reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z U.K - wątek główny

Malvina !!Maia sliczna dziewczyna!!ectra zdjatka nam powklejalas:):):):): super masz dzieciaczka, wyrosla nam bardzo:):):):):):) nie martw sie , jzu niedlugo mala wdrozy sie znowu w ten londynski system, ale cie rozumiem w koncu my moze tez bedziemy mialy to samo po powrocie, choc u nas nie az tak dlugo okres:) a z odlaczeniem od cycyeczki to faktycznie stres, ale jak madrze postapisz to bedzie ok, poczytaj sobie jakas lekture odpwiednia na ten temat:) wierze ze sie uda wszystko.

Dorcia caly czas trzymam kciuki!

Maja! Dobrz ze sie cos ruszylo, a co teraz ma sie stac z tym wszystkim, jakas jest konkretna procedura??

Togger ja mieszkam na Upper clapton dosyc blisko Whaltamstow:)

A my kochane odwiedzamy sobie rodzinke:)
To my:)

reklama
Hej babeczki!Jestem zla bo niedawno wyleczylam Oskarkowi buzie z krost i znowu ma plamy, bylismy u lekarza dostal masc i plyn oilatum i mam nadzije ze mu przejdzie.Jestem zla i plakac mi sie chce jak widze jak moje dziecko sie drapie, zastanawiam sie co robie zle, przeciez dbamy o niego jak tylko mozemy najlepiej.A lekarz powiedzial ze to egzema i zeby sie nie martwic, no jak tu sie nie martwic!Mam nadzieje ze szybko Oskarkowi zaczna schodzic te plamy.
Tamarunia--jak slicznie wyglada mama z cora!I jaka duza panienka z twojej Hafsy!
Malvina-Majeczka jest sliczna i jaka juz duza, super fotki zwlaszcza to jak stoi w jeziorku.No i jaka dzielna dziewczynka nawet gadow sie nie boi:):):)
Dorcia-zycze ci aby porod zaczal sie jak najszybciej bo pewnie ci juz ciezko bardzo i wogole nie mozesz sie pewnie doczekac swojej kruszynki.NO i oby porod byl szybki i latwy:)
Majeczka33-jak sie masz kochana?Powiem ci ze z tego co mowisz to na razie nie przytylas zbyt duzo, no i dobrze, nie bedziesz miala co zrzucac po ciazy:)Slicznie wygladasz na zdjecu.Trzymaj sie cieplutko:)A jak spotkasz Evoske usciskaj ja ode mnie i Oskarka:)
Kallusia-powodzonka w szukaniu mieszkania.A jak ty sie wogole czujesz, jak brzucholek?:)
Agnes-Karolcia urocza, prosimy o wiecej fotek:)
Wkrotce zamiescimy nasze fotoski!
Sciskam was wszystkie, milego dnia!
Buzki!!!

A to my na wakacjach!
Oskarek z tatusiem:):):)

Tak sie ciesze rano:):):)

I z mamusia na plazy:):):)

Taki ze mnie golasek:):):)

Tata moczy mi paluszka w morzu:):):)

A to nasza rodzinka:):):)

I jeszcze troszke was pomeczymy fotkami:):)
Chrzciny Oskarka:):):)
W kosciolku bylem bardzo grzeczny:):):)

Imprezka dla ochrzczonego Oskarka:):):)

Z tatusiem:):):)

Lubie jezdzic samochodem:):):)

Wow ale Oskar sie zmienil, szok!!!Super wygladacie:):):):):):) Nie martwsie naprawde tymi pryszczykami, tzn wiem ze tak czy inaczej bedziesz sie martwic w koncu jestes matka, a matki sie martwia, ale to przejdzie, smaruj mascia kora bedzie lagodzila swedzenie. My tez to mamy, tzn wprawdze azp ale jednak cos tam jest i wciaz sie smarujemy. No i faktycznie Hafsinka jest duza -nosimy juz rozmia 74:):):):):):)

Jakie sa powody ropienia oczek?dzis w nocy oczka nam zaropialy:(:(:(:( pomocy! Wycieremm wacikiem nasaczonym sola fizjologiczna, ale jakie sa tego przyczyny?

malvina-tak jak mowisz jeden porod mam za soba wiec paniki niema,ale obawa jakas zawsze jest ;)
tamarunia-dzieki za trzymanie kciukow. na zdjeciu widac ze hafsa zadowolona z pobytu i jaka jest duza :)
izusia-sliczna z was rodzinka,a na oskarka to sie niemoge napatrzec ;D
maggusia-gdzie jestes???? czy szystko w porzadku??????????

a teraz sie pochwale bo od wczoraj rozpiera mnie ogromna radosc(nawet niewiem jak to napisac hihi)a wiec wczoraj dostalam prezent od mojego meza -klucze do naszego domu(kurcze znowu sie rozplacze z radosci) trzymal to w tajemnicy prawie 3 miesiace ale mu wybaczam ;D ;D ;D teraz tylko szybki remoncik i przeprowadzka-ale sie ciesze,myslalam ze z tego podekscytowania to wczoraj urodze no ale dzidzi sie nie spieszy-chyba czeka az jej domek bedzie gotowy :)

pozdrawiam

Witam!
jestem już dosć dł na BB..jednak tu jeszcze chyba sie nie udzielalam:/

Mam rodzinę w Anglii - Manchester dosć czesto bywam..ostatnio zastanawiamy się, czy nie wyjechać z całą rodznią..Mam szereg wątpliwości..obwa..co tu dużo mówić..mój ang nie jest najlepszy ..a dzieciątko malutkie..niedł dopiero skonczy 3 -miesiac..

Troszkę Was podczytuję..i moze jakoś rozwieją sie moej wątpliwości ..obawy?..
Pozdrawiam!

Hej kobietki zawiadamiam ,ze wrocilam z wspanialych wakacji,przeczytalam juz wsztstko,ale naprodukowalyscie stron,super jest co czytac,pozniej odpisze kazdej kolejno,na razie tylko chialam wam pokazac fotki i powiedziec,ze Natalka byla bardzo grzeczna,podroze wspaniale przeszlam,przespala wszystko,glodomorkek na wyspie sie z niej zrobil,klimet jej slozyl,urosla i jest kochaniutka.Wszyatko ja ciekawilo,glowka caly czas ruszala,a jak chlopcow obserwoala,ho ho ho,kokitka z niej niezla wyrosnie.Nad ranem przylecielismy i obudzial sie parwie przed dpmem,oczka takie duze robila i dzis jesttroche marudna,powrot do nudnej rzeczywistosci,hi,hi,hi,tam caly czas cos sie dzialo,a tu pewnie sobie mysli znowu cztery sciany i pogoda do de...,ale juz niedlugo wrzesnien i bedziemy chodzic na rozne klasy dla bobasow,basen,masarz,spiewy itp.Ogolnie wkacjie byly rewelka,jedzenie tez,pogoda dopisala,milusno tak sie powczasowac ;D ;D ;D
a to nasze foteczki:

alejka1pj4.jpg

fonatanna1if4.jpg

laskinadmorzem1ur7.jpg

parasole1dm7.jpg

pluchamnabasenie1jr9.jpg

widokmorza1sf6.jpg

aletrzymamglowke1fo1.jpg

mamaprzebrala1xa9.jpg

caluski1cr9.jpg

moczenozki1pe5.jpg

bede pozniej

buziaki milo do was wrocic ;D ;D ;D

TERAZ NA SPOKOJNIE MOGE WAM ODPISAC,NATALKA TEROCHE DLA POPALIC,PEWNIE KOLEJNA ZMIANA I JEJ NIE PASUJE,W KONCU USNELA.

ANWARYL witam na forum i gratuluje slicznego bobaska ;D

Tamaruina pobyt w karju widze,ze ci sparwia wiel radosci,milo spedzic czas z rodzina ;DFajne foteczki malje,super,ze spokojnie przezyla lot,ja sie tak balam jak to bedzie,a tu tak niespodzinak,rowniez dawalam butle podczas startu i ladowania.Kiedy wracasz?

Pandorka oj szkoda,ze tym razem nic,ale na pewno sie uda,duzo przytulania i bedzie ok,tyrzymam kciuki.

Ivonkek,milego pobuty w karju zycze,ty dosc czesto jedzisz ;D fajnie.Daj znac jak Julcia przezyla jazde,my moze zima chciel bysmy sie wybrac autem do kraju,ale niewiem czy Natinka nie bedzie jeszcze za mala,hmmm...???

Agnes Karolcia jest kochanutka,jak z jej jedzonkime???Supia w nocy dobrze???

Kallusia powodzenia zycze z tym mieszkanie,ciezko znalesc fajne lokum za dostepna cene,tez dlugo szukalismy i ja juz tarcilm nadziej,ale na pewno wam sie uda,nie trac nadziei :D

Izuisa superancko widze czas spedzilas w karju i jak Oskarek urosl,bardzo sie zmienil.Bidulek z tym uczulenie,mam nadzieje,ze krem podzialala i juz sie tak nie drapie.A jak pierwszy kontakt z morzem,Natka na poczatku sie bala,bo woda zimna,ale powolutku ja chlapalam i nawet bylo ok,rozgladal sie ja fale przypywaja.Bardzo Ladnie wygladacie i jak rodzinka rozkochana w maluszku,pewnie tak??!!!

Malvina ale dlugie wakacjie mialas,Maji dobrze pobut zrobil i tobie pewnie tez.Rozstanie z mala nie bedzie latwe,ale tak kolej rzeczy,dobrze,ze zaufana osobo bedzie sie nia zajmowac to na pewno az tak duzo nie bedziesz sie martwic,choc pierwszy tydizen bedzie pewnie ciezki.Majaeczka jest poecieszna i baradzo sie zmienila,pieknie sie smieje

Maja mam nadziej,ze bedziesz miala dostep do netu,a kaska zoestanie oddana.Super,ze Martuska tak sie rusza i zdrowieje,a ty tak malo przybierasz tylko sie cieszyc.Z Ewoska bylyscie na basenie,czy yodze???

Tigger witam i gartuluje fasolki

Dorcia,a ty nadal z brzuszkiem,to ja juz myslalam,ze jak wroce,bede podziwiac pieknego bobaska i w koncu dowiemy sie co urodzisz.Super niespodzianka ze strony meza,piekny prezent ;D ;D ;D Gartuluje ;D ;D ;D

to chyba wszytkich wymienilam,jak kogos pominelam to przeparwaszam,ale musze uciekac do malej,buziaki i milej niedzieli ;D ;D ;D

reklama
Tamarunia sprobuj moze przecierac oczka rumiankiem..
mojemu Wojtkowi tez ropiały a po rumiankowej kuracji po trzech dniach nie było już śladu po ropce..

Do góry