reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z U.K - wątek główny

Cezsc dziewczyny:-)
w koncu dopadlam sie komputera
kallusia fajny brzusio dlatego mala nie chce wyjsc po dobroci, i nie martw sie wszystko bedzie dobrze:tak:
maju a co tam u ciebie???? tez malutka siedzi sobie:tak:
co mozna poradzic jesli macie takie fajowskie domki to dzieciaczki wychodzic nie chca, trzeba byc nastawionym pozytywnie i bedzie dobrze
izusia nie zla laska z ciebie, tez chce tak wygladac;-)
olis twoj synek jest boski, tak slodko sie usmiechal na spotkaniu, po prostu schrupac
No coz pozostale dzieciaczki rosna,. mamy zadowolone, czsami sa problemy raz male raz duze, taki urok.
Lukasz zaczol dzis szkole, maz mi sie rozchorowal, a ja z Ola spacerujemy kiedy sie tylko da i jakos ten czas leci--kiedy nastepne spotkanie???
Normalnie to forum wciaga jak narkotyk:-D
Co do listy to moj log pisze sie z malej litery anulka99 i powino byc M@dziolek a nie Madzi@lek

reklama
Hej!!!!

musze napisac male sprostowanie bo mam wrazenie ze zle mnie zrozumialyscie co do tej poloznej tzn. ja jestem przekonana na 100% ze moj maz powinien byc ze mna i ze bedzie bez dwoch zdan i ja chce miec wodny porod ale jak nie bedzie ku temu mozliwosci to normalny tez bedzie ok i jak bedzie trzeba to wezme znieczulenie a jak nie to poprostu nie tylko chcialam napisac troche w krzywym zwierciadle to co ona mi mowila i najwyrazniej nie udalo mi sie to byla jakas straszna polozna ktora miala dziwny poglad na wszystko poprostu powiedziala ze jestem jeszcze mloda i glupiutka i nic nie wiem o porodach a ona wie wszystko i nie jest zadowolona ONA gdy mezczyzni sa przy porodzie bo wedlug niej przeszkadzaja, i znajadz zycie to pierwsze co zrobie ja to poprosze o epidural (wcale nie jestem tego pewna ), i wywarla na mnie okropne wrazenie byla zarozumiala i niesympatyczna to wszystko:tak:

Izusia- zdjecia sliczne Oskarek iest boski a z ciebie sliczna mama:tak:

Olis- tak BB to naprawde uzaleznienie ja tez ciagle cos czytam i jak wstane rano to chyba jest jedna z pierwszych mysli:-D ,

Kalusia- no to super ze mala ok nie spieszy jej sie jak widac he he mojej tez nie:-D (masz juz internet) jak tak to suuuper

dziewczyny biegne sie myc i pa do jutra :tak:

kallusia
Evoska
Lwica
magdak25
Beta
Ara
Malvina
maja33
Maggusia
Anya24
Martuska
Ivonek
Dorcia
Leedsana
Aniabania
Kasiula Matula
Melanie
Agnes2606
Gosiex
Cela
toola
*Anetka*
izusia
anulka99
tigger
olis
Tamarunia
R.usałka
pandorka
kasiulka0901
Madzi@lek
shirin

ok jeszcze lista poprawilam na male literki te co pamietalam ale dziewczyny sprawdzajcie czy jest ok buziaki pa i kpiujcie cala liste to nam sie nie zgubi nic papa

Maju polozne ja rozne, w polsce mialam wizyty super poloznej, ktora wiele mi pomogla, ale na koniec pojechala na urlop i ostatnia wizyte byla w zastepstwie inna i gadala zupelnie odwrtotnie wszystko co ta poprzednia :baffled: np. ze po karmieniu mam odciagnac mleko bo mi sie zepsuje!! i inne bzdury, myslalam ze padne i ona tak chodzi po domach i takie rzeczy rozpowiada, wysluchalam co mowi, odprowadzilam do drzwi i olalam wszystkie jej "rady"

Anluka juz pisala ze ma byc M@dziolek a nie Madzi@lek, wiec poprawiam:

Maxin78
kallusia
Evoska
Lwica
magdak25
Beta
Ara
Malvina
maja33
Maggusia
Anya24
Martuska
Ivonek
Dorcia
Leedsana
Aniabania
Kasiula Matula
Melanie
Agnes2606
Gosiex
Cela
toola
*Anetka*
izusia
anulka99
tigger
olis
Tamarunia
R.usałka
pandorka
kasiulka0901
M@dziolek
shirin

jutro przyjezdza w odwiedziny moja przyjaciolka Ula, mama chrzestna mojej Krystynki, bedziemy gdadac po nocach :-) nie moge sie doczekac

a wczoraj Krystynka nie chciala mi w dzien spac WOGOLE, poszlam z nia specjalnie na spacer o 16.00 zeby chcociaz oko zmruzyla i na szczescie przysnela na pol godzinki, co sie z tym dzieckiem dzieje!!

Witam,no prosze mamy nocne marki na BB:-) Lista gotowa wiec mozna stworzyc watek:-)
Piekny dzionek mamy za oknem,ale chyba zimno,choc sloneczko swieci widze,ze wieje.Zdradliwa ta pogoda,w nocy mala cos pokaszliwala,maz katar meczy,ja wciaz lecze moj.Nocka nawet dobrze minela,ale niunka wciaz malo pije mleka,rwoniez w ciagu dnia mniej jej,oczywiscie jak podalam jej owoce to wcinala,az jej sie uszka trzesly
:-D Jak wsze dzieci dostosowaly sie do zmiany czasu???Ja Natke klade spac wczesniej,ale starm sie wydluzyc kazdego dnia czas,choc nie powiem,ze jest zle bo idzie spac o 7.00 a wstaje o 7.00-8.00,oczywiscie dwa razy budzi sie na melczko.Bylismy osotnio w klubie na siewach i pwoiem wam zapatrzona byla w dzieciaki i przysluchiwala sie.Milusno bylo:-) Po poludniu idziemy na spacerk i spotkanie z mama Gorga,ktorym bede sie zajmowac,aby dogadac reszte spraw:-) Dzis wstalam i mam wielka chcec ale sam niewiem na co???!!!!Moze na golabki,ale duzo roboty,krokiety tez bym zjadla:baffled:
buzka

poprawki do listy
Maxin78
kallusia
Evoska
Lwica
magdak25
Beta
Ara
Malvina
Maja33
Maggusia
Anya24
Martuska
Ivonek
Dorcia
Leedsana
Aniabania
Kasiula Matula
Melanie
Agnes2606
Gosiex
Cela
toola
*Anetka*
Izusia
anulka99
tigger
olis
Tamarunia
R.usałka
pandorka
kasiulka0901
M@dziolek
shirin

hej!!!

znowu poprawiam moje imie jest z malej litery, dziewczyny kopiujcie ta ostatnia liste, bo bedziemy tak do konca swiata poprawiac:-D

maxin78
kallusia
Evoska
Lwica
magdak25
Beta
Ara
Malvina
maja33
Maggusia
Anya24
Martuska
Ivonek
Dorcia
Leedsana
Aniabania
Kasiula Matula
Melanie
Agnes2606
Gosiex
Cela
toola
*Anetka*
izusia
anulka99
tigger
olis
Tamarunia
R.usałka
pandorka
kasiulka0901
M@dziolek
shirin

toola- wlasnie mam amiar sie nia nie przejmowac bo przeciez jak bylam w szpitalu to wszystkie byly superasne:tak: , i podchodze do wszystkiego pozytywnie:tak:

zmieniam temat na przyjemniejszy pochwale sie wam
1.przytulanka niuni mam nadzieje ze zaakceptuje ja
2. karuzelka ma 6 melodyjek i rzuca swiatlo w ksztalcie rybek w nocy
3. no i ja sloniontko he he

reklama
Kallusia - co do tego masazu szyjki, to nie mam pojecia jak to zwykle wyglada, ale mojej siostrze lekarz zrobil taki masaz 2 tygodnie przed terminem i niecale dwa dni pozniej dziecko wyskoczylo wlasciwie samo:-)porod trwal krotko i byla bardzo zadowolona!!:-)

Do góry