reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z U.K - wątek główny

kasiula matula..nie znam zadnej polskiej bramki.Wczesniej posylalam kilka razy smski tyko z bramki O2,ale musiaiam byc zerejestrowana.Ten temat niestety nadal pozostaje na plaszczyznie niezbadanego przezmnie gruntu. :) :)Jakis czas temu bedac pierwszy raz w Anglii,kiedy jeszcze nie zdarzylam sobie kupic karty z numerem..odbieralam internetowe smski od rodzicow na swoj stary polski numer.Wszystkie ladnie dochodzily ;) ;)

reklama
Czesc Kobialki! melduje sie w UK po wakacjach! ;D
obiecuje ze nadrobie wieczorem zaleglosci!

zauwazylam mimochodem po suwaczku, ze Dorcia juz urodzila!!! Gratulacje i jednoczesnie pochwale sie, ze prawdopodobnie tez bedzie u nas parka!!! USG "przepowiedzialo" dziewczynke!!!!!!

pozdrawiam wszystkich mocno

Hej babeczki!Cos ostatnio mamy problemy z netem , co sie upisze na forum to znika mi strona i tak w kolko.U nas nieciekawie, krosty wracaja i znowu ide z Oskarkiem do lekarza, mowie wam normalie plakac mi sie chce.A tak to jest superowym chlopczykiem, gad juz bardzo duzo i non sto, smieje sie na glos coraz czesciej no i chwyta juz zabawki od jakiegos czasu, jest taki slodki, naprawde:):):)Robi takie postepy ze szok, czasem jak tak na nigo atrze to sie poplacze ze mamy takiego sliczneego i kochanego synka.
Beta-witaj, jak sie bawiliscie na wakacjach?A jak brzusio bardzo juz widac?
Anya-no to niezly mieliscie ubaw patrzac jak Josh tanczy.A czy on juz chodzi czy na razie staje?Ale te nasze pociechy sa slodkie jak robia takie rzeczy, ja tez juz sie ie moge doczekac jak Oskarek bedzie bardziej kumaty choc i teraz jest bardzo fajny, juz tak patrzy na nas, wodzi ladnie oczkami i slicznie sie do nas usmiecha.
Maxin-Natalcia to juz duza dziewczynka, ciekawe ile wazy.Super fotka jak mala lezy na poscieli w tulipany.A co do nas, to tak z basenem musimy poczekac a z wysypka zniknie.A do pracy chetnie bym poszla ale nie mam nikogo kto moglby zostawac z Oskarkiem.Zobaczymy mooze da sie cos wymyslec, bo ja bardzo chce pracowac chciazby dlatgo aby poprzebywac z ludzmi, poduczyc sie jezyka.Zobaczymy co da sie zrobic.
Tamarunia-ja tez wymieniam ciagle ubranka bo maly rosnie jak na drozdzach:):):)
Agnes2606-ale slodka twoja coreczka:):):)
Milego dnia babeczki!

GEATULACJE DORCIU !!!!! CORECZKA CUDNA !!!!AZ SIE POBUCZALAM ZE SZCZESCIA !!!

a JA NIC TYLKO NADRABIAM ZALEGLOSCI Z CZYTANIEM I NIE ZOSTAJE MI CZASU NA NAPISANIE CZEGOS :p
U nas wszystko dobrze, mieszkanko super ale ciagle cos jeszcze przychodza i poprawiaja ;D albo przywiercaja jakies duperele, Lozeczko Julci jeszcze nierozlozone ale czeka, powiedzcie mi kiedy zaczelyscie prac te wszystkie rzeczy dla bobasow?bo ja chyba zaczne jak juz nam wszystko wykoncza ::) troche tak dziwnie szukac wszystkiego na nowo ;D bo to dla mnie nowa dzielnica i wogole niewiem jeszcze jak z polaczeniami itp. ale jest niezle ;D cicho ( nawet zabardzo ;D tamto mieszkanko bylo w bloku wiec chalas byl caly czas ;D )
Anya milo cie znowu witac na forum ;) przesli fotki tanczacego Josha ;)
Izusia a co lekarz powiedzial ostatniona te krostki ? moze to jakas skaza albo ma uczulenie na wode czy cos?
Asia26 milo cie poznac ;) mam nadzieje ze zostaniesz z nami ;) bo im wiecej tym lepiej
;)

Hej dziewczyny!!

udalo mi sie pomniejszyc zdjecie (z mala pomoca), wiec przedstawiam wam mojego maluszka. Plec podejrzewam, ze bedzie znana przy kolejnym USG, ktore mam 5 listopada.

kasiula matula - nie znam zadnej bramki, ale na biezaco koresponduje sms-owo z moja mama w polsce, co nie wychodzi nas wcale drogo - ona ma Orange i placi za sms-a do mnie 20gr, ja mam o2 i place 10p za sms-a do Polski.

A oto moj Maluszek:

tiger-sliczna fasolunia...najpierw bedzie sie rozpychac w brzuniu mamci,a pozniej zaszczyci nas zapewne swoja slodka,maluszkowa buzia na forum.Pierwsze fotki-swietny profil :) :) :) :) Ja nie mam taki ladnych...wlasciwie to tylko na papierze i slabo widac.Czekam na

tez mialam kiedys orange to jak pisllam to zabierali mi normalnie jak za sms z darmowych a teraz mam ere i tam pobieraja za granice ponad konto poza darmowymi doliczaja

hihihih...jak to zwykle u mnie -zamotana..Urwalo mi sie zdanie "Czekam na "...jasne ze czekam,ale na moment kiedy zobacze swoja dzidzi na zywo i w koncu ja utule.

Witam Mamusie!
No ladnie znow mam do czytania sporo :) Brian zabiera mi mnostwo czasu ostatnio nie chce spac w dzien i w nocy tez rozrabiaka przespi pare godzin i budzi sie na mleko ciagle chyba bede mu musiala zmienic na to nastepne ale pierwsze pojde z nim do lekarza pewnie pogadac o tym.
Dziewczyny a czy do was przychodzi nadal Visitor?(pytalam o to we wczesniejszych postach chyba przeoczylyscie ;))
Bo do nas nie przychodzi i chcialabym bardzo zeby przychodzila poniewaz zawsze mam jakies pytania i musze szukac w necie ale chyba to jej obowiazek przychodzic prawda?
Podalam soczek Bobofruta Brianowi ale tez go nie chcial malinowo-jablkowy(slodki)krzywil sie i odwracal glowke jedna dziewczyna poddala mi pomysl zeby podgrzac wiec jeszcze raz tak sprobuje ale zaczynam sie martwic ze on sokow ani papek(kurczakow jarzyn itp) nie chce jsc ani pic.

Anya hehe Tadek Niejadek no ladnie :) moze kiedys zateskni za takim jedzonkiem trzymam kciuki!
Pewnie taniec Josha musial swietnie wygladac zdolnosci ma po mamie.Czekamy na fotki ;)

Tigger piekne zdjecie z USG fasolka widac ze bardzo zadowolona ::)

Kallusia ciesze sie ze macie juz mieszkanko i jestescie zadowoleni nie ma to jak wlasny kat prawda?
A mieszkanko macie z conciulu czy jak?

Izusia no wlsnie tak jak Kallusia pisze moze to woda sprobuj przegotowywac wode i myc go tak co?
Wiesz ja zawsze jak kompie Briana przegotowywuje wode i w takiej go myje. ;)

Tamraunia czekamy na fotki z wakcji! :)

Beta wow dziewczynka!to bedziesz miec parke widze ze teraz przybywa nam dziewczynek na BB Gartulacje jeszcze raz!Czekamy na zdjecia z wakacji :)

Asia wiem jak bardzo wyczekujesz dzidzusia :) ja tez nie moglam sie doczekac.
Biedluko mam nadzieje ze lepiej sie juz czujesz!
A co do zwierzatek to wspolczuje co musi przechodzic twoj kot mam nadzieje ze u niego tez juz lepiej.

Kasiula Matula pisalalm ci juz o numerach na gg.
Powysylaj nam zdjecia Emi i swoje ;D

Maxin gdzie sie podzialas?Jak tam coreczka?

Pozdrawiam i sle ciumaski :)

reklama
Maggusia ty juz widzialas te zdjecia w marcowym watku a to dla pozostałych dziewczyn
5f0073f8ec0a4cd3.jpg

14be30ccda3b2ea4.jpg

a to malutka emisia
ac7170b3bfd0e270.jpg

Do góry