Witam Mamusie!
No ladnie znow mam do czytania sporo
Brian zabiera mi mnostwo czasu ostatnio nie chce spac w dzien i w nocy tez rozrabiaka przespi pare godzin i budzi sie na mleko ciagle chyba bede mu musiala zmienic na to nastepne ale pierwsze pojde z nim do lekarza pewnie pogadac o tym.
Dziewczyny a czy do was przychodzi nadal Visitor?(pytalam o to we wczesniejszych postach chyba przeoczylyscie
)
Bo do nas nie przychodzi i chcialabym bardzo zeby przychodzila poniewaz zawsze mam jakies pytania i musze szukac w necie ale chyba to jej obowiazek przychodzic prawda?
Podalam soczek Bobofruta Brianowi ale tez go nie chcial malinowo-jablkowy(slodki)krzywil sie i odwracal glowke jedna dziewczyna poddala mi pomysl zeby podgrzac wiec jeszcze raz tak sprobuje ale zaczynam sie martwic ze on sokow ani papek(kurczakow jarzyn itp) nie chce jsc ani pic.
Anya hehe Tadek Niejadek no ladnie
moze kiedys zateskni za takim jedzonkiem trzymam kciuki!
Pewnie taniec Josha musial swietnie wygladac zdolnosci ma po mamie.Czekamy na fotki
Tigger piekne zdjecie z USG fasolka widac ze bardzo zadowolona :
Kallusia ciesze sie ze macie juz mieszkanko i jestescie zadowoleni nie ma to jak wlasny kat prawda?
A mieszkanko macie z conciulu czy jak?
Izusia no wlsnie tak jak Kallusia pisze moze to woda sprobuj przegotowywac wode i myc go tak co?
Wiesz ja zawsze jak kompie Briana przegotowywuje wode i w takiej go myje.
Tamraunia czekamy na fotki z wakcji!
Beta wow dziewczynka!to bedziesz miec parke widze ze teraz przybywa nam dziewczynek na BB Gartulacje jeszcze raz!Czekamy na zdjecia z wakacji
Asia wiem jak bardzo wyczekujesz dzidzusia
ja tez nie moglam sie doczekac.
Biedluko mam nadzieje ze lepiej sie juz czujesz!
A co do zwierzatek to wspolczuje co musi przechodzic twoj kot mam nadzieje ze u niego tez juz lepiej.
Kasiula Matula pisalalm ci juz o numerach na gg.
Powysylaj nam zdjecia Emi i swoje ;D
Maxin gdzie sie podzialas?Jak tam coreczka?
Pozdrawiam i sle ciumaski