Karolinka właśnie zasnęła , więc w koncu mam chwilę czasu żeby poczytać i coś napisać. Byłam we wtorek zważyc małą i waży 5640, na języczku porobiły jej się takie białe plamki, położna powiedziała,że to pleśniawki ??? i dała żel do smarowania, mam nadzieje, że szybko zejdą, a tak poza tym to Karolinka nie lubi spacerów,nie mam pojęcia dlaczego ??? Poszłyśmy dzisiaj do apteki i oczywiście całą drogę był płacz, w aptece też :-[
EVOSKA pytałam o to ciemiączko u lekarza i położna powiedziała, że jest prawidłowe i nie wiem co o tym sądzić, bo oni to tu zazwyczaj mają wszystko okey, a witaminki nie daję, bo boję się tak na własną rękę dawać, podobno nadmiar tez szkodz :-[, staram sie po prostu codziennie na słoneczko wyjść z małą, choćby do ogródka
MAGGUSIA do mnie położna przychodziła przez pierwsze 3 tygodnie,visitor była tylko raz, ale u nas jest takie miejsce, nazywa sie communite centre, czy cos takiego, i tam w każdy wtorek są położne i można co tydzień chodzić żeby zważyć dzidzie i w razie jakiś wątpliwości skonsultować się z nimi, jak coś jest nie tak
MAXIN miłego pobytu w Polsce i żeby Natalka była grzeczna w samolocie
KASIULA MATULA śliczną masz córeczkę
Pozdrawiam wszystkich,papa
EVOSKA pytałam o to ciemiączko u lekarza i położna powiedziała, że jest prawidłowe i nie wiem co o tym sądzić, bo oni to tu zazwyczaj mają wszystko okey, a witaminki nie daję, bo boję się tak na własną rękę dawać, podobno nadmiar tez szkodz :-[, staram sie po prostu codziennie na słoneczko wyjść z małą, choćby do ogródka
MAGGUSIA do mnie położna przychodziła przez pierwsze 3 tygodnie,visitor była tylko raz, ale u nas jest takie miejsce, nazywa sie communite centre, czy cos takiego, i tam w każdy wtorek są położne i można co tydzień chodzić żeby zważyć dzidzie i w razie jakiś wątpliwości skonsultować się z nimi, jak coś jest nie tak
MAXIN miłego pobytu w Polsce i żeby Natalka była grzeczna w samolocie
KASIULA MATULA śliczną masz córeczkę
Pozdrawiam wszystkich,papa