zakupami :laugh2:
Kallusia he he he pilkarze ci w glowie ;-) He he co spodobala im sie twoja pileczka :laugh2:

Ok zmykam, maly spi, tata spi a ja mykam na zakupy dla Patiego :-)
Milego dzionka babeczki :cool2:

Hej dziewczyny
Nie bylo mnie kilka dni i nie jestem na neciku,bo znowu mialam skurcze i mnie przetrzymali w szpitalu dwie doby
Stanelam na 349 stronie... i czytam dalej,ale ogladalm liste i chyba gdzies sie zawieruszyl moj nik,bo zabraklo go na liscie:-( :-( :-( :-( :-( :-( Melanie-Nie wiem czy nie jest za pozno...???

maxin78
kallusia
Evoska
Lwica
magdak25
Beta
Ara
Malvina
maja33
Maggusia
Anya24
Martuska
Ivonek
Dorcia
Leedsana
Aniabania
Kasiula Matula
Melanie
Agnes2606
Gosiex
Cela
toola
*Anetka*
izusia
anulka99
tigger
olis
Tamarunia
R.usałka
pandorka
kasiulka0901
M@dziolek
shirin
Asia26

pandorka - dzieki, sprobuje, chociaz musze powiedziec, ze ja bardzo wybredna teraz jestem;-):-D
olis - na znalezienie domu mamy jeszcze troche czasu - w polowie stycznia konczy nam sie umowa. na razie myslimy o pozostaniu w naszej okolicy (walthamstow, leyton, leytonstone), bo wszystko tutaj juz znane, ceny niewysokie, no i dojazd do centrum dosyc dobry:-)ale rozwazamy tez inne mozliwosci, musze sie wlasnie zorientowac jak tam w waszej okolicy ceny wygladaja, bo lokalizacja jest dobra (az trzy osoby od nas z domu pracuja na marble arch, wiec jest to dosyc wazne). a mamy teraz dosyc duze wymagania:-)dom musi miec cztery duze sypialnie, dwie lazienki, duza kuchnie i najlepiej drewniane podlogi...:-)denerwuje mnie tutejsza tendencja do kladzenia wszedzie wykladzin, moze dlatego, ze jestem alergikiem i siedlisko kurzu nie jest dla mnie zbyt dobrym pomyslem...

ale spokojniutko-jeszcze spicie dziewczyny?:szok::-)
ja czekam az mi dzieci wyzdrowieja,bo jak dwoje choruje to juz meksyk,patryk sie nudzi najchetniej by ogladal bajki albo gral na konsolach ale ile mozna:baffled:jak nie pozwalam to zaczyna sie problem,a malutka nawet tak nie marudzi tylko zeby zasnac to musi sie we mnie wtulic-i jak tu ugotowac obiad ,albo posprzatac uffffffff:dry::eek:

anetka-oj to trudne dni teraz macie,zycze zeby szybciutko te zabki wyskoczyly i nie meczyly juz patiego

asia26-widze ze nie tylko ja z lista zawalilam:laugh2:-ma melanie z nami co dobrego;-);-);-),zycze zdrowka

tigger-powodzenia w szukaniu domku.To ze masz wymagania to bardzo dobrze,bo jak juz znajdziesz taki jak chcesz to bedzie ci sie dobrze mieszkac
Mnie tez denerwowaly wykladziny dlatego w salonie polozylismy panele,a na gorze zostaly zeby dzieciom w stopki bylo cieplej:-)

reklama
HEJ!!!!

Anetko- och to szkodami Pattiego ze biedny tak meczy sie z zabkami mam nadzieje ze mu szbko wyjda:tak:

Maxin- ja bylo na spotkaniu z Georgem, napewno sie polubiliscie:tak:,

Dorcia- wspolczuje ze dzieciaki chore chyba nie ma nic gorszego trzymam kciuki zeby szybko wyzdrowialy

Kalusia- kochana ale sie usmialam z tymi pilkarzami nono mala ma byc maskotka :-D , fajnie, a tymczasem spaceruj ile sie da ja juz czasem trace nadzieje ze sie rozdwoje:-D , ale mysle ze to nieuniknione, pamietaj o niedzieli ruszamy na porodowke jak nic:-D

Asiu- oj skarbie ty nie chcesz skurczy a my z utesknieniem czekamy na nie, ale u ciebie sie nie dziwie jeszcze masz czas te nasze dzieciaczki robia co chca:tak:

Tamarunia- ciesze sie ze u was wszystko ok i doszliscie do porozumienia, a Hafsa wyglada swietie w hustawce

Tigger- ja widzialam jeszcze te podklady w Tesco i tez podobna cena, a jak ty sie czujesz jak malenstwo niedlugo scan (chyba drugi, czy tak)

Melanie- to Twoj bloog jest u gory strony, bo ja go czytam jak sa nowe odcinki i dopiero zajazylam ze to kolezanka z forum , czy tak?, bo ja taka troche roztrzepana i juz nie wiem:happy:

a u nas cos nowego:eek: , biodra mnie bola i teraz nie wiem czy od lezenia ha ha, czy od spacerkow, czy moze to jakis porodowy znak hmmmm:-D
ide zaraz na spacer i zamierzam nie wracac bez skurczy:-D :tak: , ach jeszcze tak malo do terminu ale to przeciez nic nie znaczy tylko 3% kobiet rodzi w dacie porodu wiec bede spokojnie(niespokojnie) czekac,

buziaczki kobitki , odezwe sie pozniej moze cos sie zacznie dziac:eek:

Do góry