reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z U.K - wątek główny

czesc dziewczyny!! UDALO SIE NAM ZNALESC MIESZKANKO !!!! przenosimy sie w piatek ;D teraz bedziemy mieszkac w Penge kolo Crystal palace park ;D troche daleko ale co tam chociaz do parku bedzie blisko :D znalezlismy 1bed po kapitalnym remoncie, zmieniali poprostu wszystko sciany podlogi, meble :D i dlatego sie zdecydowalismy :D jak sie juz zadomowimy to podlaczymy necik i bede z domku klikac a narazie kafejka :D
Dorciu trzymam kciuki za bezbolesny porod ;D (jesli takie sa :D ) no i wracaj do nas szybko ;D
Tigger chyba jeszcze nie zdazylam cie przywitac ale to przez to moje zamieszanie ::) ale napewno WITAM SERDECZNIE I MILO MI CIE POZNAC ;)
Maxin zdjecia z wakacji superek, no i Stokrotka rosnie jak na drozdzach,a jaki ma apetyt ;D
Izusia Oskarek jest sliczny a plamki powinny same zniknac, nieraz robia sie takie od sliny kolo buzinki,tak przynajmniej miala corcia kumpeli,a co do cyca to tak jak mowila Agnes sprobuj masowac ale po karmieniu i jak nie masz goraczki !! ;D
Majus a jak ty sie czujesz?? i powiedz chodzicie z Evoska na ta yoge?? bo ja sie na pilatesem zastanawiam?? teraz jak bede miala wkoncu czas to cos bym ze soba zrobila :D aa no i co tam u Evoski ???

reklama
AA i jeszcze zapomnialam  ;D Mam internetowa wersje ksiazki "jezyk niemowlat" ponoc fajna,wlasnie ja dostalam  ;D Jesli ktos jest zainteresowany to moge przeslac ;)  ;D
AA i jeszcze jedno od kiedy mozna sie starac o benefity?? znaczy dopiero po urodzeniu czy mozna cos przed?? czy ktoras ciezarowka sie o nie juz starala?? aaa i czy ktos wie cos o uldze na counsil tax ??
No i jeszcze jedno :p czy nie wiecie gdzie jest jakis duzy sklep z wozkami?? czy jest wogole taki ?? poszukuje wozka Bebe confort ;D owszem sa na necie ale poszlabym gdzies go wyprobowac i popatrzec na nego ale w kazdym mother care sa tylko graco albo mother care??

Hejo Dziewczynki!
Dziekujemy za kompelmenty:)
U nas lepiej, plamy schodza choc bardzo powoli a i ja nadal surowo przestrzegam diety.Dzis bylismy na drugim szczepienieu, moje biedactwo plakusialo ale w domku sie uspokoil i teraz juz spi slodko.Byla tez Health Visitor porozmawic o zywieniu maluszka i tak nam sie milo plotkowalo z godzinke:)
Powiedziala ze juz moge zabierac Oskarka na basen wiec mysle ze od wrzesnia cos ruszy i bedziemy sobie chodzic na basenik:)
Kallusia-jak sie masz, jak brzusio, na kiedy ty masz termn.Moze wrzucisz jakas foteczke?:)Oskarus dziekuje za mile slowa.
Dorcia-nio to czekamy na wiesci, badz dzielna!Trzymamy kciuki:):):)
A co do mojej piersi to Health Visitor kazala mi isc jutro do lekarza wiec sie chyba wybiore.
Milego dnia!
papatki

jak ten czas szybko leci. jak sie poznalam z dorcia to jeszcze nie bylo widac ze jest w ciazy a tu juz ooo, rodzi. matko...trzymam kciuki

no i witam kobietki. w ramach przypomnienia-zapraszam do watku spotkania ;)

no a u nas marcel zaczyna nerwy pokazywac i powiem ze jestem w szoku... takie male a tak sie zlosci ;) co bedzie pozniej??

Ciekawe jak tam Dorcia??? czy jeszcze 2 w 1 czy juz po krzyku ;)
Izus wyslalam ci juz ta ksiazeczke na maila ;) a co do mojego brzusia to chyba ma sie dobrze ;D mala kopie jak szalona i co chwile wychodza mi jakies nogi albo raczki po bokach brzucha :D a jak sie wkurzy to caly brzuch gania jak na kreskowkach :D wiec chyba ma sie dobrze.Mi sie tylko ciezko spi i nieraz mam takie skurcze brzucha ale niebolesne wiec powiedzieli ze to norma ;) postaram sie wyslac jakies swierze zdjatka jak bedziemy juz na nowym mieszkanku bo teraz klikam z kafeji ale jak narazie to mama 104 w brzuchu(jak dla mnie to ogromnie duzo bo przed mialam 64 ) i 15kg wiecej (troche mi poszlo w dupsko i uda ale 13kg to chyba sam brzuch ;) ) :D a sam brzuch wyglada jak pila lekarska :D a z tylu nie da sie poznac ze jestem w ciazy wiec jak mnie ktos popchnie to przeprasza dopiero jak sie obruce :D
Ara ale ta twoja "KRUSZYNKA" ROSNIE :o

czesc laseczki

ja nadal bez netu :p ale coz podobno za 5 dni bedzie ale nie wiem tak nam powiedzieli w sklepie ;D, pisalam do evoski ale nie odzywa sie wiec nie wiem co sie dzieje

kalusia- ja mam piekne 9 kilo na plus srednio 250g na tydzien mi przybywa wiec juz sie przestalam martwic ze cos nie tak, moja mala tez kopie i juz nie moge sie doczekac kiedy bedzie z nami ;D, super ze masz nowe mieszkanko, teraz mozesz czekac spokojnie na Julcie ;D,

maxin- super zdjecia z wakacji hmmm chyba sie wybierzemy tez w przyszlym roku gdzies gdzie jest cieplo ;D

tamarunia - milego urlopu kochana zycze

dorcia -czekam z niecierpliwoscia na wiesci ;D

ara-ale piekne zdjecie Marcelka dolaczylas

izusia- biedny twoj malutki z tymi plamkami mam nadzieje ze mu to minie

a ja juz mam lozeczko i wszystko do lozeczka ach ide do szkoly od 12 wrzesnia wiec mi minie szybko czas, a 5 wrzesnia pierwszy raz do szkoly rodzenia, ach i w koncu nie chodze na yoge a szkoda ale na basen regularnie to chociaz cos

czy ktos wie co sie dzieje z Maggusia bo naprawde sie martwie

ok pozdrawiam wszystkich mocno i przesylam buziaki papa

Kallusia-bardzo ci dziekuje za ksiazke, z tego co juz przejrzalam zapowiada sie ciekawa lektura.Wreszcie bed miala cos interesujacego do poczytania bo od czasu studiow powiem szczerze malo czytam:)
Majeczka-fajnie sie robi zakupki dla dzidzi prawda?Jak ten czas leci, ty juz jestes w 30 tygodniu, nio to juz naprawde niedlugo.Ja nie wiem co sie dzieje z dziewczynami i z Maggusia takze a szkoda, jakos cicho na naszym forum ostatnio:(Mam nadzieje ze dziewczyny i ich szkraby maja sie dobrze, moze powyjezdzaly na wakacje ,w koncu lato jeszcze trwa.A ty jak sie masz kochana, brzusio pewnie duzy juz?
U nas lepiej, plamy nadal znikaja choc brzuszek jeszcze nie wyglada ciekawie.Ale robimy co mozemy aby wyleczyc Oskarka.
Buzki dla wszystkich!

Sorki laski,ze ostatnio malo do was zagladam,ale Natka powaznie zabkuje i ostanie dwa dni byly ciezkie,w momenci potrafila wszasnac i plakac 20min,nic nie pomagalo,zelem samryje co 3h,zadzial na chwilke i potem zac bol,dzsi juz jest duzo lepiej wiec w domu musialam nadrobic parnie,parsowanie,sprzatnie,uff ale sie zmeczylam.Maz w koncu wraca jutro wieczorem bedzie w domku,och bardzo mi go brak,na sobote zalatwilismy z mama,ze sie zajmie mala,a my wybywamy do kina,moze cos zjesc i w kocu pobyc sam na sam,bo od roku nie bylo takiego wieczoru,a jest ona nam bardzo potrzebny,wieel rzeczy musimy obgadac i wogole nadrobic intymne zaleglosci:)Oczywiscie troche sie obwaim aby nie dal popalic mamie,mam nadziej,ze bedzie ok bo zostaje u niej na noc i odbiore ja dopiero w niedziel po poludniu,uff moje pierwsze rozstanie z mal na tak dlugo,pewnie nie bede mogla do konca sie wyluzowac,a tam bym chciala,no ale starm sie myslec pozytywnie,w nocy ladnie spi gdziekolwiek nie jest,wiec powinno byc ok.
Za dwa tygodnie jade do kraju,super sie ciesze.
Mala miala miec jakos teraz szczepionke,ale rzednego listu nie dostalam,w czerwonej ksiazce nic nie pislao gdzie mam sie zglosci i tak sie zdenerwowalam bo zadzwonilam,a tam okazalo sie,ze wizyte mielimy 25 sierpnia,oczywiscei nic o niej niewiedzial i nik nie raczyl mnie poinformowac,w sumie i tak bylam na wakacjach,no ale powinni nas poinformowac.W kocu umowilam nas na przyszla srode,a jutro ide ja wzyc.Ma juz 64cm,glowka 39 wiec fajnie rosnie,ostatnio nabrala takiego cialka,nozki zrobily sie takie atletyczne,pewnie po ammusi i tatusi.No i mowie wam szczypie mnie jak niewiem zawsze znajdzie takie miejsce gdzie nabardzie boli :-[ wica czekam na badanie sluchu i wzroku i drazna mnie bo maialam byc umowiona ,a tu nic...wrr...........chyba trzeba haje zrobic..........

Izusia dobrze,ze powili znikaja,a maly bradzos ie drapie.Mial juz test na sluch i wzrok????????
Kallusia no to super wygladasz,coraz blizej wielkiego dnia,jak nowe mieszkanko urzadzilas sie juz???????
Maja super ze tak fajnie zorganizowlas sobie czas i wszystko chce ci sie robic,basen jste super,ja juz nieslugo z mala ide nie moge sie doczekac,bo bardzo lubi wode i szaleje w wanience jak rybka
Ara odezwala sie,ale czemu tak malutko piszesz co u was,MArcelek pieknie rosnie i moliwesz ze rozrabia i taki nerwusek,no probuje mamusie pewnie na co reagujesz i che dopic swego
Dorcia a co u ciebie chyab juz masz dzidzi przy sobie co?????????Tak ciekaw jestem co wam sie urodzilo,najwazniejsze,ze zdrowe
Agnes2606 wizyty sa fajnie i potem tak smutno i ciucho bez gosci,ale jak moiwsz juz niedlugo pojedziesz do karju wiec sie nacieszyc rodzinka
Tamarunia a ty kiedy wracasz??????Jak w kraju,pewnie milo co.Hafsinak bardzo dluag dziewczynka chyab po mezu bedzie wyskoka co???Jak ty sie czujesz juz lepiej?????

Kurcze MAGGUSIA CO SIE Z TOBA DZIEJ,DAJ ZNAC BO SIE MARTWIMY?????????????

OK ZMYKAM NADROBIC MAJOWKI:)
CALUSKI I USCISKI MAMUSKI I DZIECIACZKI ;D ;D ;D ;D

reklama
Kochane!

Witam was!
nie odzywalam sie bo nam komputer padl(plyta glowna) i czekalismy ponad tydzien na inzyniera itd
opisze wam wszytsko co i jak u nas tylko troszke pozniej bo teraz lece do miasta wgole to musze nadrobic zaleglosci i przeczytac wasze posty(juz nie moge sie doczekac) ;)
Jestescie takie kochane ze martwilyscie sie o nas! o jej ::)

Pozdrawiam i sle ogromniaste caluski.

Do góry