I
izusia
Gość
Hejo!No faktycznie cos cichutko u nas, ale to pewnie dlatego ze sa wakacje i ciagle gdzies wyjezdzamy.Ja mam chwile bo moj maluszek juz spi.Plamy na twarzy Oskarka bardzo powoli ale sie zmniejszaja , gorzej z tymi na brzuszku i raczkach bo od ubranka ktore rzecz oczywista ociera sie o skore zrobily mu sie rany i saczy mu sie troszke ropa.Dzwonilam do Polski do pediatry i mam kupic kwas borowy i dezynfekowac te ranki.Mowie wam kobitki maly cierpi a ja z nim bo oprocz smarowania tymi kremami od lekarza nic nie moge zrobic.Ja wolalabym miec to zamiast niego.Wierze ze jak bede stosowala te wszystktie leki to mu przejdzie.No i zmienilam tez diete, bo nadal go karmie piersia wiec wyeliminowalam wszystko co moze uczulac, zostal mi tylko do jedzenia chleb z wedlina.Ale czego sie nie robi dla swojego dziecko.
Maxin-super fotkiPowiem ci ze szybko wprowadzasz nowe pokarmy Natalce.Ale skoro jej smakuje to dobrze.A ile wazy twoja mala?I jak tam ze spaniem w dzien, jak dlugo spi w dzien?
A oto moje male kochanie
Trenuje miesnie
Maxin-super fotkiPowiem ci ze szybko wprowadzasz nowe pokarmy Natalce.Ale skoro jej smakuje to dobrze.A ile wazy twoja mala?I jak tam ze spaniem w dzien, jak dlugo spi w dzien?
A oto moje male kochanie
Trenuje miesnie