Czesc Dziewczyny !!!! Ja tylko na chwilke
niestety nie zdazylam nadrobic zaleglosci z czytaniem :
U nas wszystko dobrze ale dalej szukamy mieszkanka
, a wydawac by sie moglo ze tyle jest gazet, ogloszen, i stron na necie
ale mowie wam jakie oni kurniki potrafia tu wciskac koszmar poprostu
albo umawiasz sie zeby zobaczyc 1bed a oni pokazuja ci studio i kasa za przejazd w du.. , ale kogo to obchodzi
raz pojechalismy zobaczyc 1bed za miby 150£ okazalo sie ze bylo za 190 i to tak brudne a wielkosciowo podobne do mojego terazniejszego pokoju!!! koszmar nawet drzwi mialo mniejsze od futryny i byla jakas 10cm dziura no mowie wam koszkmar . tak sie wkurzylam zaczelam sie drzec na agenta ktory wogole nic nie wiedzial ani ile to kosztuje ani ile kosztuje counsil itp. no i cisnienie mi podskoczylo i krew z nosa sie polala. HORROR
a jeszcze mialam odwiedziny rodzinki wiec niestety nie ominelo mnie sprzatanie i gotowanie dla dodatkowej 3 osob
Jednym slowem jestem wyrabana i choc bym chciala roskladac rzeczy dla Julci to niema szans
;( ale Julcia chyba to jakos znos
kopie okropnie,a najbardziej jak Tomek przyjdzie z pracy i go uslyszy ;D wtedy musi ja glaskac przez dobre 15min bo inaczej nie moge sie ruszyc bo tak wali w brzucho
aaa mialam leciec do polski ale w zwiazku z ta cholerna przeprowadzka chyba niedam rady
a podobno jeszcze pozmieniali przepisy i latac mozemy tylko do 34 tyg. a nie do 36 jak kiedys??
pozdrowionka dla wszystkich, buzinkujemy was mocno !!