TERAZ NA SPOKOJNIE MOGE WAM ODPISAC,NATALKA TEROCHE DLA POPALIC,PEWNIE KOLEJNA ZMIANA I JEJ NIE PASUJE,W KONCU USNELA.
ANWARYL witam na forum i gratuluje slicznego bobaska ;D
Tamaruina pobyt w karju widze,ze ci sparwia wiel radosci,milo spedzic czas z rodzina ;DFajne foteczki malje,super,ze spokojnie przezyla lot,ja sie tak balam jak to bedzie,a tu tak niespodzinak,rowniez dawalam butle podczas startu i ladowania.Kiedy wracasz?
Pandorka oj szkoda,ze tym razem nic,ale na pewno sie uda,duzo przytulania i bedzie ok,tyrzymam kciuki.
Ivonkek,milego pobuty w karju zycze,ty dosc czesto jedzisz ;D fajnie.Daj znac jak Julcia przezyla jazde,my moze zima chciel bysmy sie wybrac autem do kraju,ale niewiem czy Natinka nie bedzie jeszcze za mala,hmmm...???
Agnes Karolcia jest kochanutka,jak z jej jedzonkime???Supia w nocy dobrze???
Kallusia powodzenia zycze z tym mieszkanie,ciezko znalesc fajne lokum za dostepna cene,tez dlugo szukalismy i ja juz tarcilm nadziej,ale na pewno wam sie uda,nie trac nadziei
Izuisa superancko widze czas spedzilas w karju i jak Oskarek urosl,bardzo sie zmienil.Bidulek z tym uczulenie,mam nadzieje,ze krem podzialala i juz sie tak nie drapie.A jak pierwszy kontakt z morzem,Natka na poczatku sie bala,bo woda zimna,ale powolutku ja chlapalam i nawet bylo ok,rozgladal sie ja fale przypywaja.Bardzo Ladnie wygladacie i jak rodzinka rozkochana w maluszku,pewnie tak??!!!
Malvina ale dlugie wakacjie mialas,Maji dobrze pobut zrobil i tobie pewnie tez.Rozstanie z mala nie bedzie latwe,ale tak kolej rzeczy,dobrze,ze zaufana osobo bedzie sie nia zajmowac to na pewno az tak duzo nie bedziesz sie martwic,choc pierwszy tydizen bedzie pewnie ciezki.Majaeczka jest poecieszna i baradzo sie zmienila,pieknie sie smieje
Maja mam nadziej,ze bedziesz miala dostep do netu,a kaska zoestanie oddana.Super,ze Martuska tak sie rusza i zdrowieje,a ty tak malo przybierasz tylko sie cieszyc.Z Ewoska bylyscie na basenie,czy yodze???
Tigger witam i gartuluje fasolki
Dorcia,a ty nadal z brzuszkiem,to ja juz myslalam,ze jak wroce,bede podziwiac pieknego bobaska i w koncu dowiemy sie co urodzisz.Super niespodzianka ze strony meza,piekny prezent ;D ;D ;D Gartuluje ;D ;D ;D
to chyba wszytkich wymienilam,jak kogos pominelam to przeparwaszam,ale musze uciekac do malej,buziaki i milej niedzieli ;D ;D ;D