reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z U.K - wątek główny

reklama
No i juz jestesmy w Polsce:) Hafsa zniosla ja bardzo dobrze!!!w samolocie praktycznie nie plakala, raz tylko sie rozplakala bo sie przestraszyla halasu jak ja przebieralam na tym miejscu do przebierania-strasznie twarde i drgalo wiec sie przestraszyla.Karmilam ja podczas startu i ladowania, Hafsinek zniosl bardzo dzielnie te meczarnie. potem jeszcze 3,5godz drive to Suchowola i juz bylysmy na mies\jscu. MAma nas spotkala a w domu czekala juz z obiadem moja babcia ktora byla wniem\bowzieta widokiem Hafsuni! Teraz juz zasni\ela, wczesniej usmiechala sie do wszsytkich, bawila sie z moimi siostrzyczkami (wujka corki), no pioeknie:) bylo, dopiero jak sie zmeczyla to tak bardzo sie rozplakala, a wiec kapiel i spatku, od osmej juz spi:)
Kochana moja:)...

Dorcia powodzenia w szpitalu jakby co!jej ale jzu niedlugo bedziecie rodzina 2+2:) super!!buziaki przesylam Patrykowi.

Pandorka wszystko w swoim czasie!!!!@moze nie przyjdzie?ale spokojnie czekaj:) jak masz byc w ciazy to bedziesz i juz! Trzymam kciuki!

Izusia! Powodzenia w podrozy i naopisz jak dlugo jechaliscie???????jak Julka zniosla?powodzenia.
koncze:)papa

Hej :), znowu tylko na minutkę

Anwaryl witaj, ja mieszkam bardzo blisko Mansfield, w miasteczku Alfreton, South Normanton - może słyszałaś o takim,to około 10-15 km od Ciebie, moja córeczka urodziła się w Kings Mill Hospital w Mansfield a Twoja córcia, też w tym samym szpitalu?

Dorcia trzymam kciuki ;) , maleństwu chyba się za bardzo nie śpieszy, dobrze mu w brzuszku u mamusi

pa pa

a u mnie nadal nic,bylam u poloznej i mam wizyte za tydzien dla mnie to przesada no ale ... postanowilam ze jesli do piatku nie urodze to jade do szpitala i troche pomarudze to chociaz mnie zbadaja

pozdrawiam

Czesc Dziewczyny !!!! Ja tylko na chwilke :p niestety nie zdazylam nadrobic zaleglosci z czytaniem ::) U nas wszystko dobrze ale dalej szukamy mieszkanka :mad: , a wydawac by sie moglo ze tyle jest gazet, ogloszen, i stron na necie :mad: ale mowie wam jakie oni kurniki potrafia tu wciskac koszmar poprostu :mad: albo umawiasz sie zeby zobaczyc 1bed a oni pokazuja ci studio i kasa za przejazd w du.. , ale kogo to obchodzi :mad: raz pojechalismy zobaczyc 1bed za miby 150£ okazalo sie ze bylo za 190 i to tak brudne a wielkosciowo podobne do mojego terazniejszego pokoju!!! koszmar nawet drzwi mialo mniejsze od futryny i byla jakas 10cm dziura no mowie wam koszkmar . tak sie wkurzylam zaczelam sie drzec na agenta ktory wogole nic nie wiedzial ani ile to kosztuje ani ile kosztuje counsil itp. no i cisnienie mi podskoczylo i krew z nosa sie polala. HORROR
a jeszcze mialam odwiedziny rodzinki wiec niestety nie ominelo mnie sprzatanie i gotowanie dla dodatkowej 3 osob :p
Jednym slowem jestem wyrabana i choc bym chciala roskladac rzeczy dla Julci to niema szans
;( ale Julcia chyba to jakos znos :) kopie okropnie,a najbardziej jak Tomek przyjdzie z pracy i go uslyszy ;D wtedy musi ja glaskac przez dobre 15min bo inaczej nie moge sie ruszyc bo tak wali w brzucho :D aaa mialam leciec do polski ale w zwiazku z ta cholerna przeprowadzka chyba niedam rady :( a podobno jeszcze pozmieniali przepisy i latac mozemy tylko do 34 tyg. a nie do 36 jak kiedys??
pozdrowionka dla wszystkich, buzinkujemy was mocno !!

reklama
Hej Babeczki!My juz jestesmy w domku, w Polsce bylo cudownie choc czas lecial bardzo szybko.Wiecej napisze wkrotce bo teraz robie porzadki po powrocie, wiecie takie tam pranie itp.Oskarunio jest cudowny, urosl bardzo i wogole juz taki fajny niemowlaczek jest z niego, gaworzy sobie i sie smieje cudnie:)
Wkrotce zamieszcze nasze fotki:)
Witam na forum wszystkie nowe babeczki i ich pociechy:)
Nie wiem kiedy nadrobie forumowe zaleglosci bo niezle naskrobalyscie przez te trzy tygodnie.:):):)
A jak tam nasze ciezarowki, jak sie macie pewnie brzucholki juz ogromniaste?!:)
Sciskam was wszystkie!
Buzki!

Do góry