Witam a my dzis kolejny palczliwy dzien,och biedna mala,zabki daja jej popalic.Dzis sprobaowalismy dodac kaszki do mleka i zobaczymy do ktorej wytrzyma.Rozwoen dzis zakupilam spiwork do spania, bo w nocy sie odkrywa i ma bardzo zimne raczki,a nocki jednak sa juz chlodniejsze,jak na razie spi ladnie.Przez wakcjie rozpiescilam stokrotke i zas czeka mnie ozdwyczajanie od zasypian na rekach,och tyle znowu amin dla niej,smoczek mosilam wymienic,bo poprzedni przegryzla,do nowego ciezko jej sie przyzwyczaic,choc nie jest taki sam,ale bardzo podobny,rwoiez wymieniam jej smoczkiw butelce,chyba za duzo tego na raz i mala warjuje.Wiec musze zwolnic i powoli wszytko wprowadzac.Biedne maluszki.
Izusia bylam na TENERYF.Piekna wyspa,polecam.A wiesz moja jak placze ze zmeczenia lub glodu rowniez drapie sie nerwowo po twarzy i za uszka chwyta.Ale Oskarka moze faktycznie swedzi,bidulek kochany,ucaluj go od cioci i Natalsi mam nadziej,ze szybko mu to przejdzie,wiem jak to przykro patrzec na ciepienie dziecka,ja tez czasmi wymiekam jak nie moge jej pomoc.
dorcia dziekuje za komplemety.A ty zmaykaj na porodowke moja droga,bo czekam i czkema na wiesci
Malwinka no wiem cos o tym,mala chce byc caly czas z toba,tyle miala w kraju uwagi poswiecanej wiec teraz tez tak chce.My po wakacjach mamy to samo,a byla tylko tydzien i tak sie przyzwyczaila,ze tylko na rekach by chial byc noszona,bo wszystko lepiej widzi,ciekawska swiata
Maggusia gdzie sie podzialas???????Jak Braian????????
ok zmykam sie kapciac
buziakczki dla wszystkich