hej
no i udalo sie nadrobilam nie bylo az tak strasznie
witam
Anwaryl- fajnie ze do nas zawitalas z coreczka przeslij foteczki, abysmy poznaly sie blizej ;D
milego wypoczynku dla
Tamaruni, Maxin, Ivonek, fajnie macie ;D ;D ;D
Kalusia- ciezko z mieszkaniem sama wiam po sobie ale ja uparcie zostaje tam gdzie jestem narazie nie zmieniamy ;D ;D
Malvina-wracasz do pracy wow a twoja Maia taka slodka piekne zdjecia i jak pieknie wyrosla hmmmm ;D
Pandorka- testy sa rozne nie trac nadzieii a jak nie teraz to kiedy bedzie czas ;D ;D ;D
Izusia - witaj po urlopiku ale mialas fajosko mnie urlop czeka za rok
, ale za to z moja niunia juz ;D ;D ;D, i napewno bedzie dluuuugi ;D ;D ;D
Martuska- kochana juz sie nie smuce wszystko jest ok moze troszke hormonki mi daly w kosc nie wiem ale juz jest ok i teraz maly szal ogarnia minie z przygotowaniami do nadejscia niuni pomalutku sukcesywnie kompletuje wszystko ;D i juz nie moge sie doczekac ;D, ucaluj ode mnie mocno Alusia
Dorotek- skarbie trzymam kciuki zebys az tak dlugo nie czekala :
, i lekkiego porodu zycze w razie czego bo nie wiem kiedy znowu zajze
Agnes- no foteczki Karolci sliczne bardzo mi sie podoba twoja mala ;D ;D ;D
Maggusia- co u ciebie i co wyszlo z tym facetem z klubu pisz szybko bo sie martwie ;D ;D ;D
Ja mam jeszcze jedna wiesc bylam w council i moje podanie zostalo zaakceptowane i mam czekac na odpowiedz co i jak ale juz nie jest zle nie odrzucili naszego podania :
cos sie ruszylo bo czekam juz 2 miesiace ale to podobno nie dlugo ;D
ok jestem ok na ten moment zajze moze po niedzieli o ile wczesniej nie bede juz miala komputera buziaki wielkie i calusy ogromne
a jeszcze postaram sie zobaczyc z Evoska bo ona teraz strasznie zajeta remontami i biedulka nie ma czasu ale moze mi sie uda, jak ja ostatnio widzialam to prosila zeby wszystkich mocno pozdrowic i wszystkie maluchy i kruszynki w brzuszkach ;D ;D ;D ok
papapapappapappa