reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z U.K - wątek główny

Hejo!No faktycznie cos cichutko u nas, ale to pewnie dlatego ze sa wakacje i ciagle gdzies wyjezdzamy.Ja mam chwile bo moj maluszek juz spi.Plamy na twarzy Oskarka bardzo powoli ale sie zmniejszaja , gorzej z tymi na brzuszku i raczkach bo od ubranka ktore rzecz oczywista ociera sie o skore zrobily mu sie rany i saczy mu sie troszke ropa.Dzwonilam do Polski do pediatry i mam kupic kwas borowy i dezynfekowac te ranki.Mowie wam kobitki maly cierpi a ja z nim bo oprocz smarowania tymi kremami od lekarza nic nie moge zrobic.Ja wolalabym miec to zamiast niego.Wierze ze jak bede stosowala te wszystktie leki to mu przejdzie.No i zmienilam tez diete, bo nadal go karmie piersia wiec wyeliminowalam wszystko co moze uczulac, zostal mi tylko do jedzenia chleb z wedlina.Ale czego sie nie robi dla swojego dziecko.
Maxin-super fotki:)Powiem ci ze szybko wprowadzasz nowe pokarmy Natalce.Ale skoro jej smakuje to dobrze.A ile wazy twoja mala?I jak tam ze spaniem w dzien, jak dlugo spi w dzien?
A oto moje male kochanie:):):)
Trenuje miesnie:):):)

reklama
Izusia no tak wspolczuje Oskarkowi,az lezka sie kerci,ze tak mu zle.A natalce wprowadza bo glodomor z niej,a nie chce ja karmic co 3h,po powinna juz jeszcz co 4h,chodzi gloda wiec postanowilam jej dac kaszki rano i wieczorkiem do mleka,aby dluzej spala,zobaczymy co z tego bedzie.

Oskarek jest fantastyczny jak urosl i juz taki fany chlopczyk z niego sie robi,moze ulubione fotki to pupci,tak do calowania i w niebieskiej koszulce jak sie podpiera,a usmiech ma cudny ;D ;D ;DA ty MOJA DROGA LASKA ZE HO HO HO

hej Malvina!!

co do spotkania to bardzo chetnie - oprocz moich domownikow nieczesto mam z kim tutaj pogadac po polsku :)

napisz tylko gdzie i kiedy a stawie sie na pewno (no i moze jeszcze jakis znak rozpoznawczy ;))

pozdrowienia

Maxin-dzieki za komplemenciki.
A wogole dziewczyny pomozcie, od dzis rana czuje ze boli mnie lewa piers(nadal karmie piersia).Czy to moze byc zapalenie piersi, czy isc z tym do lekarza?Oskarek zjada wszystko z piersi wiec nie wiem co to moze byc, moze wy cos poradzicie?
papatki

dzień dobry :)

Siostra niestety już wyjechała :( i znowu jesteśmy same z Karolinką ( mąż w pracy ) :( :( Na szczęście paszport załatwiliśmy i już niedługo my pojedziemy do Polski  ;D

Maxin super zdjęcia, widze,że urlop się udał i Natalce się podobało :)
Karolcia w nocy spi dobrze, w dzień niestety nie chce i muszę ją usypiać a po odłożeniu do łóżeczka od razu się budzi  :p, karmię ją nadal piersią i wieczór zasypia przy jedzeniu, więc z usypianiem nie ma problemu

Izusia - biedny Oskarek, ciężko jest patrzeć jak nasz maluszek cierpi, mam nadzieje, ze niedługo znikną te krostki, a co do piersi to może zasój się zrobił, przystawiaj Oskarka to przejdzie, na zastój dobry jest tez masaż, o ile nie masz gorączki, bo moze to swiadczyc o zapaleniu

musze niestety już isc usypiac Karolinkę, bo marudna się zrobiła, trzymajcie się i dzięki za komplemenciki w imieniu Karolinki

Czesc Dziewczyny!!
Ostatnio nie mialam czasu poisac:)
caly czas cos sie dzieje, rowneiz pomimo dosyc chlodnej juz pogody siedzimy na podworku, robimy spacery, kozystamy jak mozemy ze swiezego podlaskiego powietrza!!!
Jestem przeziebiona teraz wprawdzie wiec niezbyt sie czuje dobrze, gardlo dokucza, ale i tak czujemy sie tu super superi jeszcze raz super. Aha wczoraj bylysmy z Hagsa u pediatry i ona przepisala nam kropelki i masc na oczka, i ...pomoglo juz tego samego dnia, a byla to po prostu infekcja. jzu jest o niebo lepiwj i mala nie trze oczka,boje sie ze sie przeziebi odemnie, juz troche pokaszluje! Ale jak na razie wszusyko dobrze, mala jest szczesliwa , smieje sie w glos tak super, ze szok!!!zaczyna juz powoli robic mostek:) MAlvina Hafsa miala w 16 tygodniu juz 8kg i 70cm, teraz pewnie ma wiecej:):):):):):) wiec juz przegonila Maie:) ale ona tez miescie sie w normie:)
Maxin ciesze sie z udanych wakacji!!!Fotki swietne, a najwazniejsze ze wam sie podobalo!!!No i wwproeadzacie juz jedzonko powoli:) i jhak sie mala czula po tym, ja pewnie tez niedlugo zaczne myslec:) o tym:) ponownie:)
Izusia mam nadzeiej ze wykryjecie od czago ma te plamki, ale jak na razie widac ze jerst radosnym chlopczykiem:)
Maja pozdrawiam cie!!!Maz racje bb wciaga:):):)

ojej koncze juz!!

pozdrowionka!!!

reklama
dziewczyny trzymajcie mocno kciuki bo na 7 rano jade do szpitala i bez dzidzi nie wracam ;D
jak tylko wroce do domku to sie odezwe (chyba ze maz cos wczesniej skrobnie)

usciski dla wszystkich

Do góry